Devinta dalis

1.6K 87 0
                                    

Ievos pozicija:

Ir išlindo mano blogoji pusė. Nemaniau, kad ji išlys dar nebaigus mokyklos. Bet dabar nieko jau nebepakeisiu, kaip buvo gerą sukelti Klaudijui skausmą, nors jis pats buvo kaltas. Nieks neturi teisės įžeidinėti manęs. Tad ne tik dabar aš jam trenkiau, bet ir sugadinsiu jam paskutiniuosius mokslo metus. Aš jau seniai žinau, kad Martynas nėra joks verslininkas, tai tik priedanga. Bet jei jis priklauso mafijai, tad man pasisekė, nes bus lengviau atkeršyti Klaudijui už tai, kad sudaužė mano širdį.
Kai tai įvyko nuėjau tiesiai namo į savo kambarį. Užsidariusi duris, kritau į lovą, bet neverkiau tiesiog gulėjau. O po keletos minučių, kažkas pasibeldė į mano kambario duris. Nors ir nenorėjau atidaryti, bet atidariau. Beldė Mantas, kai pamatė, kad atidariau nusišypsojo ir įėjo į mano kambarį, bei atsisėdo ant lovos. Vėl uždariusi duris atsistojau priešais Mantą, jis pažvelgė į mane su užjaučiančiu žvilgsniu, bet aš papurčiau galvą ir atsisėdau ant jo kelių. Šviesiaplaukis, manęs nelietė, tad turėjau pati apsikabintį jį per kaklą ir suglaudžiau mūsų lūpas, man net nerūpėjo tai kad jis vyresnis už mane, aš tik norėjau būti šalia jo. Staiga jis paguldė mane ant lovos, pats užguldamas mane. Mantas švelniai bučiavo mano lūpas, kol nusileido link kaklo, bet staiga sustojo ir apsižergęs mano liemenį, atsitiesė. Mačiau jo veide šypseną ir jis visdar su šypsena veide tarė:
- Dar ne laikas saulute.
- Bet aš noriu,- mėginau atsisėsti, bet jis tik atsirėmė rankomis į mano pečius.
- Suprask Ieva, aš esu tavo sargybinis ir net neturiu teisės tavęs bučiuoti, ar dar daugiau. Tavo brolis norėjo ir nori, kad tu būtum saugi. Ir manau jis nesidžiaugtų sužinojęs, kad aš su tavimi mylėjausi. Saulute tu esi nepilnametė, o aš pilnametis, tad mane gali apkaltinti priekabiavimu prie nepilnametės.
- Bet Mantai,- jau kai norėjau pasakyti, kad man tai nerūpi jis įsisiurbė į mano lūpas.
Turiu pripažinti, kad jis bučiuojasi kur kas geriau už Klaudijų. Jo rankos nuo mano pečių vis slinko link mano klubų, o vėliau nuslinko ir ant mano šlaunų, bet greitai atsitraukė. Šį kartą jau nulipo nuo manęs ir atsisėdo šalia. Jo veidą puošė plati šypsena ir Mantas greitai tarė:
- Ir beto tavo mama mane nužudytų, jei tik su tavim permiegočiau.
- O jei aš jai nesakyčiau?- ir atsisėdau jam už nugaros, bei padėjau savo galvą jam ant peties.
- Tu to nesupranti. Šiuose namuose mes to negalime daryti, bet prižadu aš vistiek su tavimi permiegosiu ir tu klyksi mano vardą.
- Žinai tai kraupiai nuskambėjo,- ir atsigulusi pradėjau juoktis.
Mantui tai nepasirodė juokinga, tad jis atsisuko į mane ir pakėlė antakius. Ir tai suteikė jam dar daugiau žavesio, kuris mane traukė tarsi magnetas. Tai keista, bet šį šviesiaplaukį pažįstu vos tris dienas, bet jis mane traukia, nors ir yra žmogus grasinęs man. Staiga jo veidą iškreipė nieko gero nežadanti šypsena. Mantas greitai čiupo mane už liemens ir pasiguldė sau ant kelių. Nesupratau ką jis daro, tad paklausiau:
- Mantai, ką ruošiesi daryti?- mano balsas drebėjo iš baimės.
- Saulute, aš žadu tave nubausti už tai, kad vakar mane pasiuntei,- ir pajaučiau švelnų pliaukštelėjimą per užpakalį, o po jo sekė dar keturi.
Tada jis mane apsuko ir pasisodino sau ant kelių. Pakštelėjęs man į skruostą, tyliai sušnabždėjo man į ausį:
- Kitą kartą bus skaudžiau.
Sukandau dantis ir išgirdau mamą šaukiančią pietų. Mama pasiūlė Mantui pasilikti, bet jis pasakė, kad turi reikalų.

Mafijozo SesuoWhere stories live. Discover now