Odpoledne Míšy s Vojtou

1.2K 37 2
                                    

Byli tři odpoledne a Míša akorát dorazila ke koni. Vojta na ní už čekal. Byla trošku překvapená, protože se ví, že Vojta chodí skoro všude pozdě.

Přišla k němu a zeptala se ho kam by chtěl jít. Vojta jí odpověděl, že by si šel sednout někam do parku. Míša souhlasila a tak vyrazily.

Cestou do parku potkaly Míšy sestru Lucku. Lucka je taky fanynka New Element a když viděla Vojtu tak si samozřejmně musela udělat selfie.

Když Lucka odešla, Vojta s Míšou si sedly na lavičku. Pořád se smály a nemohly přestat.

Najednou z ničeho nic začalo pršet. Zvedly se a běžely se schovat pod nejbližší strom. Stály pod stromem a Vojta se pomalu nakláněl k Míše. Pohladil jí po tváři a pomalu se začal přibližovat svými rty k těm jejím. Vášnivě ji políbil a Míša mu polibek oplatila.

Míša mu prohrábla vlasy a dala mu další pusu. Přestalo pršet, vzala Vojtu za ruku a šli se projít po parku. Až dlouho do noci se procházeli.

Bylo asi deset večer a Vojta s Míšou pomalu vyrazily k domu, kde Míša bydlí s rodiči. Kolem jedenáct dorazily k domu. Před domem se zastavily a Vojta se Míšy zeptal na jednu moc důležitou otázku.

,,Víš Miško.....
Já se do tebe až po uši zamiloval a miluju tě. Nechtěla by jsi se mnou chodit?"

Míša dala Vojtovi pusu na znamení souhlasu. Vojta oplatil Míše pusu. Pak, ale musela už jít domů. Zavřela za sebou dveře, vytáhla telefon a napsala Vojtovi esemesku.

Já tě taky miluju. Dobrou noc

Vojta jí odepsal

Dobrou noc



New Element- Příběh o VojtoviWhere stories live. Discover now