83.

2.2K 144 11
                                    

Sedím v písku. Moře mi jemně hladí nohy. Elis a Em se na mě namáčknou a obejmou mě. Elis začne zpívat. Já a Em se na ní podíváme. Má úžasný hlas. Stejně jako Jack. Proč mě pořád překvapuje rodina Blacků .. "Vždycky jsem chtěla ségru "přestane a silně mě obejme. Jenom se usměji. Já sestru mám ale teď je tak daleko.. tak daleko jako Jack. "Tvůj rozlučkový dárek právě dorazil "zašklebí se Elis. Obě mě vytahují na nohy a vedou do domu. Zastavuji v obýváku. Je tam vážně sexy striptér. Podívám se na Elis. Ta se s Em chichotají . "Elis !"řeknu a ona se ještě víc rozesměje . Elis kolem mě proběhne. Strká do ruky striptérovi peníze a něco mu šeptá. Em zatím zapíná písničky. Striptér jde ke mě. Chytá mě za pas. Nechápavě a vlastně i s otevřenou pusou na něj zírám. Hladí mě po bocích. Nemůžu říct že to se mnou nic nedělá.. Různě se kolem mě kroutí. Myslím že mám pořád otevřenou pusu.. zavřu ji a usměji se.


Hudba hraje na plné koule. Můj hrudník duní s každým bubnem. Elis to z ničeho nic vypne. "Jede se "oznámí. S Em se na sebe koukneme. "Dělejte !"okřikne nás. Jdeme za ní. "Jede se pařit !!"zakřičí přes celou ulici. Nasedáme do velké limuzíny. "Elis kolik jsi toho ještě přichystala ?"radši se zeptám. "Neboj.. už mám v plánu tě jenom pořádně ožrat "zasměje se. Jsou si s Jackem podobní. Tak ještě aby ne ,když je to jeho sestra. Vzpomenu si na Jacka.. Je fakt že mi chybí. "Em je mi to líto ale ty zůstaneš u džusu a vody "oznámí Elis. Em se zasměje.


Vejdeme do velkého prostoru,teda myslím že je velký ,ale přes to množství lidí to jde blbě poznat. Chudák Em. Musí sledovat jak barman nalévá alkohol do skleniček . Sedáme si na gauč v rohu. Elis odběhne pryč. "Musíš si to užít "řekne najednou veselá Em. Jenom se usměji. Zajímalo by mě co dělá Jack. Dívám se mezi ostatní lidi.. Proč doufám že se tu objeví ? Liv prober se . "Myslíš na Jacka ?"ozve se Em . "Jo .. Zajímalo by mě co dělá .." pousměji se . "Mám pocit že Liam říkal něco o rozlučce se svobodou .. Je v pohodě " snaží se mě uklidnit. Ale já se stejně nezbavím myšlenky na něj. Na jeho úsměv , smích , slova a polibky. Moje představy mě vyvádí ze světa. Vzpomínám na naše úžasné zážitky. Začnu se usmívat . Přichází Elis. V rukou nese sklenice s pitím. "A do dna Liv !"oznámí mi. Vypiji skleničku. Zašklebím se nad tou hořkou chutí . "Co to bylo ?"zeptám se a pořád cítím tu chuť. " Ale můj oblíbený mix "zašklebí se. Všechny se zvedáme a jdeme tančit. Smích a hlasitá hudba . To všechno je to super. Užívám si to .


"Potřebuji na vzduch " snažím se přeřvat hudbu. Elis jenom kývne. Brodím se přes lidi. Konečně na vzduchu. Překvapivě je tu stejné vedro . Co se to se mnou děje ... nejspíš je to tím alkoholem... mnu si oči. Opřu se o stěnu. Začne mi zvonit telefon .

"Halo "

"Ahoj  lásko .. to jsem já... chci ti jen říct " škytne  "že tě moc a strašně moc miluju "

Jo Jack se opil jak puberťák. Normálně bych se asi zasmála ale není ještě pořád nejlíp.

"Já tě taky miluju " usměji se. Jako kdyby mě Jack viděl.

"Já vím .. ale ty jsi úžasná a dokonalá .. a strašně mě štve že se mnou nechceš dítě .."vyhrkne na mě.

"Jacku ... vážně to teď chceš probírat přes mobil ?"super nálada je v čudu .

"Jo chci ... Proč ?! Nejsem snad dost dobrý ? Proč ? Já chci mít dítě s tebou ! Tak proč ty ne ?!"

"Nebudu se s tebou hádat .. stejně si to nebudeš pamatovat.."znovu se mi trochu zamotá hlava. Sjíždím po stěně na zem.

"Ne ! Vysvětli mi to ! Proč ?!

"Nechci .. nepotřebuješ vysvětlení.. je to moje rozhodnutí.. "

"To myslíš jenom na sebe ?! Chci dítě s tebou ! Mít s tebou rodinu ... někoho kdo bude mít tvoje oči a úsměv .." poslední slova řekne smutně a sklesle.

Povzdychnu si .

"Nazdar Liv "ozve se v telefonu Liam.

"Ahoj, můžeš mi říct co se to tam u vás děje ?"zeptám se

"No Jack to trochu přehnal.. ukradl mi mobil "slyším smích. Ženský smích ..

"A .. vy .. tam máte striptérky ?"

Liam se začne smát. "Neboj mám to všechno pod kontrolou "

"To .."chci to doříct ale udělá se špatně .

"Liv ? Jsi v pohodě ?"

"Jo... jen jsem to asi taky trochu přepískla " zasměji se.

"Co je Liv ?! Musím za ní ! "Slyším hlasy v pozadí . Nebo spíš hlavně hlas Jacka.

"Vážně to zvládáš ?"zeptám se.

"Jo jo .. běž si užívat "

"Jo už jdu "

"Čau Liv uvidíme se později .."

"Ahoj"

Dávám mobil zpátky do kabelky. Zvedám se ze země. Jdu zpátky. Už bych radši neměla pít.. řeknu si sama sobě. Kéž bych se poslechla. Elis mi podává další skleničku. Hudba hraje tak ,že mám pocit že tančí každá část mého těla ..


Vrátily jsme se do vily. Šli jsme na pláž. "Jdu si lehnout "ještě na nás křičí střízlivá Em. Elis mě chytá za ruku a společně běžím do moře. Je příjemně teplé . Obě se smějeme. Točí se mi celý svět. Lehám si na záda na břeh moře a nechávám se omývat vlnami. Můj pohled padne na oblohu. Je plná hvězd. Plná neobjevených světů . Nekonečná. Vybaví se mi Jackova slova . On to dítě moc a moc chce. Ale já ...já prostě..nezvládnu být matka .. Nechci aby moje dítě zažilo to co já.. nechci mít dítě a můj názor nic nezmění ..

Pokračování příště ..

Posedlá Démonem ✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat