Hoofdstuk 25

354 26 7
                                    

Sirius POV

Ik word wakker op de grond door Sophie die zachtjes mijn naam zegt. Het vuurtje van gister smeult nog na. James ligt nog te slapen, Remus en Noa liggen ook dicht tegen elkaar aan te snurken. 'Tisser?' Vraag ik Sophie die boven mij hangt. 'Zullen we even een stukje gaan lopen voordat de rest wakker is.' Zegt ze met een twinkeling in haar ogen. 'En hoe wou je me daarvoor precies overhalen?' Vraag ik terwijl ik met mijn hand door mijn haar ga. Sophie brengt haar zachte lippen tegen de mijne en zoent me, ik zoen haar terug. 'Dit is een stuk fijner zonder dat vieze blaadje.' Zucht ze. 'Dat is zeker waar.' Lach ik. 'Nou kom, dan gaan we het kamp verkennen.' Zegt ze terwijl ze me aan mijn hand omhoog trekt. Het is best fris maar dat maakt niet uit de herfstblaadjes hebben dezelfde kleuren als Sophie's haar. Ik loop met haar mee iets verder het bos in. Ze loopt voor me en haar wilde rooie haar danst achter haar aan als vuur. Ze kijkt naar me om en begint te rennen. Ik grijns en ga haar achterna. 'Pak me dan, als je kan!' Roept ze speels. Kris kras rent ze tussen de bomen door. Ik volg en probeer niet te struikelen. Sophie kijkt om haar felle groene ogen vol met avontuur. Ik grijns en neem mijn Animagus vorm aan waardoor ik veel harder kan rennen. Even is ze me daardoor kwijt waar ik dankbaar gebruik van maak om nog dichter bij haar te komen. Als ze me ziet veranderd ze zelf ook naar haar vossen vorm. We rennen samen door het bos, maar Sophie is net iets sneller. Dan krijg ik haar eindelijk te pakken en spring op haar alsof ze een prooi is. We rollen stoeiend over de grond. Ik ben sterker en iets groter maar Sophie geeft niet op. Speels bijten we elkaar. Dan veranderd Sophie terug naar haarzelf en ik doe hetzelfde. We schieten beide enorm in de lach. Ik lig boven op haar en kijk naar die verleidelijke grijns op haar gezicht.

Sophie's POV

Ik voel Sirius warme adem in mijn gezicht. Hij heeft mijn armen zacht maar stevig tegen de grond gedrukt. 'Ik ben altijd sterker.' Zegt hij. 'Maar ik ben sneller.' Zeg ik. 'En dat sterke is nog te betwijfelen.' Voeg ik daar aan toe als ik nu Sirius op de grond duw. 'Dat is alleen omdat ik het toelaat.' Antwoord hij. Hij rolt mij weer om. Ik schiet in de lach. 'Of misschien komt het wel omdat ik dít toelaat.' Hij lacht en kijkt me aan. Zijn grijze ogen kijken diep in de mijne. Even lijkt alles stil te staan. 'Sophie, ik hou van je.' Zegt hij. Ik lach naar hem. 'Ik hou ook van mij.' Antwoord ik en ik zoen hem.

'GUYS IK HAD NOG ZO GEZEGD GEEN SEKS IN HET BOS!' Hoor ik James roepen. Noa en Remus lachen. 'AH MAAR WE WAREN NET ZO LEKKER BEZIG!' Roept Sirius lachend. Ik fake een hele rare kreun waardoor Noa en Remus helemaal dubbel liggen. 'WHO'S YOUR DOGGY?!' Roept Sirius ook raar kreunend. Nu kan ik zelf echt niet meer stoppen met lachen. We staan op. Sirius haar zit vol met takjes en blaadjes. 'We moeten zo naar de les.' Zegt Remus. 'Eerst eten anders kom ik niet ver vandaag.' Zeg ik. We lopen het bos uit. Als we de grote zaal binnen lopen komen de heerlijke etensgeuren mij al tegemoet. Als McGonagall langsloopt trekt ze een wenkbrauw op en loopt verder.

Noa' s POV

'Volgendsmij liggen er hier nog zo veel spullen van mij verspreid in rare hoekjes.' Zucht Sophie als we onze dingen naar de meisjes slaapzaal brengen. 'Die kunnen we altijd later nog pakken.' Zeg ik. We lopen de trap op naar de meisjes slaapzalen. 'Hey, dit zijn jullie bedden!' Zegt Lily die ons helpt met de koffers. 'Ik pak de linkse wel.' Zeg ik en ik zet mijn koffer neer. Deze slaapzaal ziet er qua inrichting hetzelfde uit als die van de jongens maar dan veel netter en het ruikt er naar een lichte bloemengeur in plaats van jongens zweet en deo. Sophie ploft op het bed naast mij. 'Waarom moeten jullie nu ineens wel bij ons slapen?' Vraagt Marlene. 'Oh McGonagall was een beetje pissig geworden omdat we bijna de leerlingenkamer in de fik hadden gezet.' Antwoord Sophie. 'Hoe krijg je dat nou weer voor elkaar?' Vraagt Alice. Sophie grinnikt. 'Geloof me dat wil je niet eens weten.' Zegt ze. 'Heb jullie nog leuke dingen over de jongens ontdekt?' Vraagt Marlene gretig. 'Nou om te beginnen zijn het idioten.' Zeg ik met een grijns. 'Is het waar dat Sirius een tattoo heeft?' Vraagt Marlene dan.' Jup, dat heeft hij, op zijn borst.' Antwoord Sophie. 'WOW HEBBEN JULLIE HUN ZONDER SHIRT GEZIEN!?' Schreeuwt het blonde meisje. 'Ze hebben de helft van de tijd niet fatsoenlijk kleren aan daarbinnen, Ohja en die keer dat we perongeluk binnen liepen toen ze aan het douchen waren.' Zegt Sophie met een vage grijns op haar gezicht. 'Hebben jullie ze naakt gezien, hebben ze sixpack, en zo ja hebben jullie die aangeraakt?!' Marlene blijft enthousiast vragen stellen. 'Misschien wel misschien niet, ja ze hebben sixpack, ja ik heb ze aangeraakt.' Antwoord Sophie. 'Marls, doe eens rustig!' Lacht Lily. 'Kom op guys hoe kunnen jullie niet enthousiast zijn! We hebben inside informatie!' Zegt Marlene. Sophie kijk haar schuin aan. 'Ik mag jou wel.' Zegt ze met een knipoog. Marlene lacht. 'Ik ben eigenlijk ook een best wel heel erg leuk persoon.' Zegt ze. 'Oh god daar gaan we weer...' Zucht Lily die zich naar mij toe draait.

De UitwisselingWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu