119.

2K 171 40
                                    

"Liv .. řekni něco "řekne Jack. Jenom mlčím a slzy mi tečou po tváři. "Nechci už dál.. "zašeptám. "Liv .. prosím "řekne a vidím jak mu sklouzne slza. "Jacku.. možná je čas .. aby jsme začali od znova .. každý sám"řeknu a stoupnu si. Jack mě sleduje. "Už to dál nechci...Přijela jsem sem abych ti řekla ..že ..že "vykoktám ."Neříkej to ..neříkej to "rychle je u mě."Nesmíš to říct ..Nesmíš .."zašeptá. Polknu. Tolik mě bolí ho vidět v tomhle stavu. Na dně . Jako kdyby to už nebyl on. Někdo jiný koho neznám.A možná ho už ani znát nechci. "Ublížil jsi mi a .."řeknu a přitom zavřu oči. Slzy mi i tak vyklouznou. Vzlyknu. "Je mi to líto ..Ale přece nemůžeš ...zapomenout na to .."chytne mě za ruku."Byly jsme spolu a ty jsi byla šťastná ..Když jsem tě viděl spát ..uklidňovalo mě to. Věděl jsem že tu jsi a že neodejdeš .. "podívá se mi do očí. Uslyším kroky. Podívám se na schody a tak schází dívka jenom v tričku. Podívám se na Jacka a vidím jak se naštve. "Neměla jsi být náhodou nahoře !"zařve na tu dívku. "A co jako ?"je drzá a přitom si přejede prstem po rtu. "Jenom si vezmu sváču a budu na tebe čekat .." mrkne a vyplázne jazyk. Jenom se usměju ale vlastně bych se nejradši zmlátila jak jsem sakra naivní. "Jsem tak blbá !"řeknu a otočím se k Jackovi zády a chci odejít. "Není to tak jak to vypadá "chytne mě za ruku a přitáhne zpátky. "Není ? Nelži mi !"podívám se mu do očí. Pustí mě a dá si ruku na čelo ."Stalo se ! Nic to ale nemění !"vrátí se ke mě. "Jacku..Umíš si představit že bych to udělala já a pak řekla stalo se ? ..Když jsem sem šla nebyla jsem rozhodnutá jestli tě opustím ..ale teď už to vím.Změnil ses a ..Je konec .."řeknu a slzy mi tečou proudem. "Já vim že jsem hajzl ! Ale změním se ! Tohle skončí ! "vidím jak je naštvaný a zároveň smutný. "Už to mělo skončit dávno .."zašeptám a jdu ke dveřím. "Víš co ?! Jdi si ! "zařve na mě. "Věděla jsem že zase hraješ !"otočím se na něj. "Nepotřebuju tě ! "zařve. "Zvláštní že jsi vlastně před minout tvrdil něco jiného. Dobré vědět , že to byli lži !"otevřu dveře a odejdu.

Sedím u stolu. Nevnímám svoje okolí. Jenom svoje myšlenky a vlastně i ty ignoruju. Proč některé věci nejdou vyřešit lusknutím prstů ? Jeden lusk a všechno by bylo pryč ..Život by byl lehčí.

"Liv.."usměje se na mě Elis."Jo ?"zeptám se jí. "Běž se lehnout ..máš rudé oči a spánek potřebuješ "usměje se. Jdu do ložnice. Vezmu si  postýlky Claire a lehnu si sní. Přitisknu jí k sobě a znovu začnu brečet.Claire se na mě dívá . Nechápe co se děje. "Mama "řekne. Zasměji se. Dám jí pusinku na čelo.

O týden později

Zazvoní zvonek dveří.Jdu otevřít. "Bene ?"vyhrknu."Nemohl jsem vydržet bez tebe."Jak víš kde bydlím ?" zeptám se ho. "Nevěřila bys jak dlouho jsem to hledal "zasměje se."Pojď dál " usměji se."Teď vážně jak si našel mojí adresu ?"podívám se na něj. "Tvoje kamarádka Elis. Napsala mi ať přijedu "zasměje se."Tak to je mi jasné " zasměji se."Hele ,zrovna jsem se chtěla jít s malou do parku , půjdeš taky ?"usměji se."Jasně " 

Pohledem Jacka 

Sedím v autě před domem Liv a Elis. Nevím jestli tam mám jít. Najednou se otevřou dveře domů. Liv vyjede s kočárkem a za ní muž .Co je sakra zač a co dělá u mé ženy ?! Sleduji je celou cestu. Vystoupím a jdu do parku rovnou za nimi.Ten muž chytne Liv kolem pasu . Jsem tak sakra naštvanej !Já se jí ještě snažím získat zpátky a ona už někoho má ! Jdu na dětské hřiště. Malá tam běhá a Liv s mužem sedí na lavičce. Sleduji je a vidím jak se směje a je šťastná. Malá za ní přiběhne. Liv jí vezme do vzduchu a zatočí s ní. Muž se jenom směje. Na tohle se už nemůžu koukat !

Pohledem Liv

Směji se a položím Claire na zem. Podívám se před sebe. Hned vidím tu svalnatou postavu mířící mým směrem."Co tady děláš ?"zeptám se ho.Ben se nechápavě podívá stejný směrem jako já. "Nemůžu už jako  chodit tam kde jsi ty!"naštvaně řekne. "No jasně ..Náhodou jsi si šel do parku kde jsem s Claire "ironicky se zasměji. Claire se mě chytne za nohu."Pojď Claire "zvednu jí a dám do kočárku."Jestli jsi mi přišel kazit den ,tak klidně můžeš jít " podívám se na něj. Podívá se na Bena."Jo já už vim co tě žere.."usměju se ale ne štěstí ale naštvaností."Bene to je můj ,doufám minulý ,manžel Jack Black. "ukážu rukou.Jack se na něj podívá dost vražedným pohledem. Podívám se na něj a doufám že pochopil ať nedělá žádnou kravinu. "Jsem stále její manžel "zopakuje to. "A ? Nezapomeň že já dávno rozvod podepsala .. "řeknu."Vadí ti jak se chovám já ale co děláš ty ?"zařve na mě až se začnou ostatní kolem nás otáčet."Já tě nepodvádím ..já ti řekla že je konec a moje rozhodnutí nezměníš ..A když dovolíš ráda bych se zase věnovala svojí rodině !"zařvu na něj a vyjedu s kočárkem.Ben za mnou rychle jde."Jsi v pohodě ?"zeptá se mě."Ne "zastavím a mám co dělat abych nezačala brečet. Ben mě obejme a rukou mě hladí po zádech.Podívám se a vidím za námi Jacka. Dívá se přímo na mě. Přímo do mých očí. Je naštvaných až bych se bála že vytáhne zbraň a postřílí nás. Vím že toho je schopný.Teď klidně zabít i mě. Zavřu oči a snažím se zapomenout.

Sedím doma a před sebou mám mobil. Elis zrovna přijde ."Proč jsi jsem pozvala Bena !"zařvu na ní ."Liv "podívá se na mě."Všechno ..jsi pokazila "zařvu ."Už mám sbaleno a hned s malou odjíždím "řeknu a vezmu malou z gauče."Počkej Liv..o čem to mluvíš ?"zeptá se mě. "Nic už neříkej ! Dejte mi už konečně pokoj !Celá ta vaše posraná rodina ! "Zařvu a jdu pryč s Claire. Co to zase dělám ? Ne nerozmyslím si to ! Zapnu pořádně Claire do autosedačky. "Jedeme na letiště "usměju se a rychle odsud odjedu. "Všechno dobrý ?" Usměje se na mě Ben. "Jo, chci už pryč. Jsem ráda že jedeš se mnou "usměji se a nastartuji auto.

Let do Skotska. Nastupuji do letadla a říkám si jestli nedělám chybu .Chybu, která mi změní život. Hodím svůj telefon do koše. "Tak a začneme od znova "zašeptám .Ben drží malou v náručí. "Letíme ?"podívá se na mě.  "Jo "vezmu si k sobě Claire. Naposledy se ohlédnu za sebe . Konec hry ...


Pokračování příště ...

Právě se mi potvrdilo že můj příběh někdo nahlásil , sice pouze do 50 kapitoly (což nechápu) , ale tak nemůžu s tím nic dělat. Byli mi pozastaveny knihy , takže je nenajdete v románech jenom na mém profilu.Ani vlastně nevím jestli můžu vydávat další díly. Jsem z toho dost špatná, protože když vám pozastaví skoro roční práci tak to trošku namíchne . 

Myslím ,že nakonec skončím psaní právě kvůli tomu. Protože vážně nemám chuť řešit problémy závistivých lidí, psaní byla pro mě zábava a teď ...Teď to má k zábavě daleko ..

Posedlá Démonem ✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat