49.

2.3K 135 0
                                    

Jack odešel . Převaluji se na posteli . Pípání už mi celkem vadí. Proč jsem sakra neposlechla Willa ! Kdybych ho poslechla nemusela bych tu teď ležet. Ta věc v ruce už mě taky štve! Vytrhnu si jí z ruky. A sundávám si z prstu něco jako velký přerostlí kolíček. Přístroj začne úplně jinak pípat. Vstávám. Moje nohy mě bolí. Vycházím z pokoje. Všude je ticho. Je to strašidelné. Uslyším ránu. Leknu se. Otočím se na konci chodby je někdo kdo uklízí.Pomalu jdu chodbou. Slyším křik.Pomalu nahlédnu do pokoje. Je tam nějaká žena a křičí . Doktor se jí snaží uklidnit. "Dělejte něco !"zakřičí. Sestra přináší injekci a píchá jí do zad ženy. Žena přestane křičet a pomalu si lehá na postel. "Slečno !"zařve na mě sestra. "Vrať te se do pokoje !"řekne mi. Protočím očima a vracím se do pokoje. Chce mi znovu vrazit do ruky tu věc. " Já to tam nechci"řeknu."Musíte brát léky na bolest "oznámí mi a rozbaluje nový balíček s tou věcí."Pokud je to na bolest tak teda moc nezabíraj " zamumlám si pro sebe. " Slibuji že vám tu kanylu vyndám jen co to půjde"usměje se. Jo tak ta příšernost se jmenuje kanyla. Přístroje znovu pravidelně pípají. Zase tam ležím sama. Nemůžu usnout. Vždycky když zavřu oči vrátí se mi vzpomínka na to co se stalo. Beru do ruky mobil .

Liv: Jacku ?

Čekám na odpověď . Celkem chápu proč neodpovídá . Je jedna hodina ráno. Lehám si na bok a sleduji světlo mobilu dokud nezhasne. Mobil zavybruje.

Jack : Ano ?

Liv : Nemůžu usnout..chybíš mi .. Nevzbudila jsem tě ?

Jack: Nespal jsem. Jsem ve firmě a dělám papíry .Měla by jsi jít spát .

Liv: Chtěla bych být s tebou .. Je to tu strašný . Chci domů

Jack : To zvládneš

Liv : Máš hodně práce ?

Dlouho neodpovídá. Pokládám mobil na postel. Světlo zhasne. Koukám na mobil. Čekám na to zavybrování. " Nemám tolik práce abych nemohl být s tebou. " ozve se hlas Jacka. Otáčím se a stojí tam Jack. Jsem šťastná že je tady. Nečekala jsem že přijde. Jde rovnou ke mě a lehá si za mnou do postele. Pokládám si hlavu na jeho hrudník. "Proč nemůžeš usnout ?" hladí mě po zádech a já se nadechnu. " Protože začnu myslet na to co se stalo" Jack si zvedne mojí bradu prstem. "Nemysli na to, ten hajzl už ti nikdy neublíží a nikdo už ti nikdy neublíží " v té tmě vidím jeho jiskru v oku. Políbí mě. Jsem unavená . S Jackem se cítím bezpečně . " Miluju tě Liv. Nesnáším se za to co ti ten hajzl provedl."jeho hlas je naštvaný a zároveň smutný ." Nemůžeš za to .. Už jsem ti to říkala." to já se za to nesnáším . Nechápu jak jsem mohla být tak blbá."Můžu .. Chtěl po mě drogy . Liam řekl ať mu nic neprodávám. Začalo to výhružnýma dopisama . Přitvrdil jsem a trošku jsem ho zmlátil . Bylo to po svatbě Liama a Em. Řekl že se mi pomstí. Já si myslel že to neudělá...a udělal to. Kdybych .."nadchne se . " Žádné kdyby . Jsem v pořádku. A ty za to nemůžeš "vím že to říkám zbytečně. Jack má svojí hlavu. "Už spi " přikryje mě a peřinou a přitiskne mě k sobě. " Za pár dní jsou vánoce. Co by jsi chtěla ?"zeptá se . "Tebe.. nic jiného nechci " řeknu a on si usměje. " Tak já něco vymyslím sám " políbí mě. Co vlastně koupím Jackovi já ? Musím něco vymyslet.

Pokračování příště ...











Posedlá Démonem ✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat