68.

2.4K 137 6
                                    

Probouzí mě polibek . Otvírám oči. Nade mnou se sklání Jack. "Ahoj " usměji se a sedám si. "Ahoj"sedá si vedle mě. Přitiskne si mě k sobě. Položím si hlavu na jeho hrudník. "Jsi na mě pořád naštvaný ?"zeptám se. "Už ani ne.. "pohladí mě po zádech. "Promiň"zašeptá a položí si hlavu na mojí. Usměji se. Konečně cítím že patřím do jeho světa. "Patříš do mého světa.. nechci aby jsi si myslela že ne. "Ucítím jak se zhluboka nadechne. Zvedám hlavu a podívám se do jeho očí. " Proč mi neříkáš všechno .. Vím že tě něco trápí ale neřekneš mi to .." konečně se dostáváme k tématu . "Nikdy jsem se nikomu nesvěřoval .. Nechci tě zatěžovat svojí minulostí .. " vypadá tak smutně. Silně ho obejmu. "Nikdy jsem prakticky neměl nikoho komu bych to řekl . Proč nechceš dítě ?"teď jsem zase smutná já. Doufala jsem že se na to nezeptá. "Jacku.. Nechci.. mám z toho strach."zamumlám mu do košile. Nechci mu říct pravdu. Zranilo by ho to. "Strach ? Vždyť na to nebudeš sama .Budeš mít mě .."hladí mě po zádech a mě to uklidňuje. "Jde tu o víc.. než jen o strach. Ale co když odejdeš .. zůstanu sama .. s dítětem .. " zamumlám a přitom mi steče slza. "Ty myslíš že bych toho prcka nechtěl ?" jeho otázka mě překvapí. "Já nevím " přitisknu se na něj. Očividně pochopil že nemám sílu mu odpovídat. Přitiskl mě k sobě. Jenom se tam mazlíme. Jsem klidná. "Prosím nenuť mě do toho " zamumlám . Zavírají se mi oči. "Nebudu .. slibuji " políbí mě na čelo a pak na rty .


Probouzí mě paprsky slunce. Kolem mého břicha je Jackova ruka. Silně mě objímá. Cítím Jackovo příjemné teplo. Otáčím se abych ho viděla. Je tak klidný . Nemůžu ho přestat sledovat. "Probouzí se. "Dobré ráno"políbím ho na rty. "Chytá si mě a přitahuje do objetí. "Nejkrásnější " zamumlá mi do vlasů. "Co jít dneska pracovat ?" usměje se na mě. "Už dneska "překvapí mě to. "Pokud chceš .. Ale už vážně potřebuji svojí sekretářku a asistentku v jednom " zasměje se. "Tak jo . Už se těším na spolupráci s panem Blackem " usměji se. " A já na spolupráci se slečnou Marks. Co jsem slyšel tak není dobrá jenom na vyřizování papíru ale i na jiné věci .."zvrhle se usměje. "To by mě zajímalo na jaké"přetáčím se nad Jacka. " Například ty trošku nepřístupné dětem " zašklebí se. "Moc vám nerozumím .Asi mi to budete muset podrobněji vysvětlit. Možná trochu zaučit ,pane Blacku " přejedu si prstem po rtech. "Máte na mysli doučování ? Možná bych ho potřeboval spíše já . " zasměje se a sedá si. "Tyhle rána se mi líbí víc a víc " zašeptá mi do ucha. "Mě taky" políbím ho . Je to dlouhý polibek . Který se ve chvilce změní na ten nejvášnivější polibek ."Musíme do práce pamatuješ " zavrní do polibku . Zabručím a vstávám z Jacka. Vidím jak se v posteli šklebí. Zastavím se těsně před koupelnou. Mám na sobě jenom tričko Jacka. Svlékám ho a házím na zem. V klidu jdu do koupelny ve dveřích se otočím a podívám na Jacka. Kouká na mě jako na kořist. Skousnu si ret. Jack se na mě podívá a pak se zaboří hlavou do polštářů. Musím se začít smát.

Pouštím vodu a užívám si to. Najednou uslyším ránu. Otočím se a na zemi je Jack. Začnu se smát. Podle jeho výrazu nejspíš velice tvrdě dopadl na svůj zadek. "Nesměj se mi !" křikne na mě a směje se. Zvedá se . Ještě víc se začnu smát. Naštvaně se na mě podívá. Hned vleza za mnou do sprchy . Přitiskne si mě k sobě. Ještě pořád vidím jeho pád. Natlačí mě přímo pod proud vody. Začnu se smát. "Proč se jako pořád směješ ?"zašklebí se. "Proč myslíš ?" zakřením se jak pětileté dítě. "Možná protože jsi strašně neposlušná .."jeho ruce chytají mé boky. "Možná .."Zavrním mu do obličeje. "Co mi to děláte , Takhle se v práci nebudu moc soustředit .."kouká se mi přímo do očí. Naprosto mě to vzrušuje. " A na co budete myslet ? Musíte se přece v práci chovat slušně .." zašklebím se . "Na to jak bych tě přitlačil na svůj stůl a tvrdě přirážel " zavrní mi do ucha. Tahle představa se mi zamlouvá. "Hmm " zavrním a přitisknu se na jeho rty . Všechno ve mě vře a chce to ven. Přitisknu ho na zeď. Pocit nadvlády je ten nejlepší . Rukama jedu po celém jeho těle. Je tak úžasně vypracované. Musím si skousnout ret. Pomalu jedu k jeho slabině. Jemně po ní přejíždím prstem . Zavzdychá . Se vším přestávám a vylézám ze sprchy. Podívá se na mě překvapeným výrazem . "To mě jako napneš a pak nic ?"řekne naštvaně. "Musíme do práce lásko " políbím ho na tvář . Začne si něco mrmlat pro sebe a mávat kolem sebe jako kdyby tam bal roj včel .Zasměji se. " Vynahradím ti to " zašeptám mu do ucha. Usměje se jako sluníčko. "A co třeba teď ? Jsem tak nadrženej že bych tě ošukal i tady na téhle zemi " chytá se za vlasy. Podívám se na jeho kamaráda. Už to celkem chápu . "Broučku to zvládneš " zakřením se. Jdu do šatny a beru si na sebe krátkou sukni s bílou košilí. Když vyjdu z šatny Jack už má na sobě oblek. "Tohle mi děláš naschvál .."zabručí . Je vidět že pevně k sobě stiskne čelist. Jdu ještě schválně blíže k němu. "To se budeš celý den producírovat v téhle malé sukni ? Tak to ta práce bude vážně peklo .." zakření se. Zasměji se. Políbím ho. Zvláštní jak se z malého polibku vytvoří něco jiného. Silně mě k sobě tiskne a líbá. Jeho polibky jsou tak úžasné .. nejde se jich nabažit.. "Musíme do práce " přestává. Jsem udýchaná . V rychlosti si upravím rozcuchané vlasy.

Pokračování Příště ..



Posedlá Démonem ✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat