39. Taemin ~ Konser Mucizesi

1.6K 63 15
                                    

Öğrenci olduğundan sürekli konserlere gitmeye para yetiştiremiyordun. Yine de elinden geldikçe para biriktirmeye çalışıyordun ki böylelikle bir kere konsere gidebilmiştin ama bu sefer biraz daha dayanıp daha çok para biriktirmek ve en önlerde olmak, fırsatını bulmuşken onları yakından görmek istiyordun. Sonunda büyük gün geldiğinde sahneye en yakın yerlerden birinde konumunu almıştın.

Hayatının en güzel anlarını yaşadığını düşünerek konserin keyfini çıkarıyordun. Ama bilemezdin ki daha da mükemmel anların gelmek üzere olduğunu..

Taemin senin olduğun tarafa doğru gelmeye başladığında nefesini tuttun. İyice yaklaşıp el salladığında bir cesaret ona fotoğraf makineni uzattın. Daha önceleri konserlerde fanlardan kamera alıp resim çektikleri olmuştu. Uzattığın makineyi görünce "Fotoğraf mı?" diye sordu eşsiz yüz ifadesi ile. Etrafında kopan çığlıklarla ona sesini duyuramayacağını anlayınca hızlıca başını salladın ve makineyi daha da uzattın. Uzanıp kamerayı alan Taemin yere çökerek kendisi ve seninle beraber bir fotoğraf çekti. Fotoğraf makinesini kendine döndürüp nasıl çıktığına baktıktan sonra bir tane daha çekti.

Bunlar yaşanırken sense Taemin'in senle konuşmuş olmasına mı, sana gülümsemiş olmasına mı, fotoğraf makinenin onun elinde olmasına mı yoksa birlikte resim çekiliyor oluşunuza mı heyecanlansan bilememiş bir şekilde güzel çıkmaya çalışıyordun

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bunlar yaşanırken sense Taemin'in senle konuşmuş olmasına mı, sana gülümsemiş olmasına mı, fotoğraf makinenin onun elinde olmasına mı yoksa birlikte resim çekiliyor oluşunuza mı heyecanlansan bilememiş bir şekilde güzel çıkmaya çalışıyordun. Taemin çekme işlemini tamamlayıp fotoğraf makineni uzattığında göz göze gelmek için gözlerini bakışlarına hedef seçtin ve göz göze geldiğiniz o anı ömrünün sonuna kadar saklamak için hafızana kazıdın.

Duyabileceği şekilde teşekkür edip makineni alırken bir de parmaklarınızın temasını beklemiş olsan da bu kadarı gerçekleşmedi.

Olsundu Taemin tatlış gülümsemesiyle gözlerine bakmıştı ya bu bile senin için ömrünün sonuna kadar unutulamayacak bir anı olmuştu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Olsundu Taemin tatlış gülümsemesiyle gözlerine bakmıştı ya bu bile senin için ömrünün sonuna kadar unutulamayacak bir anı olmuştu. Daha şimdiden bunu arkadaşlarına nasıl anlatacağını kafanda kurmaya başlamıştın bile..

~~~~~~~~~~~

Bugün bir bölüm daha atarım demiştim ama yetişmeyecek büyük ihtimalle. Ben de önceden yazdığım bu bölümü atayım dedim umarım seversiniz ❤❤

SHINee İle Hayal Et Where stories live. Discover now