20.

3.4K 155 2
                                    

Vystupuji z auta. Jack mě vede do baru. Je tu celkem tma ale hudba hraje tak hlasitě že neslyším nic jiného. Sedáme si na křesla v koutě . Liam vyhuje Em tančit. Kluci se rozprchli k baru. Popíjíme s Jackem rum s ledem. Bere mě za ruku a táhne na parket . Točím se kolem něj. Chytá si můj pas . Líbá mě a já si ruce dávám za jeho krk.

Sedám si a už mám asi 4 skleničku. Teda myslím .. nebo 6 ? Zakroutím hlavou a sedám si . Rychle do sebe naliji skleničku. A jdu zpátky za Em. Zjišťuji že jsme si celkem sedli . Moje první kamarádka. Jack využívá toho že jsem opilá a hraje si se mnou . Chytá mě za ruce. Různě s nimi točí. Collin mi podává další skleničku . A já jí do sebe hodím. Všichni si sedáme a Em si stoupá na stůl a pěkně to tam roztáčí. Liam jí strčí do výstřihu peníze a bere si jí do náručí. Udělá se mi špatně. "Musím na vzduch "zvedám se . "Jdu s tebou "ozve se opilá Em. Obě hledáme východ. Konečně jsme venku . Stojí tam dva kluci a kouří. Zrovna jsem dostala chuť. Odchází holka. "Hej dej mi pls cígo "zařvu na ní a ona mi podává cigaretu a zapaluje mi jí. Nabídnou Em . Bere si jí do ruky . Připadá mi že neví co má dělat. Dává jí do pusu a natáhne kouř. Začne kašlat a podává mi cigaretu. Směju se. Natáhnu kouř z cigarety. Ty dva kluci jdou k nám. "Čau kočky " řekne. Já prokroužím očima a vydechnu kouř. "Co chceš ?"řekne suverénně Em. "Sex " řekne jeden z nich. Podívám se na něj a očima ho přejedu od seshora až dolů." Tak to si věříš "vydechnu ze sebe kouř a směji se. "No to se vsaď !" Bere mi cigaretu a hází jí na zem. "Co si o sobě kurva myslíš ?!"Zařvu na něj. Pevně chytá mojí ruku a tlačí mě ke zdi. "Pusť mě ty sráči "házím sebou. Ten druhý se vrhá na Em. Ta ho kopne a mezí v baru. To mě tady kurva nechala !!! Snažím se ho od sebe otrhnout . "Tak alespoň ty kočičko ."chytne mě za krk. Začne mě líbat. Kousnu ho . "Ty mrcho !Ona mě kousla !!!!" Zařve . Ten druhý chytá mojí druhou ruku. Tlačí mě na zeď. Jako by ze mě všechen alkohol vyprchal. Najednou se tam objeví Jack a kluci. Stahuje ho ze mě a dává mu pořádnou ránu pěstí. Muž se kácí k zemi. Toho druhého už zmlátil Will. Jack mě chytá a já ho obejmu. "Jsi v pohodě ?"zeptá se mě a přitom mě políbí. "Jo ...teď už jo "řeknu a položím si hlavu na jeho hrudník. Odcházíme dovnitř. Jack ještě něco vyřizuje u dveří aby je už nepustili dovnitř. Sedám si . Vedle mě si sedá Jack. "Ty jsi kouřila ?"podívá se na mě vypadá naštvaně. "Možná...trochu "snažím se ho uklidnit . Jack se zhluboka nadechne . "Nechci aby si kouřila " podívá se na mě svým vážným pohledem." Dobře "usměji se na něj ale jeho vážný výraz nemizí. "Ale Jacku .. " sedám si na jeho klín. "Co ?"chytá mě za pas. "Jsi můj zachránce "políbím ho . Jsem nalitá jako sud.

Už je pozdě a mi se vracíme do hotelu. "Je mi špatně "s rukou před pusou běžím do koupelny. Zvracím . A pořád do kola. Jack mi chytá vlasy a dělá mi na zádech rukou krouživé pohyby. Nevím proč ale můj žaludek to uklidní. Utírá mi pusu mokrým ručníkem. Bere mě do náručí. Pokládá mě do postele. Překrývá mě peřinou a lehá si vedle mě. Usínám .

Probouzí mě světlo z okna . Svítí do našeho apartmánu. Pomalu si sedám a snažím si vzpomenout co se včera stalo. Ale mám prostě okno. Vedle mě ještě klidně podřimuje Jack. Zvedám se z postele a jdu si dát sprchu.

Sedím na vaně. A prohlížím si modřinu na noze. Moc dobře vím od čeho je. "Co to je ?"objeví se Jack ve dveří a já si županem zakryji modřinu. Jack si sedá vedle mě a dává župan pryč. Jeho oči zírají na modřinu. "Je to jenom modřina "řeknu mu a on se na mě podívá. Jeho oči jsou tak světlé. "Teď je to jenom modřina . Příště to bude zlomená kost. "Zvedá se a odchází. "Zlomená kost ?"vyběhnu za Jackem. Stoupám si před něj. Něco ho trápí a nechce mi to říct. "Řekni mi to " chytám ho za ruku. "Víš ta Hanna co se mnou chodila. Užívali jsme si a já ...... já jí silou přitlačil zápěstí a hodně ho zmáčknul..... Měla ho dvakrát zlomené..."můj démon skrývá tolik temných tajemství. "A ?"koukám do jeho očí." Byla to jenom ruka "usměji se . Zasměje se. "Ty mě asi vážně miluješ.. každá normální holka by zdrhla "chytá mojí tvář do dlaně. "Jenomže já nejsem normální holka. Já jsem tvoje holka. A miluji tě . Tak už to pochop "chytám ho za krk a přimačkávám si jeho čelo na svoje ." Já tě taky miluji.." políbím ho. On mlčí a to ticho mě zabijí. "Nechceš se jít podívat do města ?"přeruším to ticho. "Tak jo ".

Jdeme po krásném náměstí. Je vidět že se Jackovi zlepšila nálada. Je najednou takový tichý. Sedáme si na lavičku. Pokládám si na něj hlavu. Obejme mě rukou. "Miluji tě "kouknu na něj a on mě rukou dává pramínek vlasů z obličeje. "Já tebe "políbí mě . Zbytek dne jsme strávili ve městě . Jsme zpátky v hotelu. Ze zouvám si boty . Bolí mě nohy . Nejsem zvyklá chodit na podpatku. Jdu do kuchyně a beru si jablko. Uslyším bouchnutí dveří. "Jacku ?"zakřičím přes celý apartmán. Nikdo se neozve. Jdu ke dveřím . Jackovi boty tu nejsou. Beru do ruky mobil.

Liv: Jacku? Kde jsi ?

Čekám a nic . Pořád nic. Sedím a koušu se do rtu. Zvedám mobil do ruky. Zase nic. Vytáčím jeho číslo .. jenom to zvoní . Pak mě to přehazuje do hlasové schránky "Ahoj Jacku. Tady Liv to ty asi víš. Kam jsi zmizel ? Mám o tebe strach .. ozvy se mi prosím " pokládám mobil. Zase ho zvedám vytáčím číslo Liama. Nezvedá to. Potom vytáčím Wila . Zvedne to ."Ahoj Wille tady Liv . Je s tebou Jack ?"řeknu a doufám že je." Promiň liv já teď nemůžu mluvit "jeho hlas zní naštvaně ."počkej. Wille ?" Típne mi to. Znovu vytáčím Jacka . Teď už to sni nezvoní a hned skáču do hlasové schránky "ahoj Jacku . To jsem zase já . Co se děje ? Ozvy se mi že jsi v pořádku.."Pokládám mobil na stůl. Chodím po celém apartmá tam a zpátky . Co když se mu něco stalo ? Beru do ruky mobil a volám Em. "Ahoj Em. Je s tebou Jack ?" V mobilu je ticho a pak de konečně ozve hlas Em. " Ahoj Liv. Není. Děje se něco ? "Uslyším v pozadí hlas Colina . "Už asi před 3 hodinami odešel a nic neřekl. Nemůžu se mu dovolat. "Uslyším Colina jak něco říká. " on je tam s tebou Collin?" V mobilu je ticho. "Ahoj Liv ozve se z telefonu Will ."co on je tam s Em." Můžete mi konečně někdo říct co se děje ?"slzy se mi navalují do očí. "Promiň Liv. Jack nechce aby si do toho byla za táhlá " ozve se hlas Willa. "Co ? Do čeho ? Wille ?"zase mi to típl. Začnu brečet . Ruce si dávám k obličeji. Jdu si lehnout do postele a na sebe si obléknu Jackovu košili . Voní jím. Už mě pálí oči a konečně usínám...

Pokračování příště ...

Posedlá Démonem ✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat