2. Key ~ Şapşal Kibummie

4K 174 28
                                    

O gün Key ile randevunuz vardı. Uzun zamandır şehir dışında olduğun için görüşemiyordunuz. Erkenden hazırlanıp buluşacağınız mekana gittin. Etrafı tamamen camlarla kaplı bir yerdi. O yüzden oraya yaklaşınca Key'i gördün. O seni henüz görmemişken durup biraz izledin. Bir insan nasıl bu kadar mükemmel olur diye aklından geçirmeden de edemiyordun. Aslında Key en yakın arkadaşındı ama ona karşı farklı duygular da besliyordun ve buna engel de olamıyordun. Sonra aklına gelen fikirle ona bir oyun oynamaya karar verdin ve hızla çantandan telefonunu çıkardın ve Key'e bir mesaj gönderdin.

'Kibummie~ çok üzgünüm bugün seninle buluşamayacağım ㅠ.ㅠ Bir gün daha kalmam gerekti.'

Mesajı gönderince heyecanla onu izlemeye başladın. Telefonunu eline alınca yüzünde bir gülümseme oluşmuştu.

Ama birkaç saniye sonra gülümsemesi yüzünde soldu ve telefonu aşağı indirdi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ama birkaç saniye sonra gülümsemesi yüzünde soldu ve telefonu aşağı indirdi. Aynen şekeri elinden alınmış çocuklar gibi gözüküyordu.

 Aynen şekeri elinden alınmış çocuklar gibi gözüküyordu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sonunda gözlerini karşıya diktiğinde seni gördü. Hemen ellerini başının üzerinde birleştirip kalp yaptın. O ise hemen yerinden fırlamış yanına geliyordu. Sen de ona doğru koştun ve sıkıca sarıldınız. Bu esnada ayakların yerden kesilmiş ve seni etrafında bir tur döndürmüştü. Hasret gidermeniz bittiğinde seni indirdi ve bu sefer küçük oyunun için olan kızgınlığını ortaya koydu.

"Cadısın (adın soyadın) " dedi ve burnunu sıktı. "Benim yakışıklı Kibumiee'm çok mu kızmış" dedin dudaklarını bükerek. Yağcılık yaparak kendini affettirmeyi denedin. "Çok kızdım tabi seni ne kadar özlediğimden haberin var mı?" deyince ister istemez yanakların kızardı. O her zaman seni çok severdi ama nasılsa her seferinde etkileniyordun.

"Hmm.. Çok mu?" diye sordun sevimlice. Yine de her şeyi açığa vurmaya niyetin yoktu. Ne de olsa o en yakın arkadaşındı. "Çok özledim ve şimdiye kadar emin olamadığım duygularım netleşti yokluğunda. Seni seviyorum (adın) "

Duyduklarınla kalbin atmayı bırakıp olduğun yerde donakalmışken gözlerin doldu. " (adın) bana kızdın mı? Eğer en yakın arkada.." sözlerine devam etmesine izin vermeden boynuna sarıldın. "Ben de seni seviyorum şapşal Kibummie.."

~~~~~~~~

Bunu çok sevdim ben yieaa.. >.<

SHINee İle Hayal Et Where stories live. Discover now