[5]

3K 158 10
                                    

Thomas
,,To je v pohodě," věnoval jsem jí jeden ze svých, podle mě roztomilých, úsměvů a upil ze svého espressa. Jemně se na mě usmála a poté pohled znovu sklopila k zemi.

Hnědé vlasy jí padaly do tváře a splývali po ramenou. Seděli jsme jen tak mlčky a pomalu upíjeli svou kávu. Vůbec jsem nevěděl, o čem se s ní mám bavit, ale přijde mi strašně sympatická a hlavně je krásná.

,,Já už budu muset jít," pohlédne na mě a mírně se usměje. Awww, ten její úsměv.

,,Zaplatíme," zavolal jsem na paní za pultem.

,,Dohromady?" zeptala se když k nám došla.

Sarah už chtěla odpovědět, že ne ale přerušil jsem jí, ,,ano dohromady." Pohled jsem nasměroval na Sarah a věnoval jí úšklebek. Ten její vražedný výraz byl k nezaplacení. Musel jsem se zasmát.

,,65 korun prosím." Zaplatil jsem jí a vydali jsme se pryč.

Vyšli jsme z kavárny a šli směrem, k domu, kde bydlí Sarah. Celou cestu jsme byli potichu, nikdo nic neříkal, jen ptáčci nám prospěvovali do rytmu naší chůze. Nebylo to takové to trapné ticho, ale bylo úžasné, něčím výjimečné, ale čím, to jsem sám nevěděl.

Před jejím domem jsme se  rozloučili. Ještě chvíli jsem jí pozoroval, ale když za sebou zavřela dveře odešel jsem a zamířil domů.

Sarah
Doprovodil mě až k domu, kde jsme se rozloučili a já zamířila dovnitř.

,,Jsem domaa," zakřičím jako vždy na celý dům, aby mě všichni slyšeli, protože jednou jsem to neudělala a hned mi rodiče vynadali. Do teď nechápu proč.

Boty jsem dala do botníku a zamířila do svého doupěte.

,,Poznala jsem úžasného kluka, takže musím vypadat skvěle," řekla jsem si pro sebe a zase najela na tu stránku o hubnutí. Druhý krok je, že mám začít cvičit.

Fajn začnu hned. Převlékla jsem se do sportovního a na YouTube jsem si našla různé cviky. Například sklapovačky, výpady, atd...

Musím říct, že i když mě to moc nebaví tak dnes jsem si to užila. Nejspíš to bude Thomasem. Po cvičení jsem si šla dát sprchu.

Takže máte tu další novou kapitolku ❤❤
Ano já vím je to zatím nudný a ještě chvíli bude ale je to proto, že je to teprve začátek ale nebojte bude to lepší a napínavější.
Ale i tak doufám že se vám bude líbit. Názory můžete psát do komentu ☺ Vote taky potěší.
Já se poroučím a u další kapitoly zdar.

Anorektička [Opravuje se] Kde žijí příběhy. Začni objevovat