16. *Taemin ~ Doğum günü

1.2K 75 10
                                    

Taemin'in doğum günü için tüm arkadaş grubunuzla beraber bir kafede toplanmıştınız. Uzun bir süredir ondan hoşlanıyordun ama bunu itiraf etmek için fazla utangaçtın. Pasta kesme faslının arkasından hediyelerini vermek için toplaşan grubun arasına karışıp beklemeye başladın. Sıra sana geldiğinde heyecanla hediyeni uzatırken söyledin. "Mutlu yıllar" Gözlerini bir an bile gözlerinden ayırmadan hediyeni alıp teşekkür ettiğinde, kızardığını anlamaması için hızla arkadaşlarının yanına döndün.

Tam o esnada en yakın arkadaşın herkesin duymasını sağlayacak şekilde konuştu. "Hadi (adın) bize şarkı söyle!" Gözlerini kocaman açıp ona bunu yaptığı için kızmaya fırsat bile bulamamışken tüm herkes hep bir ağızdan şarkı söylemen için tezahürat yapmaya başladı. Ne zaman bir yere toplansanız bir şekilde şarkı söylemen için ısrara başlıyorlarlardı. Gözlerin insanların içinden Taemin'i bulduğunda onun da istekli gözlerle sana baktığını gördün. Yine de olumsuz anlamda başını iki yana salladın ama daha sonra Taemin'in söylediği "Lütfen.. bugün benim doğum günüm" sözleriyle"Peki" diyerek sahneye ilerlemek durumunda kaldın. Ona nasıl 'hayır' diyebilirdin ki.. Alkışların arasında ilerlerken en yakın arkadaşının kulağına fısıldadıklarıyla gözlerini devirdin. "Onun doğum gününde onun için şarkı söyleyeceksin, bunun için bana minnettar olmaslısın." (Y/N: Müziği açın)

Sahneye çıktığında eline mikrofonu aldın ve hızlıca ne söyleyeceğini düşünmeye başladın, bu esnada aklına dolan arkadaşının sözleriyle müzisyenlere dönerek "Shy Confession" (utangaç itiraf) diye fısıldadın. Anlık bir pişmanlık yaşasanda müziğin başlamasıyla yapacak bir şeyin kalmamıştı.

Seni seviyorum..

İlk sözlerle Taemin'e baktığında gülümseyerek seni izlediğini gördün. Arrgh bu şarkıyı seçmemeliydin. Ona bakmamak için kafenin tamamında gözlerini gezdirerek şarkıya devam ettin.

Aşkım seni seviyorum

Bazen gelen, "bu" his var

Oh.. hayır hayır, "bu" değil.. Çünkü "sen"..

Benim hislerim sana karşı

Seni seviyorum.. Aşkım, seni seviyorum..

Sana baktığım zaman daima gülümseyeceğim..

Şu an ona bakacak cesaretin olmasa bile eğer bir gün.. bir gün birlikte olursanız ona her baktığında gülümseyeceğini biliyordun. Bu düşünce kalbini saraken gözlerini birbirine sarılmış bir şekilde hafif hafif sallanan çiftlerde gezdirerek gülümsedin.

Muhtemelen ne kadar kızardığımı bilmiyorsun

Eğer aşkın gerçekse o zaman itiraf et

Aşkım.. Bu senden ne kadar hoşlandığım

Aşkım.. Senden çok hoşlanıyorum..

Ve şimdi bana sıkıca sarılır mısın?

Sana aşık oldum, lütfen benim sevimli küçük kalbimi kucakla

Sana ihtiyacım var.. Düşünüyorumda, gerçekten istiyorum..

Sensiz yaşamaya devam edemem, sana ihtiyacım var..

Her gün, sadece senin sayende mutluyum

Eğer aşkın gerçekse o zaman itiraf et

.

.

Bunu sana söylemek konusunda çok endişeliyim

Ama yine de itiraf edeceğim, lütfen utangaç ellerimden tut..

Son cümlerlerini söylerken tüm cesaretini toplayıp Taemin'in gözlerine bakmıştın. Yeniden kafenin tümününde gözlerini gezdirdiğinde birbirine sarılan çiftlere bakarak gülümsedin. Biraz daha cesur olup tüm şarkı boyunca Taemin'in gözlerine bakmayı, içinden geçenleri ona anlatabilmeyi isterdin ama ona sadece ilk ve son cümlelerde bakabilmiştin. Muhtemelen o da bunun sadece tatlı bir şarkı olduğunu düşünüyordu. Nerden bilebilirdi ki şarkının ona karşı olan hislerini yansıttığını..

Alkışlar tamamen dindiğinde eğilerek selam verdin. Yeniden dikildiğinde sahneden inmek için hareketlenmiştin ki Taemin'in hızla sana doğru geldiğini gördün. Şaşkınlıkla gözlerini kırpıştırdığında çoktan sahneye çıkmış, tam karşında dikiliyordu. Elini atarak saçlarını karıştırdığında hafifçe kızarmış olduğunu farkettin. Her ne kadar senin de ondan bir farkın olmasa da gülümsedin.

"Umm.. Bunu sana söylemek konusunda çok endişeliyim" Söylediklerinin şarkının sözleri olmasıyla bir kez daha kendini gözlerini kırpıştırıken bulmaktan alamadın.

"Ama yine de itiraf edeceğim" Bu söyledikleriyle kalbin neredeyse kulaklarında atıyordu.

"Senden çok hoşlanıyorum" Ve bu söyledikleriyle ise tam olarak donup kalmıştın. Sen her cümlesi ile daha fazla heyecanlanırken o ise her cümleyle özgüveni yerine geliyormuş gibi gözüküyordu ki şu an kızarmayı bırakmış kendinden emin bir şekilde gülerek sana bakıyordu.

"Ve şimdi.. Bana sıkıca sarılır mısın?" Son cümlesi senin için de son nokta olmuştu. Gülerek kendini Taemin'in kollarına attın ve fısıldadın.

"Bende senden çok hoşlanıyorum Tae"

~~~~~~~~~~~~~~

Bundan sonra iki güne bir bölüm atacağım deyip üç gündür bölüm atan ben..

Neyse özel durumlar vardı kii~ bu bölüm Piggy_0110 nin hayali.. Umarım sevmişsindir Kitty~ ve istediğin gibi olabilmiştir.


Böyle isteyen olursa sizin için de yazabilirim.. ^^

Beğeni ve yorumlarınızı bekliyorum..

SHINee İle Hayal Et Onde as histórias ganham vida. Descobre agora