Zazvonil zvonec a příběhu je konec

327 14 1
                                    


Vojta

Jakmile jsem dohrál sdílení, uslyšel jsem kroky po schodech. Na chvíli mě to zarazilo a pak mi to došlo.

To musela být Míša...

Chtěl jsem za ní hned vyběhnout, ale zabránila mi v tom Evy ruka.

,,Vojto, nechoď tam. Musím ti říct co se stalo. Včera jsme jeli na přespávačku do Teplic a k mému tátovi. Dneska jsme odjížděli a měl nás odvést můj brácha. Měl přijít z nádraží. Jenže přišel i s Míšou, kterou potkal ve vlaku a tak jí nabídl, že jí odveze. Přišli k nám na zahradu a my nechápali. Cestou do Prahy nám Míša řekla proč to udělala. Nechce tě trápit a tak tě nechala odejít. Zkus jí pochopit a nech jí odejít. Prosím tě o to Vojto. Nech jí jít za svým rozhodnutím.” Eva ukončila svůj dlouhý monolog.

Na jednu stranu jsem jí chápal, ale na druhou stranu bych si chtěl nafackovat za to jak jsem se k ní zachoval.

Se sklopenou hlavou jsem od nich odešel kolem desáté hodiny. Nemohl jsem to takhle nechat. Teď se zachovám jako puberťák, ale tak co.

Obešel jsem vilu a vkročil na zahradu. Cestou jsem posbíral pár malých oblázků. Napřáhl jsem ruku a jeden z oblázků hodil do jednoho z oken.

Chvíli jsem čekal, ale pak vykoukla z okna Chrisova hlava.

,,Co tady děláš brácho? Jestli hledáš Míšy okno, tak to je tohle.” natáhl ruku a ukázal na jedno z oken.

,,Díky, dobrou.” sotva jsem to do řekl jeho hlava zase zmizela.

Tentokrát jsme se už trefil do správného okna.

Míša

Najednou mi někdo začal házet oblázky do okna. Vstala jsem z postele a šla k oknu. Opatrně jsem se nahnula aby mě nebylo vidět. Podívám se dolů a tam stojí Vojta s oblázky v ruce.

Chvíli jsem přemýšlela jestli mám to okno otevřít. Nakonec jsem to neudělala, protože s ním nechci mluvit.

Hrozně moc ho miluju a chci ho mít u sebe, ale....
Ale zároveň ho nechci trápit ve vztahu, ve kterém je se mnou jenom z lítosti. Však on si najde mnohem lepší než jsem já.

O několik měsíců později

Dneska je to přesně 5 měsíců co jsem se dala dohromady s Honzou. Tím Honzou myslím Evy mladšího bráchu.

Abych vám vůbec objasnila jak to je teď mezi mnou a Vojtou. Tak my jsme si spolu sedly a oba dva řekli názor jak si myslí, že se ten vztah měl vyvíjet. Usoudily jsme, že to nemá cenu a zůstaly přátelé. Potom jsem se dala dohromady s Honzou a Vojtu jsem několik týdnů neviděla.

Začal znova hrát Romea v muzikálu a co mi říkali kluci tak se dal dohromady s Denisou, která prý tancuje v muzikálu. Přeju mu tu. Jen ať je šťastný s tou, kterou doopravdy miluje.

Já jsem taky šťastná. Honza je moc pozorný. Společně jsme se přestěhovali do vily k Evě a Chrisovi. Jsem jim doopravdy moc vděčná, že mi pomohly. V těch nejhorších chvílích poznáš pravého přítele.

A co ostatní z party?

Eva a Chris jsou šťastní a hlavně pořád spolu.
Ondra se s Pájou rozešli, protože jim to neklapalo a Pája taky dostala práci někde v Duchcově. Ondra si pak našel Adél. Strašně moc jim to spolu sluší a doufám, že jim to vydrží.
Lukáš taky kouká po holkách, protože si hledá náhradu za Ellu, která se musela přestěhovat kvůli rodině do Švédska.


Zdravím všechny příznivce mých příběhu. Píše se mi to těžko, ale je to tak. Tento příběh končí. Není to kvůli tomu, že by to nebavilo. Ale je to kvůli škole. Od září nastupuju na střední a budu na intru takže nebude čas něco psát. Pokud milujete příběhy o New Element tak se rozhodně podívejte na tyto dívky, které mají vážně skvělé příběhy...
lluuccaaaaa
adelkapuksova
misaaaa_
michaelaerlichova1
Tyhle holky píšou vážně skvěle příběhy tak doufám, že budete podporovat úplně stejně jako jste podporovaly .

Mám vás všechny moc ráda
A teď poslední Adios
Vaše E.

New Element- Příběh o VojtoviKde žijí příběhy. Začni objevovat