Hoofdstuk 15 (Lily&James)

339 22 3
                                    

James POV

Ik zie dat Sirius ineens met Sophie gaat, en Remus met Noa. Shit ik heb geen vrienden meer over en ik vertik het om met die racistische Slytherins te gaan. Dan komt ineens Lily naar me toe . 'James zullen wij samen?' Vraagt ze met een kleine zucht. Ik geloof mijn oren niet en ben super verbaast .'Tuurlijk Evans, geen probleem!' Zeg ik met een grijns. 'Denk nu niet ineens dat ik je mag ofzo, ik doe dit alleen zodat ik niet met Severus of de andere Slytherins hoef ik heb een beetje heel erge ruzie met hem.' Zegt Lily. Het maakt mij niet uit, ik vind t prima om wat dan ook met Lily te doen. Al zijn er activiteiten die ik liever doe met haar... Na een saaie uitleg mogen we een plek zoeken om samen een sterren kaart te maken, best romantisch eigenlijk. 'Waar gaan we zitten ?' Vraagt ze aan mij. 'Ehm waar wil je heen?' Vraag ik haar. 'Maakt mij niet zo veel uit eigenlijk.' 'Oh ik weet wel iets.' Zeg ik. 'Volg mij maar.' Lily loopt achter me aan. Ik neem me voor om me deze ene keer een beetje te gedragen.

Lily's POV

Ik heb al mijn trots opzij gezet en ben maar met James gegaan. Ik vind het niet kunnen wat Severus dit keer met James heeft gedaan. Normaal zijn het de jongens die beginnen met stom doen maar dit keer was hij het. Daarnaast is het ook grappig om te zien hoe hard James zijn best doet voor mij. We lopen samen naar een plek die James heeft bedacht. Hij leid ons naar een stukje grasveld naast het Quidditch stadion. We gaan zitten. 'Weet jij wat er zo interessant is aan de sterren vannacht?' Vraagt James. 'Ik weet het niet precies, misschien iets met de stand van Uranus ofzo.' Zeg ik. James kijkt alsof hij heel hard aan het denken is, wat natuurlijk niet zo is. 'Laten we maar gewoon beginnen met tekenen.' Zeg ik. James knikt.

James POV

Ik ben best tevreden met hoe het tot nu toe gaat. Ik bedoel ze heeft nog niet tegen me geschreeuwd, en dat is een grote verbetering. Ik zorg wel dat ze me uiteindelijk leuk gaat vinden. 'Oke laten we beginnen met die ster.' Zegt Lily. De avond wind strijkt zachtjes door haar mooie haren. Ik begin te tekenen op het perkament voor ons, Lily helpt me. Na een tijdje hebben we al bijna de hele kaart af.

Lily' POV

James werkt best goed mee nu, hij doet echt zijn best. Af en toe zie ik hem naar mij kijken en dan glimlachen met die arrogante grijns. Dan kijkt hij weer weg naar de kaart en de hemel. Misschien is James toch soms wel aardig...

De UitwisselingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin