9. Taemin ~ Taşınma yorgunu

2.2K 119 28
                                    

Bugün Taemin ile yeni evinize taşınmıştınız. Geçici olarak oturduğunuz önceki evinizden farklı olarak bu ev tamamen sizin zevklerinize ve ihtiyaçlarınıza göre döşenmişti. Ev dayalı döşeli olmasına rağmen önceki evinizden getirdiğiniz bir sürü eşyanız vardı ve akşam olana kadar yerleştirmeyi bitirememiştiniz bile.

Kutuların tamamı salonda yığılıydı. Mutfağa zorlukla götürdüğün bir kutuyu daha bıraktıktan sonra son kutuyu almak için geri döndün. Senin hemen önünden ise Taemin içeri girmişti. Kutuyu almak için eğildi ama sonra vazgeçip yorgunlukla kendini yere bıraktı ve kutuların üzerine uzandı. Sen de tam karşısına bağdaş kurup oturdun.

Elini saçına geçirmişken gözleri seni buldu

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

Elini saçına geçirmişken gözleri seni buldu. "Çok mu yoruldun?" diye sordun yorgun sesinle, onun yorgun yüzünü incelerken. Beyaz tişörtün ona ne kadar yakıştığını da düşünmeden edememiştin. Renkli lenslerinin göz alıcılığından bahsetmiyoruz bile. "Evet" dedi dudaklarını büzerek. Bu hareketi acilen bırakmalıydı çünkü.. Neyse şu an bunu düşünemeyecek kadar yorgundun.

Kendi yorgunluğundan ziyade ona kıyamadığın için bugünlük işleri bırakmaya karar verdin ve kendini tamamiyle yere bırakırken söyledin. "Yarın devam edelim o zaman"

Sevimlice gülümsedi. "İşimiz bittiğine göre pizza sipariş edelim mi?"

SHINee İle Hayal Et Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ