Chansoo-Jongin ile Bir Gün

4.9K 377 153
                                    

Medya
Perfect Two

Chansoo özel bölüm, Baekhyun ve Yifan'ın hastanede yattığı dönemde Chanyeol ve Kyungsoo'nun bebek Nini ile geçirdiği bir gün. İyi okumalar ♥

Park ailesinin zili sabahın köründe ısrarcı ve sinir bozucu bir şekilde çalmaya başlamıştı. Chanyeol kapının sesini duyunca aceleyle kalktı yataktan, Kyungsoo ise hala uyuyordu.

Kapıyı açtığında yeni uyandığı belli olan Sehun'u kucağında Jongin ile dikilirken buldu.

"Sehun? Günaydın."

Sehun mahcup bir şekilde elini ensesine koyarak gülümsedi.

"Günaydın Chanyeol, bu saatte rahatsız ettiğim için özür dilerim. Ama mesele acil."

Chanyeol arkasını dönüp salondaki saate baktı. Henüz 8 bile değildi.

"Evet çok erken ama ne oldu? Kötü bir şey yoktur umarım? Jongin'e mi bir şey oldu?"

"Hayır hayır. Restorana bugün erken gitmem gerek ama benim de şimdi haberim oldu. Jongin'i biraz erken bıraksam olur mu?"

"Ah elbette olur, ver onu bana da sen git haydi. Geç kalmış gibi duruyorsun. "

Sehun kollarındaki bebeği uzun olana bırakıp aceleyle kendi dairesine çıkmıştı hazırlanmak için. Belki de bunun için sonra Kyungsoo'ya bir özür mesajı atmalıydı.

Chanyeol kapıyı kapatıp salona geçti ve Jongin'i kucağına rahatça oturtarak televizyonun karşısına kuruldu. Kısa bir süre haberleri izledikten sonra göğsünde yatan bebek mızırdanmaya başlamıştı.

Yumruk yaptığı esmer elini ağzına almış emiyor ve dolu gözlerle mırıl mırıl sesler çıkarıyordu. Tabii ki Chanyeol onun sıkıntısını anlamıştı.

"Oh, benim küçük kediciğim acıkmış mı? Chanyeol amcan hemen sana meşhur kahvaltısından hazırlayacak."

Onu havada döndürüp güldürerek mutfağa götürdü ve plastik mama sandalyesine otutturdu. Önüne ise tezgahın üstünde duran bir elmayı bırakmıştı. Jongin elma sevmezdi ama her şeyi kemirdiği için onu da kemiriyordu.

Chanyeol hızlıca meşhur diye bahsettiği ve Çin'de yaşarken öğrendiği birkaç basit yemekle hazırladığı kahvaltı masasını kurdu. Şimdi gidip Kyungsoo'yu uyandırmaları gerekiyordu. Ve malesef bu kısım günün en zorlu kısmıydı.

Kyungsoo erken uyandırıldığında kedi modundan çıkar aslan moduna geçerdi. Eğer birgün -Tanrı korusun- Chanyeol'e boşanma davası açarsa bu kesinlikle sabah krizlerinde yaşadıkları bir kavgadan dolayı olurdu.

Chanyeol temkinli adımlarla yatak odasına girip etrafa göz attı. Kyungsoo hala üstünde ona en az 5 beden büyük gelen lacivert tişörtle uyuyordu. Tişört büyük olduğu için altına bir şey giymemişti ve eğer Jongin olmasaydı Chanyeol çoktan bir tur sabah seksi için onun bacaklarını ısırmaya başlamış olurdu.

Kyungsoo'nun beyaz, dolgun ve biçimli bacakları...

Chanyeol yanında Jongin olduğu için sertleşmemek adına büyük bir çaba sarfederek gözlerini eşinin bacaklarından çekti ve karman çorman olmuş saçlarına baktı. Kendini gülmekten alamıyordu çünkü Kyungsoo bu haliyle yumurtasından yeni çıkmış bir caretta caretta kaplumbağası kadar sersem görünüyordu.

Daha fazla uzakta durmanın bir faydası olmayacağına karar veren uzun adam Jongin'i yatağa -kendi yattığı kısma- yatırdı ve kendisi de Kyungsoo'nun bacaklarına sarılıp kafasını pürüzsüz tenine yasladı.

Hello Kitty//SekaiWhere stories live. Discover now