11.

4.2K 207 1
                                    

Celý den jsem pomáhala Jackovi s prací a přitom jsme si povídali. Bylo už poledne a Jack mě pozval na oběd. "Počkej tady pro něco skončím "políbí mě a odejde. Pokračuji v zařazování smluv do složek. Ozve se zaťukání. "Dále". Do kanceláře vstoupí elegantně oblečená žena s černými vlasy. "Potřebuje tě něco ?" . Vstanu ze židle ."Hledám pana Blacka. " . "Momentálně tu není. Mám mu něco vyřídit ?"slušně se jí zeptám. "Vyřídíte mu že se tu stavovala jeho snoubenka." Snoubenka !! Snoubenka !! Co tady chce ?"Možná bude lepší když mu zavoláte."řeknu jí . V tu chvíli do místnosti vchází Jack "Ahoj Jackýsku " vrhá se mu kolem krku. Zatnu ruku v pěst. "Měli bychom si promluvit. Víš mě je všechno strašně líto .. Ten můj majitel mě nesnáší a já se k tobě chci vrátit"pouští ho ze sevření. "Jenom že já už s tebou nic nechci mít. "Pokládá krabici s jídle na stůl. "Ehm . Ty nechceš si dát na chvilku pauzu ?"houkne na mě. "Ne Liv tady zůstane. " chytá mě za ruku. "Počkej to je ta Liv. Ta co mě nahradila. No tak to sis teda vybral " prohlíží si mě očima a ve mě se hromadí zlost. "A víš co ?! Co ti je do toho! "Zařve na ní Jack. Za chvilku se v tom všem ztrácím a vycházím ven z kanceláře . Myslím že si ani nevšimli že jsem zmizela. Pomalu sjíždím výtahem dolů a ve chvilce už stojím venku . Sedám si na lavičku . Vedle mě si sedá dívky kterou jsem viděla ve firmě. "Dáš si ?"nabídne mi cigaretu. "Jo . Díky" vezmu si od ní cigaretu a ona mi jí zapálí. Pomalu vdechnu kouř do plic a chvilku ho v sobě držím. "Víš že si první ženská kterou vedl za ruku ." Oznámí mi . "No to fakt nevím ." ." Ta jeho bejvala byla úplný cvok. Úplně jí ignoruj. "Tentokrát do sebe natáhnou mnohem víc. "Kéž by to bylo tak jednoduchý . " těžce vydechnu. "Na. Myslím že jí budeš potřebovat. "Položí mi do ruky krabičku cigaret a zapalovač. "Děkuju." Mizí zpátky ve firmě. Dotahuji poslední doušek a zapaluji další. By mě zajímalo co tam spolu dělají. Cigaretu skousnu mezi zuby a uklízím si ostatní cigarety do kabelky. Dokouřím cigaretu a vracím se do firmy. Když vystoupí z výtahu míjím se sní . Má na tváři blažený úsměv až skoro vítězný . Vstupuji do kanceláře . "Můžu ?" Radši se zeptám. "Jasně ." Sedám si do křesla. "Ty si kouřila ?"zeptá se mě a na jeho tváři se objevuje pro mě neznámí výraz. "Jo "odseknu. "To si děláš srandu ne !!" Zařve na mě. Zvedám se . "Ne nedělám . Co jsem měla jako sakra dělat ?! Pozorovat tvojí snoubenku jak se na tebe lepí. Ne díky " chci odejít ale chytne mojí ruku. "Není to moje snoubenka! Musela vědět že jsi tu ! Liv , věř mi trochu !! "Je naštvaný až z něj mám strach."Pusť mě !" Jeho ruka mě pouští. Vycházím z té pitomé budovy. A vydávám se do města.

Sedím v parku a pokuřuji třetí cigaretu. Sedá si ke mě muž v černém obleku . " Slečno, Pan Black má o vás starost ."no samozřejmě . Že se vůbec divím. Samozřejmě že mě nechal sledovat. "Tak to mi je upřímně jedno. To mě nenechá ani chvilku volnosti!"vydechnu kouř ." Pan Black má o vás jenom starost. A moc dobře ví proč mě za vámi poslal."podívám se na něj. "Odvezete mě prosím domů ?"odhodím dokouřenou cigaretu. "Jistě slečno."odcházíme společně. Nasedám do auta .

Konečně doma .Sundám si ty pitomí boty a házím je na zem. Jdu do pokoje a oblékám si na sebe černé legíny a šedou mikinu. Beru si batoh a strkám do něj cigarety. Vyjdu na zahradu a jdu směrem k zítce. Přelézám jí a mířím k moři. Sundávám si boty a nechávám si omývat nohy od vody. Je studená ale pro mě je to celkem úleva. Moje nohy konečně cítí úlevu od pitomých bot. Je mi zima a ta mi prochází až do kostí. Ale konečně vnímám jinou bolest. Vážně teď žárlím ? Vždyť ani nevím co tam dělali třeba si prostě jenom povídali. V hlavě se mi vybavuje blažený pohled té hnusné krávy. Já fakt žárlím ! Jack byl hodně naštvaný když zjistil že jsem kouřila. Cítím jak mě bolí plíce. Nejsem zvyklá. Už je mi fakt zima. Vylézám z vody a nasoukávám na sebe boty. Vracím se lesem k tomu vězení.Začnu přelézat zítku . Když vylezu naskytne se mi pohled na náš osvětlený dům. Náš !! To není můj dům ! Jsem spíše vězeň! Seskočím a jdu směrem k domu. Uvidím naprosto zuřícího Jacka. Je v kuchyni . Na chvilku se zastavuji a pozoruji ho. Zazvoní mu telefon . On ho zvedá a pak s ním hodí o zem . Na jeho tváři je hněv. Chci otevřít dveře u bazénu ale jsou zamčené. A sakra ! Takže se na můj malý útěk přišlo. Zpátky se vracím na zahradu a znovu kouknu do okna. Jack sedí na zemi a hlavu má ve svých dlaních. Ten pohled na něj mě děsí.  Démon má strach že jsem utekla. Utekla od něj. Že bych pro něj vážně tolik znamenala ? Rukou si přejedu po řetízku který mi dal. Ještě jednou se podívám do okna na Jacka a pak obcházím dům k předním dveřím. Před domem stojí nejméně 5 aut . Vypadají draze.

Vycházím dovnitř. Na gauči sedí 5 kluků. Jedno ho poznávám je to Will.Snažím se potichu zavřít dveře ale jako naschvál se zavřou tou největší ránou. Všech pět se na mě otočí. "Ahoj" zamávám jim . Z kuchyně vylítne Jack "Můžeš mi říct kde si byla !!"Jenom za kroutím očima. "Můžeš mi alespoň odpovědět !! Do prdele já si myslel že si zdrhla !!"Zařve na mě ještě víc nežli předtím. "Říkala jsem ti že nemám kam jinam jít .." řeknu to tak klidně až sama sebe překvapím . "A kdyby si měla tak už tady nejsi , Co ?!!"Zařve a já z něho začínám mít strach. Neodpovím mu. A podívám se na tu pětici kteří mají najednou strašný práce se sledováním bot,rukou a jiných věcí . Jenom hlavně aby se nepodívali na nás."Můžeš mi alespoň říct . Proč ? Proč takhle vyvádíš ?!". Zařve na mě." Proč ! Protože nesnesu pohled jak se na tebe sápá pro mě úplně cizí ženská !! ".Nic mezi námi není ! Ona je pro mě uzavřená kapitola !!". "To budu brzy i já co !!"neudržím se zařvu na něj. "Hele nechci vás dva rušit od velice zajímavého rozhovoru ale..." začne mluvit jeden z kluku " Zmlkni !" Zařve na něj Jack a on jen sklopí hlavu ." Víš co ?! Asi jsem měla zdrhnout. Protože tobě by se vyřešil problém a mohl by ses vrátit za tou černou vránou !!"uslyším jak se jeden z kluků začne smát."Do prdele já sní nechci nic mít !"Zařve. "Víš co ?! Mě už je to celkem jedno. Dělej si co chceš ale mě už do toho netahej !!"seberu se a odcházím pryč. Slyším jak tam nadává a zuří. To už zavírám dveře a vrhám se do koupelny .

POKRAČOVÁNÍ PŘÍŠTĚ..

Posedlá Démonem ✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat