15. *Taemin ~ Doğum günü sürprizi

1.7K 85 41
                                    

18.07.2016

Taemin ile eskiden beri tanıştığınız için birlikte birçok kez doğum gününü kutlamıştınız ama bu sevgilisi olarak kutlayacağın ilk doğum günü olacaktı ve gerçekten özel bir şey olmasını istiyordun. Ve tabiki ilk kutlayan da sen olmak istiyordun. Bunun için diğer çocuklardan yardım istemiştin, onlarda küçük tatlı organizasyonuna yardımcı olmayı kabul ettiler.

Planın şöyleydi, Taemin'in yoğun programından dolayı eve gelir gelmez uyuyacağını biliyordun ki günlerdir durum böyleydi. Onun uyuduğuna emin olduktan sonra çocuklarla birlikte evine girip hep bir elden hızlıca süslemeyi yapacaktınız. Süslemede yılardır Taemin ile birlikte çekildiğiniz fotoğrafları kullanacaktınız ve aslında yapacağınız çok bir işte yoktu. Zaten gelmeden önce balonların hepsini helyumla şişirtmiştin ve hatta uçlarındaki iplere de fotoğraflarınızı da bağlamıştın. Tek yapmanız gereken balonların etrafa bırakıp pastayı ayarlamak ve parti şapkalarınızı takmaktı. Belki klişe bir yöntem gibi gözükebilirdi ama kim böyle bir sürprize hayır diyebilirdi ki hem bu süslemeyi özel kılan sizin yıllar boyunca biriktirdiğiniz anılardı.

Tüm bunları yapmak yarım saatinizi aldığında Taemin'in yatak odasının kapısında yerini almıştın. 18 temmuz olmasına 5 dakika vardı. Elinde tuttuğun pastanın üzerinde sana çıkma teklifi ettiği gün çekildiğiniz fotoğrafınız vardı. Gözlerin fotoğraftan ayrılıp peşindeki dörtlüye takılınca isyankar bir ses tonuyla söylendin. "Odasına sadece ben girsem olmaz mı?" Sizde salonda beklersiniz, o tek bir sürpriz var sanarken sizi de görmesi çifte sürpriz olur. Huh?" Beklenti dolu gözlerle arkadaşlarına baktın. Ama eşeklerde tık yok. İnsan da bir romantizm anlayışı olur. Yetmezmiş gibi Jonghyun konuşmaya başladı.

"Bir kere ben oğluşumun doğum gününün kutlandığı ilk anda yanında olmalıyım" Bu sözlere sen gözlerini devirirken Kibum da atladı. "Çok haklı. Ben de onun annesiyim" "Babası da benim" diyerek Onew atılırken "Ben de abisiyim" diyerek Minho da eksik kalmadığında ayaklarını yere vurarak tepindin. "Ya! Ama ben de sevgilisiyimm!"

"Hadi bir dakika kaldı" dedi Jonghyun seni umursamayarak ve Kibum mumları yakmaya başladı. Böylelikle takılmadığını tamamen anlamış bulunmaktaydın. Başını inanamazlıkla iki tarafa sallarken odanın içine sessizce adım attın. Taemin bütün masumiyetiyle uyuyordu. İyice yatağının başına yaklaşıp saati öğrenmek için çocuklara döndüğünde Minho kolundaki saate bakarak saymaya başladı.

5.. 4.. 3.. 2.. 1.. Ve hep beraber söylemeye başladınız. İyi ki doğdun Taemin~ İyi ki doğdun Taemin~ İyi ki doğdun~ İyi ki doğdun~ İyi ki doğdun Taemin!

Siz şarkınızı söylerken önce gözlerini açmadan çatılan kaşlarından, daha sonra kırpışan kirpiklerinden ve şaşkınlıkla açılan gözlerinden kendini alamadın. Sizi izlerken yüzünde oluşan gülümsemenin sebebi olduğunu bilmek mutlulukla uçmana sebep oluyordu. Şarkı bittiğinde mumlar sönmeden pastayı oturur hale gelmiş Taemin'in önüne uzattın. Gözleri pastanın üzerindeki resme odaklanmışken söylediklerin onun sevimlice gülmesine sebep oldu.

"Mutlu yıllar sevgilim"

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dırım dırım aslında bu bölüm dün paylaşılmalıydı tabisi ama niyeyse yazamıyorum! İki cümle kurmak neden bu kadar zor anlayamadım ama gece yatınca bile denedim olmadı. Zaten yazdıklarımda pek içime sinmedi ama Taemin'imizin doğum günü bölümünü yazmazsam olmazdı. Bide bu bölümü çocukların yaptıklarından esinlendim. Nasıl tatlışlar yaaa daha Taemin yatağındayken kutluyorlar doğum gününü..

Öhöm öhöm iki cümle de Taemin için hissettikklerimi yazayım şöyle. Kardeşleriniz var mı bilmiyorum. Biz 4 kardeşiz ve en küçüğümüz erkek. Gerçi erkek olsun kız olsun farketmez, insanın gözünde en küçük kardeş başka bir şey oluyor. Yani şöyle ki ne kadar büyürse büyüsün ki benim kardeşim boyuma kadar geldi ama benim gözümde hala o kadar minnak ki ısırmak için kovalıyorum hala. Taemin de her ne kadar benden büyük olsa bile benim için böyle. Ya eşek sıpası nasıl büyüdü neler neler yapıyor. O müzik videolarla insanı kendinden geçirmeyi nasıl başarıyor ama hala şöyle bir durup yüzüne bakınca üzerine atlayıp mıncıklaya mıncıklaya yiyesim geliyor. Tamam sakin kalmayı deneyeceğim.

SHINee İle Hayal Et Where stories live. Discover now