14.7. Lukyho narozeniny

645 26 2
                                    

Ráno se Lukáš probudil a u jeho postele stáli všichni, kteří bydleli ve vile. A začali zpívat Happy Birthday. Pak každý dal Lukášovi dárek.

Od kluků dohromady dostal přívěšek na klíče, vak na záda s křížem a černou mikinu Boston. Od Vali dostal fotku všech z vily a pilotky (sluneční brýle). Od Páji a Míšy dostal taky vak na záda od Nike a kšiltovku. A to nejlepší dostal nakonec. Od Danči dostal dvě letenky do Barcelony pro ně dva. Lukáš se jí vrhl kolem krku a dal jí pusu. Danča pak řekla.

,,Odlétáme dneska večer v sedm. Ubytování je přímo v centru Barcelony a je to na sedm dní. Neboj u Honzy jsem to domluvila. On byl jediný, kdo o tom věděl. Jsi rád?”

Luky jenom odpověděl.

,,No jasně, že jsem rád. Poletím na své oblíbené místo s tou nejlepší dívkou pod sluncem. Jdu balit.”

Po tomhle šla Danča s Lukym balit, aby to měli co nejdříve hotový. Vojta, Míša, Chris, Pája, Ondra a Vali šli do akváče, protože bylo hrozný vedro.

V akváči
V akváči si našli místo na sluníčku. Všichni šli hned do bazénu. Pak si všimli, že tu je i tobogán. A tak se šli sklouznout. Sklouzli se minimálně dvacekrát, ale pak je plavčík vyhodil, protože dělali na tobogánu blbosti.

Byla jedna hodina odpoledne a všichni měli hlad. A tak si daly ve stánku s občerstvením něco k jídlu. Někdo si dal hranolky, někdo si dal langoše. Po tomhle ,,obědě” už byli všichni dost unavení a tak si šli pomalu sbalit, že vyrazí domů. Měli sbaleno a mohli vyrazit k autu.

U auta na ně čekalo pár fanynek a tak se kluci vyfotily a podepisovali. Jedna z fanynek narazila i na video, na kterém Vojta obhajuje Míšu. Vojta vzal Míšu za ruku a řekl.

,,To, co jsem řekl těm holkám byla pravda. Do Míšy jsem se až po uši zamiloval. A teď vám to dokážu. Míšo můžeš na chvilku?”

Míša se na něj otočila a Vojta jí začala vášnivě líbat. Všichni na ně koukaly s údivem, i Míša se divila. Po chvíli Míšu pustil, ale to už byly holky pryč.

Kluci s holkama nastoupily do Transportera a mohli vyjet k vile.
Ve vile
Do vily dorazily kolem páté. Danča s Lukym měli sbaleno a nachystáno. Kluci si sedli do obýváku a holky šli do kuchyně přichystat večeři.

K večeři udělaly lehký zeleninový salát. Po večeři se všichni společně bavily. V šest Vojta řekl.

,,Tak za hodinu vám odlétá letadlo. A tak se vám já s Míšou nabízíme, že vás odvezeme. Takže se rozlučte a jde se k autu.”
Všichni se rozloučily a mohli vyrazit. Míša chvíli nechápala proč s ní chce jet Vojta na letiště, ale dobře.

Na letišti
Na letišti se Vojta s Míšou rozloučily s Dančou a Lukášem. Přesně v sedm se letadlo s Dančou a Lukym odlepilo od země směr Barcelona.

Vojta s Míšou nastoupily do auta a vyrazily směr k vile.
Cestou se stavily na večeři v jedné restauraci.

Do vily dorazily kolem deváté hodiny večer. Všichni už spaly a tak nechtěly budit a šli si hned lehnout.

New Element- Příběh o VojtoviWhere stories live. Discover now