5.

5.5K 262 3
                                    

Pohled Jacka
Usnula mi v náručí.Jemně jí položím na postel. Rukou jí přejíždím vlasy.Musela toho hodně prožít. Rukou sjedu až na její krásný zadek. Šel jsem do její koupelny a napustil vanu. Pomalu jsem jí sundal mikinu. A ona přede mnou spala jen v podprsence a kalhotách. Zavrtím hlavu. Zapomeň na to . Vůbec by sis to neužil. Pomalu jí beru do náruče a pokládám jí do teplé vany. Pomalu jí ve vodě rozepínám podprsenku a pak jí sundám kalhotky. Je na ní krásný pohled. Taková nevinná. Ale to se brzy změní.Vezmu do ruky houbu a dám na ní gel s vůní jahod. Pomalu jí začnu mýt. Celé její tělo je samá modřina je to děsivá podívaná. Mnohem horší je pohled na záda . Která jsou samá jizva. Jemně jí omývám vlasy. Vypadá to že jí nic nevzbudí. Pomalu jí vyndám z vany a začnu jí osoušet. Už jenom pohled na ni a nejradši bych jí.. nemysli na to . Na to bude času dost. Obléknu jí do pyžama a položím jí do postele. Přikryji jí a sleduji jak spí.

Pohled Liv
Otevřu oči. Ležím v posteli. Tohle musí být sen. Kolem mě je tolik věcí a moc krásných věcí. Vstanu z postele. Co ?!Já mám na sobě jiné oblečení !! A voním po jahodách !! Třeba jsem se v noci převlékla a vykoupala . Zhluboka se nadechnu. A začnu se procházet po pokoji . Na stole leží notebook. Okamžitě poznávám  jablíčko. Pane bože!! Moje vnitřní já je jako znovu zrozené.. Hned vedle stolu jsou dveře otevřu je a ocitnu se v šatníku . Ve velice velkém šatníku. Údivem si dávám ruku před pusu. Druhou rukou přejíždím prsty po hromádkách s oblečením. Neodolám a vytahuji krásné riflové kraťasy. K tomu vytahuji bílé tričko na ramínka pak si uvědomím že mám na rukách modřiny a tak ještě vytahuji černou mikinu. Rychle se obleču . Kde je zrcadlo ? Začnu pátrat po pokoji . Hned vedle postele jsou další dveře otevřu je a s otevřenou pusou koukám na krásně vybavenou koupelnu. Pomalu vcházím a podívám se do zrcadla. U umyvadla jsou položeny různé věci které holka potřebuje. Vezmu si do ruky hřeben a začnu si česat vlasy. Koukám na sebe do zrcadla a přemýšlím . Proč jsem vlastně tady ? Hlavou mi začnou honit všelijaké myšlenky a já to zastavuji protože mám hlad.

Otevřu dveře od pokoje . A pomalu vycházím do chodby . Jdu až na její konec kde narážím na schody . Scházím dolů a ocitám se v Obýváku ? Byla tam velká pohovka do tvaru L . Byl tam krb a malá knihovna. Sešla jsem poslední schod a do nohou mě zastudila podlaha. "Máš hlad ?"ozve se hlas za mnou. Otočím se a za mnou stojí on. "Trochu "odpovím a mám knedlík v krku. "Trochu ? Vypadáš že máš velký hlad ."na tváři se mu objeví úsměv. "Pojď za mnou " chtěl mě chytit za ruku ale já ucukla. Nevěřila jsem mu . Došli jsme do kuchyně a on mi podává jogurt . "Dobrou chuť" dá mi ho do ruky ." Ty si mě vykoupal a převlékl ?"vezmu si jogurt do ruky . "Jo a musím říct že si k sežrání." Skousne si spodní ret. Mám pocit že jsem červená jak rajče. Vyskočím na linku a rozdělávám jogurt. "Vadí ti to snad ?"podává mi lžičku. "Trochu "zase se usměje a ruku mi položí na stehno. Podívám se na něj v jeho očích je žár . Polknu. "Ja jsem Jack ,Liv "oznámí mi a mě zaráží že zná moje jméno. Jeho ruka pomalu stoupá po mém stehně. "Co to děláš ?!" Vykřiknu a seskakuji z linky . Natahuje ke mě ruku a přitom si kouše ret. "Nesahej na mě ! "Křiknu na něj . "Ale no tak. Nedělej že to nechceš.."na jeho tváři se objeví zvrhlí úsměv. Začnu couvat a on pokračuje ke mě. "Nech mě být.."Když narazím do stěny . Polknu. "Ale , ale " nenapadá mě nic jiného. Vrazím mu facku. Rychle využiji příležitosti mizím v pokoji. Zamknu . A s úlevou sjedu po dveřích až na zem. Uvidím jak zabzučí mobil na nočním stolku. Zvednu se a beru mobil do ruky.

Jack:Tohle si posrala !!

Položím zpátky mobil na stolek a lehám si do postele. Možná jsem to neměla dělat..ale teď už to nevrátím . Možná bych se mu měla omluvit. Beru si mobil do ruky . Je tam další zpráva.

Jack:Přijď dolů hned ! Prosím...

Zhluboka se nadechnu. A vstanu z postele. Pomalu scházím schody a ocitám se v obýváku. Teda myslím že v obýváku. Jack tam sedí na pohovce a popíjí rum s ledem. "Tak aby jsme si to ujasnili !"v jeho hlasu je slyšet naštvanost . "Já tě koupil. Jsi moje ! A budeš se řídit tím co řeknu !! " zařve na mě. Cukne ve mě . Vypije na ráz celou skleničku.Vstává a jde ke mě. Chytá mě za ruku a druhou ruku mi dá za krk. Celá se začnu klepat . "Bojíš se mě ?"zeptá se mě . Přikývnu. Pustí mě a odstupuje ode mě. "Promiň.." otočí se ke mě zády. Jeho nálada byla úplně jiná než před pěti minutami. "Víš proč jsem tě koupil ?". "Ne , nevím ." Můj hlas byl rozklepaný. " Jsi jako moje osobní děvka. Chápeš ?"otočí se zpátky ke mě. " Osobní děvka ?"zase mám knedlík v krku. "Jo . Budeš se mnou šukat když řeknu. S nikým jiným, jenom se mnou. " z té představy mě zamrazí. "Nech mě se tě dotknout. "Řekne to tak klidně . Přikývnu . A on mě silně obejme. Je tak tam stojíme a on mě pouští. "Jsi první kdo mě tahle obejmul " usměji se na něj. "A líbilo ?"začnou se mu zvedat koutky . "Moc " . Znovu mě obejme. Pouští mě a já bych nejradši pokračovala. "Ty vůbec nejíš ."vypadá rozlobeně a hravě . "Tak to tě budu muset začít krmit. "Chytne mě za ruku a dovede do kuchyně. Vysadí mě na linku. A vytáhne z ledničky špagety a dává je ohřát. Vydává talíř a bere si vidličku. "Otevři pusu " dá mi do pusy vidličku s jídlem. Krmí mě jako malé dítě. U toho se tak majetnicky usmívá. Když mi do pusu dal poslední vidličku. "Chutnalo ?"zeptá se mě . A já se jenom usměji. Začne mu zvonit telefon. "Počkej tady " řekne mi a zvedá telefon. "Nazdar. Jasně .. " jeho rozhovor už neposlouchám a seskočím z linky. A jdu do obýváku . Koukám do knihovničky a čtu si názvy knížek. Jedna mě zaujme a tak ji vytáhnu když jí otevřu zatají se mi dech....

Tak tady máme trochu napínavý konec :D. Jinak doufám že tam nejsou chyby kdyby jo tak se omlouvám a to i za překlepy.

Posedlá Démonem ✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat