116.

2K 181 24
                                    

Narozeniny Claire 

"Všechno nejlepší drahoušku "políbím jí na čelo a pomůžu jí sfouknou všechny svíčky. Je tu Liam ,Em , Will , Collin . Všichni jako před rokem . "Hele tobě je už vlastně devatenáct "obejme mě Will. "Tak trochu jsem zaspala svoje narozeniny " udělám si z toho srandu . Všichni se začnou smát. Jdu do kuchyně a Will mi je v patách. "Jsi v pohodě ?"zeptá se mě. "Jo jasně " usměji se. "A teď vážně ..Vím že jsi byla u Jacka "podívá se na mě vážně. "Nechce podepsat rozvod..Nejhorší je že jsi měl tenkrát pravdu ..Jenom mě využil "zašeptám a zadržuji slzy. "Já si myslel že to s tebou myslí vážně ...Sám bych si přál abych neměl pravdu " obejme mě. "Bude to dobré , stejně jednou podepíše " povzbudí mě. 

Všichni se smějeme. Jsme jako stará parta až na tu maličkost. Není tu Jack. Je pryč. Zhluboka se nadechnu. Podívám se na Claire která ke mě přicupitá. "Ty jsi moje zlato " zvednu jí do vzduchu . Dám jí polibek na čelo a pak jí k sobě přitisknu. Claire na mě chvilku leží a pak usne. "Je rozkošná a je ti podobná Liv " řekne Liam . Usměji se a dám malé polibek na vlásky. 

O týden později 

Našla jsem si práci v kanceláři . Musím něco vydělávat. "Blacková !"uslyším jak zakřičí vedoucí. "To kafe je moc horké "zařve na mě. "Neumíte vařit kafe "skoro ho na mě vylije. "Promiňte "zakoktám . "Nic se neděje . Zaučuješ se. Jen si pamatuj jednu věc ,nesnesu když jsou věci špatně "zakřičí a hodí po mě papíry. "A tyhle papíry byli špatně srovnané !"zakřičí . Začnu je sbírat . Dědek hnusný plesniví ! Co si myslí ? Hlavně v klidu ! Musíš vydělat prachy ..Musíš vydělat pro sebe a pro Claire . "Posloucháš mě !"zařve a já zvednu hlavu a hned vedle mě je on . Polknu .Jsem vážně v nevýhodné pozici. "Promiňte neposlouchala jsem "řeknu a chci se zvednou . "Kleč !"zařve na mě. Kopne do hromádky papírů které jsem právě srovnala. Najednou se otevřou dveře. Nevidím kdo to je. "Můžete mi vysvětlit co se tady děje ?".Co tady chce ?! Co tady dělá Jack ! "Už chápu proč tady žádná pracovnice nevydržela dlouho "ozve se další hlas . "Máte okamžitý vyhazov "řekne naštvaně Jack .Až teď se odvážím si stoupnout a můj pohled se spojí s Jackovým . Uhnu nedokážu se dívat do těch očí co mi tolik lhali. "Co mi vy můžete rozkazovat ?!Nikdy jsem vás tady neviděl !"zařve na Jacka můj šéf . "Je to nový majitel naší společnosti "řekne ten muž kterého neznám. Co ?! Naštvaně se podívám na Jacka . 

"Vážně mě sleduješ ? "řeknu naštvaně . Jack zavře dveře  kanceláře. "Nevěděl jsem že tady pracuješ . Vlastním hodně společností "usměje se a sedne si na můj stůl ."Už jsi podepsal ty papíry ?"zeptám se ho ."Ne a nepodepíšu je " podívá se na mě. Je tak zatraceně sexy ale tohle není pro mě .Je to jenom další trik. "Tyhle triky si běž zkoušet jinam . Na mě už to neplatí .A podepiš to ! Nechci ti udělat problémy ..Přece nechceš aby se provalili tvoje nelegální obchody, vraždy "řeknu. Sakra já jsem taková svině . On mi věřil když mi to říkal . "Neudělala by jsi to a navíc nemáš důkazy "vítězně se usměje ale hned mu úsměv spadne. "Důkazy najdu všude. Podepiš to a nech mě jít !"řeknu naštvaně."Nikdy ! Budu o tebe bojovat !"řekne a stoupne si . Je hned u mě . Podívám se do jeho očí a zamrkám . "Zradil jsi mě ... Nemáš o co  bojovat. Už to mezi námi nikdy nebude jako dřív .Nejde to . Zlomil jsi mi srdce a to nejde slepit "řeknu a vezmu kabelku s bundou a odejdu. Když vyjdu ven skoro se rozbrečím, proč je pořád tam kde jsem já ! Proč !? Chci toho tolik jen chci svůj život ! 

Dala jsem hned výpověď. Celkem to pochopili když se provalilo jak ten stařík ponižuje svoje podřízené. 

"Jsem zase bez práce " řeknu ."Nejdeš si lepší " podpoří mě Elis . Stejně jsem sama. Nedokážu pořádně žít . Zhubla jsem a všechno se mi hroutí pod nohama. "Jdu spát "řeknu Elis . Ležím a pláču .Tolik chci aby všechno bylo jako dřív ale už nemůže být. Ani to nechci.

O dva týdny později 

"Máš sbaleno všechno ?"začne se vyptávat Elis. "Mám a ty ?"juknu na ní."Jojo " usměje se. Zavřu kufru. "Jdeme broučku "vezmu do náruče Claire. 

Připoutám jí do sedačky ve svém autě. "Pojedu napřed "usměji se na Elis. "Jasně ,sejdeme se na letišti"usměje se na mě . Nasednu do auta. Podívám se na malou. Usmívá se od ucha k uchu. "Jedeme za babičkou "řeknu a nastartuji. Jedu přímo na letiště.  Vyndám kufr a pak malou. "Vidíš to letadlo Claire ?"ukážu prstem na letadla které letí na přistání. Claire vyplázne jazyk a zasměje se. "Poletíme přesně takovým letadlem "řeknu. Zamknu auto a jdu na letiště.

"Tady je tvůj palubák "podá mi ho Elis. "Všechno ok ?"zeptám se jí. "To je jasné "usměje se. Jdeme přímo do letadla.

Mám malou na klíně a sedíme u okna. "Dobrý ?"Usměje se na nás Elis . Kývnu a připoutám k sobě Claire. Malá pořád sleduje okno. Je to její první let , kdy ví vlastně co se děje.

Claire se dívá z okna. "Všechno v pořádku ?"zeptá se nás letuška. "Jojo "odpoví Elis. "Máte krásnou dcerku "ještě řekne a pak pokračuje.

Malá se mě drží jako klíště. Elis táhne oba kufry a já v ruce držím naše kabelky. "Hel tady je auto "ukážu na auto. "Jojo "zasměje se. "Slečno Elis "vezme jí kufry muž a dá je do auta. Nasedneme do auta. "Jedeme za babičkou "usměji se na Claire.

"Vezmu Claire "řekne Elis. Podám jí malou. Otevřou se dveře . "Liv "obejme mě matka Jacka. Nečekám to. "Jsem moc ráda že tu jste "usměje se.

Už jsem si vybavila a zabydlela se v novém pokoji. Sedím v obýváku a malá si hraje s hračkami. "Liv.. chci aby jsi věděla že do naší rodiny budeš patřit vždycky. Ať se stane co se stane . "Usměje se na mě. "Děkuju ". Mám rodinu. Nikdy jsem nedoufala že budu mít rodinu . A teď jí mám.

Pokračování příště..

Z některých lidí je mi vážně špatně. Kritizují za zády ,ale do očí vám to nikdy neřeknou. Je mi jich líto.Snížit se na takovou úroveň je vážně ubohost ;) 

Na štěstí mám vás a vždycky když si čtu komentáře od vás zvedne mi to náladu , a zapomenu na takové lidi :* <3

Posedlá Démonem ✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat