120.

2.1K 180 19
                                    

O měsíc později 

Sedím na gauči v našem hotelovém pokoji. Malá si hraje a přitom se usmívá. Ben se zrovna sprchuje. Je pro mě jak bratr ale on chce víc. "Jdeš se taky vykoupat ?"zeptá se mně, když vyleze z koupelny. "Ne , půjdu . Mám sjednanou schůzku s Kamilou Keryovou. Mou matkou .."podívám se na něj. Má na sobě župan a culí se na mě."Ona ještě neví že jsi její dcera ?"zeptá se a ručníkem si začne třít vlasy."Ne " zamumlám. "To je dobře nebo špatně ?"zasměje se. "To kdybych věděla "začnu se smát a slezu na zem za Claire."Ty půjdeš i s malou ?"zvedne svoje černé obočí a sleduje mě."Asi jo"upravím malé vlásky z očí."Neblázni , pohlídám jí " jde za mnou a sedne si vedle Claire."Díky"dám mu pusu na tvář a zvednu se. 

Jdu po kamenné ,upravené cestě směrem k velké vile. Je kousek od středu města . Kolem cesty je krásná zahrada.Samé květiny . Vyjdu pár schodů a zmáčknu zvonek. Prohlížím si zvláštní architekturu toho domu. Je tokový starší, ale zároveň tam pokukují moderní prvky. Tenhle styl se mi líbí.Dveře mi otevře služebná."Kde jste byla tak dlouho "vyjekne na mě. "Jdete pozdě ! Pokud o tuhle práci vážně stojíte musíte chodit včas !"jen tak tak chytám do rukou hromadu ručníku ."Já .."chci něco říct ale služebná si mele svoje. Má na sobě takový ten černobílý obleček a zrzavé vlasy sčesané do drdolu. "Jak to že na sobě nemáte správné oblečení ?"řekne a začne něco mluvit portugalsky. " Antoineto ! Co se tu děje ?"přijde žena . Vykouknu s poza ručníků abych viděl jak vypadá. Je to upravená žena tak kolem padesáti let. Má na sobě delší upnuté šaty. Působí dojmem velitelky a možná trošku víc rázné paní. "Ale tohle není slečna která tu má uklízet . Omlouvala se že přijde až zítra ."řekne a přitom se začne usmívat. "Eu sou estúpido. "řekne služebná a začne ze mě sundávat ručníky. Usměji se."Proč jste nic neřekla ?"podívá se na mě."Snažila jsem se." usměji se. "Slečna Liv Marks ?"podá mi ruku ."Ano "řeknu a potřesu si její rukou."Jsem Kamila Keryová. Bude lepší když půjdeme do mé pracovny bude tam větší klid  "usměje se a vede mě přes dům upravený ve stejném stylu jako vypadá z venku. Je to nádherné.Všude různé dekorace a svěží květiny ve vázách. I když jsme odešli z obýváku , jestli to můžu tam nazvat, pořád cítím tu vůni. 

Sednu si na židli před stolem."O čem jste chtěla mluvit ?"zeptá se mě. "Jde o vaší dceru. Víte už dlouho hledám svojí rodinu . Byl a jsem jako mimino unesena z nemocnice , právě z té jako byla vaše dcera. Ve stejný den . Ale ten zmizelo jen jedno dítě a to jsem byla já . Proto jsem tady..hledám svojí rodinu a mám tušení že jste to vy.."dořeknu svojí velkou řeč a žena polkne. "Víte , moje dcera ..zmizela ..dlouho jsem se z toho nedokázala vzpamatovat. A smířila jsem se s myšlenkou že je mrtvá ..Vlastně tak jsme to uvedli ve veškerých zprávách . Jaka o tom víte ?"zeptá se mě. Neví co říct ,nemůžu přece říct pravdu. "Dlouho jsem hledala ...a nakonec našla odpovědi v nemocnici " řeknu a vidím že tomu uvěří. "Nevím jestli chci znovu doufat ..Jakou máte jistotu že jste moje dcera ?"podívá se na mě. "Nemám ale chci to zkusit.Hledám svojí rodinu .Celý život jsem bez rodiny , nepoznala jsem mateřskou lásku ..Chci jen poznat svoji rodinu. "řeknu a žena si dá ruku před pusu. Je vidět že přemýšlí . Najednou se otevřou dveře. Stojí v nich muž . Je tak ve stejném věku jako žena , možná starší. Chce něco říct ale jak mě uvidí jako kdyby viděl ducha. "Kdo..kdo je to ,"zeptá se."Slečna Liv Marks . Děje se něco Henry ? "hned vstane a jde za ním."Ona vypadá ..Má ty úžasné oči ..Ty oči Kamil "chytne za ruku ženu a oba se na mě dívají. Připadám si tak blbě. "Já vím ..Vím to "položí mu ruku na hrudník a potom se podívá na mně. "Budu v pracovně "podívá se na mě a pak na ženu . Odejde. "Jste ochotna jít na testy ?"podívá se na mě. "Jsem " řeknu ."Dobře "

Jsem po testech. Už jenom čekám na výsledky. To čekání mně zabijí. Stejně mi nic jiného nezbývá.

Uběhl pár dní . Výsledky byly jasné ..Jsem Rebecca Keryová . Dcera bohaté rodiny , která měla být mrtvá. Nemůžu tomu uvěřit. Dnes jdu na večeři  s rodinou. Bude tam celá rodina. Konečně poznám svojí rodinu. 

Posedlá Démonem ✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat