27.

3.2K 144 5
                                    

Kouknu do zrcadla a za mnou stojí Jack. "Sluší jí to , co ?"bouchne ho Em do ramena. Jack mlčí a jenom na mě kouká. Jdu si svléknout šaty. Když se vrátím Jack už tu není. "Kde je Jack ?"zeptám se Em která si prohlíží šaty. "Hledal tady Liama. A já mu něco předala. .." řekne to tak divně. Sakra ! Můžete mi konečně začít říkat všechno !!"Sakra ! Přestaňte se mnou mluvit jako s dítětem !! "Zařvu na Em. Podívá se na mě pohledem proč na mě kurva řveš . "Liv . Uklidni se " začne na mě mluvit Em. "Promiň "omluvím se jí a vrátím šaty na věšák. "Věř mi že kdybych mohla tak ti to řeknu "obejme mě. Em si koupila krásné šaty.

Rozloučila jsem se s Em. A vystoupila jsem. Vejdu do domu. Jack sedí na gauči. Jeho bílé triko je celé od krve. Ruce má od krve. "Jacku ? Je ti něco ?"můj hlas to skoro zašeptá. Jack se začne smát." Mě nic není."směje se a vstává jde ke mě. Začnu couvat . Mám z něj strach.Chytne mojí ruku. Oba stojíme . Jeho smích a úsměv zmizí z jeho tváře. "Ty se mě bojíš ?"zeptá se mě vážně. Jenom kývnu hlavu. Pouští mojí ruku . Pomalu mizím nahoře v pokoji. Rychle jsi do umýt ruku. Je od krve. Umývám je a přitom se mi trochu klepou ruce. Vykoupu se a pak si lehám do postele. Schoulím se do klubíčka slzy mi stékají po tváři. Slyším jak se otevřou dveře. "Můžu za tebou ?"je to Jack. Otočím se směrem k němu. "Jo "ještě mi tečou slzy. Lehá si vedle mě . Utírá mi slzy z obličeje. Ještě má mokré vlasy .. "Brečíš kvůli mě ?"zeptá se mě a přitom mě hladí po tváři. "Hmm " začali mi téct slzy. "Kvůli mě prosím ne " jeho ruce si mě k němu přitáhnou a silně mě objímá. "Nesmíš kvůli mě brečet za to ti nestojím "šeptá mi do ucha. "Ty mi za to stojíš . Miluji tě Jacku "zavzlykám. "Neplač. Miluji tě .. nesmíš .. "odtáhne se ode mě. Najednou mu sklouzne slza po tváři. "Ne ne ne . Neplač prosím "Nemůžu uvěřit že brečí. Ne můj tajemný démon nesmí brečet . Do téhle situace jsem ho dostala já. Polibím ho. Pevně si mě chytá. A začne mě líbat. "Je to tolik pocitů. Nikdy jsem takové neměl. "Řekne mi. A pak mě znovu líbá. "Proč jsi byl od krve ?"zeptám se ho. Jeho pohled je tak smutný. "Udělal jsem něco ... lituju že jsme to udělal "v hlavě se mi odehrávají různé scénáře. Zabil někoho ? Mučil ? "Řekni mi to ... prosím "svojí ruku mu položím na tvář. Je mi jedno jestli někoho zabil. Chci aby věděl že mi může říct všechno! Zhluboka se nadechne. "Včera večer jsme  zabili partu co chtěla zničit Liama a Em svatbu. A ten jeden mlel o tom že někdo se mi chce pomstít a to tak že zabije tebe ...." jeho ruka chytá mojí a silně ji stiskne. "Toho jedno jsem vzal . Mlátil jsem ho ... a mučil dokud mi neřekl kdo to řekl... pak jsme ho chladno krevně zabil... a zabil jsem i ty co to říkali..." dívá se mi do očí a čeká na mojí reakci. "Jacku "ruce obmotávám kolem jeho krku. Obejmu ho . Pevně mě k sobě tiskne. " jsem zrůda Liv "řekne mi do ucha. "Nejsi ". Zase se mu dívám do jeho oči. Pomalu ho začnu líbat. Sedám si mu na klín. Chytne rukama můj zadek. Ležím na jeho hrudníku. Hladí mě po vlasech. "Povídej mi něco" zašeptám . "Nejšťastnější den v mým životě byl když jsi řekla Ano "když to řekne usměji se. Pomalu usínám .

Probouzím se . Ležím v Jackově objetí. Sleduji jak spokojeně spí. Je tak roztomilý. Políbím ho na rty. "Dobré ráno "Řeknu. "Dobré ráno ". Pomalu vstávám. "Jdu si dát sprchu tak kdyby ..."sundám si tričko před Jackem a na jeho tváři se objevuje rozespalí úsměv. Lezu do sprchy. Teplá voda mě krásně zahřívá. Jsem tak šťastná když na sobě ucítím ruce Jacka. Otáčím se . Začne mě líbat. Rukou přejíždí po mích zádech a mnou projíždí výboje. Druhou rukou pomalu sjíždí až dolů. Zhluboka se nadechnu když jeho zvědavá ruka najde to co hledala. Skousne mi ret. Pomalu mě přitiskne na studené kachličky. Jeho ruka dělá rychlé kmitavé pohyby. Zavzdychám. Usměje se. "Miluji tě "a začne mě ještě víc líbat. Úplně nad sebou ztrácím kontrolu . Chytá mě za pas a vyzdvihl mě . Obmotám nohy kolem něj. Drží mě za zadek a jemně ho mačká. Vynáší mě ven . A pokládá mě v pokoji. Tak moc ho teď chci ! Chytám jeho vlasy a přitahuji si ho k sobě . Vidím že se usmívá. Pomalu do mě strčí a já podám přímo do postele. Musím se začít smát. Vytahuji kondom . A já si skousnu ret. "Tenhle zlozvyk té budu muset odnaučit "usměje se. A já to udělám znovu. Pomalu mě chytám jeho vlasy a táhnu ho k sobě do postele. Ležím na něm. Tak se mi to líbí. Usmívám se a on taky. Pomalu mu jazykem sjedu po krku až k břichu. A pak se vrátím zpátky ke rtům. "Tak takhle by to nešlo "v jednom tahu mě přetáčí pod sebe. Líbá mě a pak do mě jemně vnikne. Je to tak úžasné jako vždycky. Chytám se jeho zad. Jeho rty se nepouštějí mých. Vzdychne mi do polibku. A já vzdychnu hned po něm. Vlny horka a slasti mě pohlcují. Cítím že to brzy přijde . Ten úžasný výbuch. Vybuchuji . A přichází jeden výbuch za druhým. Naprosto se mu oddávám. Mizím ne do jiného světa ale do jiné dimenze. Vykřiknu . Tolik slasti. Tolik že to moje tělo naprosto pohlcuje. Zavzdychne a lehá si vedle mě na postel. Oba rychle dýcháme. Ale Jack se tak krásně usmívá. Chytá mojí ruku a proplete si se mnou prsty. Přitulím se k němu. A on mě objímá .

Pokračování příště...

Posedlá Démonem ✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat