14. Sabah seksisi Onew o.o

1.6K 104 21
                                    

Oldukça erkenden hazırlanıp alışverişe çıktığında hala uyanabilmiş değildin ve esneyip duruyordun. Ama uykundan yaptığın bu fedarlık gerçekten önemli bir amaca hizmet ettiğinden bu durumdan hiçte şikayetçi değildin. Günlerdir Onew'u göremiyordun ve ona hazırlayacağın sürpriz kahvaltı ile en azından yeniden ellerinden uçup seninle buluşacak vakti bulana kadar yetinmeni sağlayacak birkaç saat geçirebilecektin onunla. Gerekli her şeyi aldığına karar verdiğinde eşyaları hızlıca arabanın bagajına yerleştirdin ve Onew'un evine doğru yola koyuldun.

Sonunda eve vardığında senin doğum günün olan kapı şifresini yazarak kolayca içeri girdin. Sessizce odasının kapısından baktığında hala uyuyordu. Sen de hızla mutfağa inip mükemmel bir kahvaltı hazırlamaya koyuldun. İşin bittiğinde sofrada bir tek kuş sütü eksikti. Zaferle gülümsedin. Onu kendi uyanana kadar uyandırmak istemediğinden eline bir bardak su alıp içeri geçtin. Tam suyunu yudumlarken duyduğun ses ile kafanı merdivenlere doğru çevirdin, Onew uyanmış olmalıydı.

Evet uyanmıştı ama o ne uyanış! Resmen seksilik fışkırıyordu ve tabiki görüntü karşısında suyun da nefes boruna kaçmayı ihmal etmedi

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

Evet uyanmıştı ama o ne uyanış! Resmen seksilik fışkırıyordu ve tabiki görüntü karşısında suyun da nefes boruna kaçmayı ihmal etmedi. Delice öksürmeye başladığında bile gözlerini ondan alamıyordun. O ise telaşla yanına koştu. "Hey! İyi misin?" diye sorarken sırtını sıvazladı. Sonunda kendine gelebildiğinde başını sallamakla yetindin ki hala boğazın acıyordu. Elinin arkasıyla nazikçe yanağını okşadı. "Kızardın resmen.." dedi hala telaşlı çıkan sesiyle ve seni koltuğa çekti. Kendiside tamamen sana dönük bir şekilde karşına oturduğunda iyice rahatlamıştın. Ve bu sayede o da rahatlamıştı. Bu sefer özlemle baktı yüzüne. Bu kadar az görüşebilmek onu da üzüyordu ama elinden bir şey gelmiyordu, sen de bunu bildiğinden üzerine gidip onu sıkıştırmıyordun. İki eliyle saçlarını kulaklarının arkasına sıkıştırıp açığa çıkan yüzünü avuçlarının içine aldı. Dikkatle yüzünü incelemeye devam ederken konuştu. "Seni ne çok özlemişim ben böyle" Bu sefer başka sebeplerden kızarmaya başlamışken seni kendine çekti ve sıkıca sarıldı kokunu içine çekerek..

~~~~~~~~~~~~~~~

Bide bundan sonra her gün değil iki günde bir bölüm paylaşmayı düşünüyorum *3*

SHINee İle Hayal Et Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ