20. SHINee kucaklaşması

1.2K 74 34
                                    

SHINee'nin yeni albümünün tanıtımı için düzenlenen fan buluşmasındaydın ve tüm fanlara dağıtılmış olan numaralardan birini elinde tutuyordun. Şansına sana denk gelen numara uğurlu sayındı. Bunun da etkisiyle imzalı albümün sana çıkacağına dair içinde büyük bir his vardı. Yine de oraya vardığından beri sana çıkması için dua etmeyi ihmal etmiyordun. Ama çocukları gördüğün an çekiliş filan aklından çıkmış, aklın ve kalbin tamamen onlara odaklanmıştı. Muhteşem performanslarını izlerken zamanın nasıl geçtiğininse farkına bile varamamıştın.

Performansın bitmesiyle çekiliş heyecanı yeniden sarmıştı içini. Numaraların içinde bulunduğu cam fanusu çocukların önüne getirdiklerinde en küçükleri Taemin olduğu için abileri onun çekmesine müsade ettiler. Taemin elini fanusun içine atarak biraz karıştırdı ve sonunda bir tanesini eline aldı. Heyecandan terlemeye başladığını hissederken Taemin'in ağzından o sayılar döküldü. Söylenenin senin sayın olduğunu duymanla güçlü bir çığlık attın. Daha sonra ise çocukların yanına doğru ilerledin -kızarmış yanaklarınla-

Çekingenlikle yanlarına yaklaştığında sunucu seni kolunun altına alarak biraz daha yaklaştırdı, hayatının anlamı haline gelmiş çocuklara. Bu esnada konuşmayı ve sana sorular sormayı da ihmal etmiyordu.

"Çok mu sevindin?" Bu sorusuna gülerek başını salladın. Sevinmemek mümkün olabilir miydi?! Gözlerini bu kadar yakınında olduğun üyelerde gezdirirken gelen "Pekala, ismini öğrenebilir miyiz?" sorusu karşısında bir an için ismini sorguladın ama çok uzun süre geçmeden hatırlayabildiğinde heyecanla söyledin. İsmini söylemenle çocuklar albümü senin isminle imzalamaya başladılar. Sunucu ise sana sorular sormaya devam ediyordu.

"SHINee'yi ne kadar çok seviyorsun?" Soru karşısında beklentiyle sana bakan güzel gözler varken ne söyleyeceğini bilemedin. Ama bir an önce cevap vermen gerektiğini hissettiğinden hızla konuşmaya başladın.

"Oh.. Çok fazla.. Yani gerçekten çok çok çok çok fazla"

Onların yüzlerinde gülümseyen ifadeler oluşsa da daha iyi bir şeyler söyleyemediğin için kendine kızıyordun ki o (Y/N:biasınız hangisiyse) da albümü imzalamasını tamamlayıp sana uzattı. "Al bakalım (adın)"

İyice genişlemiş gülümsemenle önce ona sonra tüm üyelere teşekkür ettin. Daha sonra yeni albümlerini tebrik edip başarılar diledin. Artık ayrılma vaktinin geldiğini düşünmeye başlamıştın ki sunucu son sorusunu sordu. "Son olarak üyelerden istediğin bir şey var mı?"

Aklına gelen düşüncelerle kıkırdadın, daha sonra ise hemen kendini toparlayarak isteklerinden en makul olanını dile getirdin. "Hepinize birden sarılabilir miyim?"

Beklenti dolu gözlerle onlara bakarken bir an da etrafını sardılar.

Şaskınlıkla ne yapacağını bilemeden kalakaldığında Jonghyun doladığı kollarıyla seni çekmiş diğerleri de etrafını sarmıştı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Şaskınlıkla ne yapacağını bilemeden kalakaldığında Jonghyun doladığı kollarıyla seni çekmiş diğerleri de etrafını sarmıştı.

Şaskınlıkla ne yapacağını bilemeden kalakaldığında Jonghyun doladığı kollarıyla seni çekmiş diğerleri de etrafını sarmıştı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Seni iyice sardıklarını hissettiğinde kulağına fanların çığlıkları doluyordu. Hepsinin temasını hissedebiliyordun ve zavallı kalbin buna dayanmak için çok güçsüzdü. Şimdiye kadar hissetmediğin yoğunluktaki duygularınla kavrulduğunu hissederken daha fazla dayanamadın ve oracıkta, en sevdiklerim dediğin 5 adamın kolları arasında can verdin...

~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bilemiyorum ben dayanamazdım heralde.. Bu arada bunu en sevdiğim bölüm olarak seçiyorum. Evet o kızı delice kıskanmış olabilirim ama bunun hayali ahhh gerçekten manyak bişi... *-*

~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ben dayanırım diyenler için alternatif son 2 👇

Seni iyice sardıklarını hissettiğinde kulağına fanların çığlıkları doluyordu. Hepsinin temasını hissederken ölüyormuş gibi hissediyordun ama ölmeden kollarının arasından çıkmayı başardığında gram güç kalmamış adımlarınla zorlukla yürüyerek geldiğin yere döndün. Onlar ayrılırken ise elinde sıkı sıkı tuttuğun albüme çevirdin gözlerini. Hepsi tatlış tatlış şeyler yazmıştı. Son olarak biasının yazdıklarını okuduğunda ise kalbin tıpkı onların kolları arasında olduğun zamanki gibi atmaya başladı.

"Çok çok çok çok sevgili (adın) için ♥"

SHINee İle Hayal Et Where stories live. Discover now