10. Jonghyun ~ Fotoğraf

2K 121 21
                                    

Jonghyun'un albüm tanıtımının yapılacağı yere gitmiştin. Üzerindeyse bu etkinlik için dağıtılmış tişörtlerden vardı. Etraf henüz sessizken birkaç fotoğraf çekilmeye karar verdin ve telefonunu çıkardın. Bir iki tane çekildikten sonra fotoğrafları kontrol ettin. Olmadığına karar verince ise yeniden çekmek için telefonunu havaya kaldırdın. Güzel bir gülümseme ile pozunu verip çekme tuşuna bastığında omzunda bir ağırlık hissettin. Kafanı çevirmeden telefonun ekranında gördüğün fotoğraf ile donakaldın.

Jonghyun senin fotoğrafına dahil olmuştu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jonghyun senin fotoğrafına dahil olmuştu. KİM JONGHYUN BAŞINI OMZUNA YASLAMIŞ VE SENİNLE FOTOĞRAF ÇEKİLMİŞTİ!!!

Nutkun tutulmuş bir şekilde ona döndüğünde nefes alıp alamadığından emin değildin. Şaşkınlıkla kocaman olmuş gözlerine bakarak gülümsedi ve "Merhaba" dedi. Konuşmak için nefes alman gerektiğini hatırlayınca derin bir nefes aldın ve kekelemene engel olamadan konuştun. "M..merhaba >.<"

Bu haline kıkırdayan Jonghyun "Çok şaşırttım galiba" dedi ve omzunu sıvazladı. Hala şokta olduğundan ve her hareketi ile daha çok heyecanlandığından sadece kafanı sallamakla yetindin. Sen hala daha omzunda olan eline odaklanmışken bir şeyler daha söyledi. Ama söyledikleri kulaklarına ulaşmadığından artık kendine gelmen gerektiği mesajını beynine iletip bu sefer kekelemeden ama utangaç bir ses tonuyla mırıldandın. "Şey.. ne demiştin?"

Telefonunu işaret etti ve tekrarladı. "Resmimize bakabilir miyim?" "Ah.. Evet" dedin. Yüzündeki kocaman sırıtışla "Resmimiz" diye eklemeyi de unutmadın. Fotoğrafı inceledikten sonra telefonu eline uzattı. "Güzel çıkmış" Hala daha heyecanlı olduğundan -tamam zaten o gidene kadar hatta gittikten sonra bile bu heyecanın geçmeyeceğini ikimizde biliyoruz ama bir kere daha söylemekten bir zarar gelmez- utangaç bir şekilde gülümseyip cevap verecek kelimelerini bulamadığında devam etti.

"Etkilendin değil mi? Sence de çok yakışıklı değil miyim?" Bir de üzerine göz kırptığında bütün heyecan filan uçmuş beraberce gülmeye başlamıştınız.

~~~~~~~~~~~~~~~~~

Evet Jonghyun çok yakışıklısın ve evet etkileyemeyeceğin bir tane bile kız yok..

SHINee İle Hayal Et Where stories live. Discover now