Divný zlý sen

255 16 1
                                    

Z pohledu Vojty
Prudce vstanu z postele a jsem celý zpocený. Podívám se na svůj pravý prsteníček a tam není žádný prstýnek. Celý to byl jenom sen. Ucítím na svém rameni Míšy ruku.

,,Zlato, co je s tebou. Jsi celý spocený. Co se ti to zdálo za noční můru?”

,,Zdálo se mi, že jsme jeli celá parta na Lipno. Tam jsi zjistila, že kluk se kterým jsi se tam tenkrát vyspala je Ondra. Hrozně jsme se pohádali. Já se chtěl zabít. Ty jsi mě zachránila. Chtěl jsem tě požádat o ruku, ale ty jsi utekla do kostela. Tam jsme se vzali a pak jsme oslavovaly až do rána. Nevím co si mám myslet.”

,,Ty jo, wow. Teď už stejně neusneme. Ty se jdi osprchovat a já půjdu udělat snídani.”

Dal jsem si dost horkou sprchu. Z koupelny jsem zamířil hned do kuchyně, kde na mě už čekala snídaně. Míša udělala ovesnou kaši s ovocem a k tomu čaj. V půlce snídaně někdo zazvonil tak jsem šel otevřít. Stála tam Eliška. Hned mi skočila kolem krku. Zavedl jsem ji do obýváku a hned se zeptal co se stalo.

,,Bráško, mám na tebe jednu prosbu. No spíš mám prosbu i na Míšu. Nabídly mi práci v jedné fotogratické firmě, ale potřebují fotky na téma Zamilovaný pár. A vy dva jste mi přišly jako skvělý ukázkový pár. Prosím, že vás teď hned můžu vzít do ateliéru fotit.”

,,My s tím nemáme problém. Jenom se prevlékneme a můžeme jít.”

Z Elišky pohledu
Dorazily jsme do ateliéru. Hned jsem jim dala nějaké oblečení a zavedla je do maskérny, aby se mohli připravit. Míše jsem zvolila černé šaty s puntíky a Vojtovi jsem zvolila šedé džíny, bílou košily a černé sako.

Fotily jsme do čtyř odpoledne

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Fotily jsme do čtyř odpoledne. Fotky byly opravdu krásné a vyřazovala z nich láska, naděje ale i strach z neúspěchu a o to mi především šlo. Fotky jsme společně odnesly do firmy. Hrozně se jim líbily, takže mi daly práci na plný úvazek.

Z pohledu Míšy
Jsem ráda, že jsme mohli pomoct Elišce dostat tu práci. Ona má opravdu talent.

Před firmou jsme se s Eliškou rozloučily a zamířily za klukama do studia. Byly tam i holky, takže jsme si povídaly o všem možném. Chris s Evou bohužel nesehnaly hlídání tak jsme tam měli i Gabriela s Radimem. Bože, oni vypadají tak kouzelně. Chtěla bych taky děti, ale nechci na to s Vojtou spěchat. Ani nevím jestli můžu mít děti po tom co mě Marcel tenkrát znásilnil. Tenkrát jsem opravdu otěhotněla a potratila. Zítra zajdu za svou lékařkou.

Večer jsme se s Vojtou vrátily do bytu asi až v jedenáct. Oba jsme spáchaly hygienu a šli spát.

Ráno jsem se probudila, podívala se na telefon a bylo 08:43. Šla jsem do kuchyně a byl tam vzkaz od Vojty.

Krásné ráno zlato,
(Nad tímhle si se usmála)
Musel jsem s klukama nacvičovat choreografii. V lednici máš obležené talíře a v poličce jsou housky.
Miluji
Ruku líbá Vojtíšek

Samozřejmě, že jsem se usmála. Nasnídala jsem se a vyrazila k doktorce.

Na gynekologii mi udělala doktorka nějaké testy a že mám přijít za dvě hodiny. To bylo fajn. Tak jsem zašla do Palladia pro jídlo. Chrisovi, Lukášovi, mě a Honzovi jsem vzala do krabiček čínské nudle s kuřecím masem a zeleninou. Ondrovi jsem vzala jeho oblíbené sushi a Vojtovi jsem nechala zabalit kuřecí řízek s kaší.

V tanečním studiu na mě všichni koukali pohledem alá co tu dělám a co to držím v ruce. Sedla jsem si na zem vedle Vojty. Nejdříve jsem rozdala čínské nudle. Pak jsem dala Ondrovi jeho milované sushi a nakonec jsem dala Vojtovi jeho řízek.

Po jídle jsme si povídaly a mě pak zazvonil telefon z gynekologie. Vzala jsem si věci, rozloučila se s klukama a vyrazila na gynekologii.

Seděla jsem v čekárně a najednou mě zavolaly do ordinace.

,,Tak slečno Erlichová. Vy můžete mít děti, ale počítejte s tím, že vaše těhotenství bude rizikové. Kdyby vám to s přítelem nešlo tak sem přijďte a nějak se to vyřeší už s naší pomocí. Ale myslím si, že tohle u vás nebude problém. Těšilo mě a nashledanou.”

,,Děkuji vám paní doktorko. Taky mě těšilo a nashledanou. ”

Z gynekologie jsem zamířila přímo domů. Doma na mě čekal Vojta s večeří. Udělal nám boloňské špagety. Po večeři jsem mu řekla to co mi řekla dneska doktorka. Objal mě a řekl, že je rád že můžu mít děti. I když je to riziko. Byly jsme zase šťastný pár. Bože, já ho tak miluju.




New Element- Příběh o VojtoviKde žijí příběhy. Začni objevovat