61. Tepkiler 35

1.6K 70 75
                                    

Doğum gününde;

Onew; Sen evde yokken bütün evi güzelce süsleyerek, en güzel doğum gününe sahip olman için elinden geleni yapar

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Onew; Sen evde yokken bütün evi güzelce süsleyerek, en güzel doğum gününe sahip olman için elinden geleni yapar. Sonunda eve geldiğinde ise seni tüm hazırlıkların önünde heyecanlı gülümsemesi ile karşılar. "İyi ki doğdun canımın içi!"

Key; Senin için düzenlediği muhteşem partide bütün gece eğlendikten sonra eve giderken daha fazla yorulmaman için seni sırtına alır

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Key; Senin için düzenlediği muhteşem partide bütün gece eğlendikten sonra eve giderken daha fazla yorulmaman için seni sırtına alır. Yorgunluğunun yanına onun sıcaklığı da eklenince dayanamayıp uyuya kaldığında ise sana sahip olmanın ne kadar güzel olduğu düşüncesini aklından atamaz. Ve yol boyunca gülümsemesine engel olamaz.

Taemin; Daha sabah erkenden kapını çalmasıyla uyanırsın

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Taemin; Daha sabah erkenden kapını çalmasıyla uyanırsın. Elinde iki biletle gelmiştir. Seni aldığı gibi ilk uçakla o hep gitmek istediğin yere gidersiniz. Seni mutlu edebilmek için bütün gün etrafında dört döner. Bu hayatta görmeyi istediği tek şey senin gülümsemendir zaten, bunun için her şeyi yapabilir. Hem sen mutlu olunca o dünyanın en mutlu adamı olmaktadır ve seninle olduğu her an yüzündeki şapşal gülümseme ile dolaşır.

Jonghyun; "Evet sevgili Blue Night dinleyicileri, bugünkü yayınımızı erken bitiriyoruz çünkü bugün benim hayatımın anlamının doğum günü ve bu gece sadece ona aidim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jonghyun; "Evet sevgili Blue Night dinleyicileri, bugünkü yayınımızı erken bitiriyoruz çünkü bugün benim hayatımın anlamının doğum günü ve bu gece sadece ona aidim. Son şarkımı da yine onun için paylaşıyorum. Hepinize iyi geceler! Benim kadar aşık olabilmeniz dileğiyle!"

Minho; Bütün gün doğum gününü unutmuş gibi davranırken sana unutamayacağın bir doğum günü sürprizi hazırlamakla meşguldür

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Minho; Bütün gün doğum gününü unutmuş gibi davranırken sana unutamayacağın bir doğum günü sürprizi hazırlamakla meşguldür. İyice ümidini kestiğin bir anda seni şehir meydanında beklediğine dair bir mesaj atar ve soluğu orda alırsın. Nerede olduğuna bakınırken birden tüm billboardlar da tek tek sizin resimleriniz gözükmeye başlar, şaşkınlıkla etrafına bakmayı sürdürürken en büyük billboard da sana arkadan sarıldığı bir resim kocaman gösterilmektedir. Gözlerinin dolduğunu hissedersin, bir insan bu kadar çok sevilemez çünkü, bir insan başka bir insanın hayatında bu kadar büyük bir yer edinemez. Zaten senin gözlerinin dolmasına sebep olan da sürprizin güzelliği değil onu bu kadar sevmenin kalbine verdiği ağırlığın, onun da seni bu kadar çok sevdiğini görmenle kaybolmasındandır biraz da. Derken arkandan birinin seni sevdiğini iliklerine kadar hissetmeni sağlayacak şekilde sıkıca sarıldığını hissedersin. Tabiki bu ondan başkası değildir. Bu dünyada kim ondan daha güzel sarılabilir ki zaten. Onun kollarında olmak her daim tarif edemeyeceğin kadar muhteşem bir duyguyken şu an hissettiklerinin tarifi imkansızdır. Kollarının arasında ona doğru dönersin. "Seni seviyorum.. Seni o kadar çok seviyorum ki.." Daha ona olan hislerini anlatman gereken milyonlarca kelime varken seni susturur. "Şhh~ Şimdi benim sıram. İlk olarak beni sevdiğinin defalarca kez fazlası kadar seni sevdiğimi bilmeni istiyorum, sana sahip olduğum için ne kadar mutlu olduğumu tarif bile edemem. İyi ki doğdun canımın içi iyi ki benimsin."

~~~~~~~~~~~~~~

O zaman sebebi bölümümüze gelelim. Bugün benim canımın içi minhorisyeol'un doğum günü ve bu bölümü onun için yazdım.

Şöyle kısaca bahsetmek gerekirse biz tanışalı daha 1 yıl bile olmadı ama onu kendime o kadar yakın hissediyorum ki sanki her zaman benimleydi biz zaten hep çok yakın arkadaştık gibi. O da benim gibi önce Minho'ya sonrada SHINee'ye aşık minnoşun biri ve bana wattpad den attığı bir mesaj sayesinde tanıştık ve işte buralara kadar geldi arkadaşlığımız.

İlk tanıştığımızda Minho'yu neden sevdiğimi sormuştu bana ve sonra da onu kendisine benzettiği için sevdiğini söylemişti -sonra ben 'bana benzediğin için' adlı one shot'ı yazdım filan neyse- onun söylediği benzerliklerden ayrıca Minho ile ikisinde gördüğüm çok önemli bir ortak özellik var. Aynı burçtan oldukları için mi bu böyle bilmiyorum ama beni ikisine de çok bağlayan bu şey gerçekten sevgi dolu olmaları ve bu sevgiyi gerçekten karşılarındaki insanlara hissettirmeleri. Bunu o kadar çok seviyorum ki.

Mesela Minho için, yani insanlara karşı o kadar sıcak kanlı ki onun yanında olan bir insanın sevildiğini hissetmemesi mümkün değil bence. Bazen bir bakışı, bazen bir gülüşü, bazen sıcacık sarılmaları... Minho'yu bu kadar çok sevmemin bir sebebi de bu. Ben insanları o kadar çok seviyorum ki hayatımdaki her bir insana ayrı ayrı çok fazla değer veriyorum ve onlarında bana değer verip çok sevmelerini bekliyorum ve o da bunu yapabilecek kapasitede bir insan bence.

Şimdi ona dönersek de bu durum minhorisyeol için de geçerli. Onunla ilk kez buluştuğumuzda o kadar samimiyetle sarıldı ki bana bilmiyorum işte bütün sıcaklığını hissettim. Ben biraz çekinirim yeni tanıştığım insanlara ilk adımı atmakta ve bir ilişkiyi geliştirmekte. Biraz karşıdan beklerim samimiyeti ilk önce. Ama o kadar sıcaktı ki bana karşı bilmiyorum işte hemen içimi ısıtmayı başardı ve en yakınlarımın arasında yer edindi kendine. Öyle güzel sıcacık konuşuyor ki benimle Minho'da olduğu gibi onun da sevgisini ilikerime kadar hissedebiliyorum. Neyse çok uzattım sıkmayayım sizi de. Sonuç olarak ben bu kızı çok seviyorum ve iyi ki doğmuş iyi ki benimle tanışmış.

minhorisyeol iyi ki doğdun kuzucum seni çok seviyorum ❤❤❤❤❤ İyi ki benim arkadaşımsın, hep kendin gibi güzel insanlar çıksın karşına, hayatın her zaman sağlıklı, başarılı ve çok mutlu geçsin inşallah 🙏😙😙😙

Hazır doğum günü bölümü yazmışken sevgili okuyucularım sizlerinde gelmiş geçmiş gelecek doğum günleri kutlu olsun. Sizi de çok seviyorum çünkü beni çok mutlu ediyorsunuz. Doğum günlerinizi yazarsanız sizin de doğum günlerinizi kutlarım sıcacık sıcacık.. 😁❤

SHINee İle Hayal Et Where stories live. Discover now