30.

3.2K 152 0
                                    

Probouzí mě ruka Jacka která mě hladí po břiše. Otáčím se za ním. "Ahoj krásko "zašeptá a políbí mě. Začnu ho líbat. Lehám si na něj . Je pode mnou a to se mi líbí. Jeho ruce mi chytnou pas . Líbám ho . Usmívá se při tom. Rukama mi jede po zádech. Prohnu se. "Chceš si zopakovat včerejší večer?"zašeptá Jack. Jako kdyby se bál že ho někdo uslyší. Přikývnu a skousnu si ret. Vytáhnu ze šuplíku balíček a dám si ho do pusy. Chytá ho do ruky. A otevře ho beru ho do ruky a nasadím mu ho. Je vidět jak si to užívá. Líbám ho. Chci taková rána pořád. Otáčí si mě pod sebe . Rukama zajedu do jeho vlasů přitahuji si jeho hlavu blíž k sobě. Miluji ho . A vím že on mě taky. "Miluji tě "zašeptám . "Já tebe "Řekne a přitěch slovech do mě vnikne. Celá se propnu a vzdychnu. Zpátky si mě přitahuje za bradu a líbá mě. Skousnu mu jemně ret. Vzdychne a já se ještě víc ponořuji do hlubin slasti. Tak moc ..Cítím každý jeho dotek na mém těle . Každý mě vede dál a dál. Pevně rukama chytnu jeho záda. Vykřiknu a pohlcuje mě ten pocit. Ten neuvěřitelný pocit který prožívám s ním. Zavřu oči a užívám si další vlnu s kterou znovu vykřiknu. Pak vzdechne nahlas Jack. Otvírám oči. Koukám se do těch jeho. Jsou krásně tmavé . Znovu mě líbá. Lehá si vedle mě a já si hraji s jeho vlasy. Divá se na mě. "Miluji tě Liv "políbí mě. "Já vím "usměji se. "Tyhle pocity zažívám poprvé. Užívám si to víc než si myslíš."prstem mi přejede po rtu. Skousnu si ho. "Přivádíš mě k šílenství " znovu mě políbí . Miluji jeho rty. Každý jejich polibek je pro mě jako všechno. Jen ležím a prohlížím si ho . On dělá to samé. Rukou mi jezdí po zádech. Prsty druhé ruky má propletené s mými . Dokázala bych se na něj koukat pořád... je ho dokonalé rysy.. oči.. rty...je dokonalý ..

Scházím dolů po schodech mám na sobě kalhotky a Jackovu košili. Jdu do kuchyně a ani nevím proč si pobrukuji melodii I Putt A Spell On You. Jdu k ledničce a vytahuji z ní jogurt. "Po ráno plná dobré nálady ?"ozve se za mnou hlas. Otočím se je to Liam." Jo "usměji se. "Ani se nedivím .. "začne se smát. Ježíš ! Snad nás neslyšel ...Mám pocit že jsme rudá až za ušima. Pomalu se sedám ke stolu.Přichází Will . "Čau Liv "pozdraví mě a vytahuje z ledničky jogurt. Pomalu ujídám jogurt. Ke stolu si sedá Nick . "Dobré ráno Liv. Krásně jsme se vyspal, ale ty si moc nespala co ?"koukne se mě . A sakra ! Dávám si do pusy další lžičku abych nemusela nic říkat. "Uniká mi něco ?" ozve se Will a spokojeně si nabírá další lžičku jogurtu. "Ty si to neslyšel ?"zeptá se zrovna přicházející Collin. "Ne . Já chodím spát se sluchátky ."řekne a mě se celkem uleví že nic neslyšel. "No tak to si o hodně přišel " začne se smát Liam. Ostatní se k němu přidají. Úplně jsme zapomněla jíst jogurt. Jenom sedím a koukám se na tu čtveřici která se směje. "Ježiš "konečně ze mně vyjde slovo. " no to si večer neříkala "ozve se Nick. "A ani ráno "doplní Liam. Začnou se smát. Protočím očima a zvedám se od židle. Zrovna jde do kuchyně Jack . Mám mokré vlasy ." Čau Jacku. Jaká byla noc ?"zeptá se Nick. Jack se na něj podívá pohledem o čem sakra mluví. Všichni se začnou smát. Beztak si něco šňupli. Jack si mě chytne za pas a políbí mě. "Jako by vám to nestačilo večer "promluví ještě smějící se Nick "a ráno "doplní Liam a všichni vyprsknou smíchy. "Asi už to chápu "usměje se na mě Jack. A já se taky usměji . Políbím ho a odcházím nahoru. Slyším jak se kluci smějí.

Dávám si sprchu. A obleču si kalhoty a mikinu. Jdu zpátky za Jackem a klukama. Vidím jak se Jack taky směje. "Nechcete jít na chvilku ven ?"zeptám se . Všichni se na mě podívají a vylétnou od stolu jak děti. "Takže asi jo "jdu k Jackovi. Sedám si na jeho nohu. "Vypadá to že naše vášnivé hrátky slyšeli "Řekne mi Jack. Musím se zasmát a on taky. "No už to tak bude "řeknu a směji se. Chytne mi rukou tvář a začne mě líbat." Hele vy dva !Na tohle máte času dost . Běžte se obléct už na vás čekáme venku. " zařve na nás Liam . Položím si čelo na Jackovo čelo. A oba se smějeme . Políbím ho a odcházím se převléknout. Když vyjdu na zahradu nikdo tam není. Rozhlížím se . A pak mě trefí sněhová koule. Rychle vytvářím kouli v ruce a trefuji Liama. Zásah ! "Hele to není fér !"zakřičím když po mě začnou házet sněhové koule." Není fér že jsi nás nenechala spát " Řekne Nick a u toho se směje. Beru kouli a trefím se do jeho obličeje. Okamžitě mu mizí úsměv z tváře. Házím kouli po Willovy ale on uhne a koule trefí Jacka. "No počkej "zakřičí a se smíchem běží po mě . Ve sněhu se hodně špatně běhá . Chytá mě a zvedá do vzduchu. Padá se mnou do sněhu. Směje se a libá mě. "Všechny je dostaneme souhlas ?"přestane mě líbat a jeho výraz je jako malého dítěte. "Jdeme na to "řeknu zvedá mě se na nohy . Oba trefujeme kluky. Kteří se snaží bránit. Začnu se smát když trefím Willa a ten zakopne a spadne do sněhu. Všichni ležíme ve sněhu a pozorujeme bílou oblohu. Začíná mi být zima. Jdu do domu a kluci zůstávají venku. Oblékám na sebe suché oblečení a jdu do kuchyně. Sedám si k oknu a sleduji kluky. Jsou jako děti. Je vtipné je pozorovat. Jdu si uvařit čaj a zpátky se vracím k oknu a sleduji je .

Pokračování příště...

Posedlá Démonem ✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat