Pátý den- 19.7.

457 22 1
                                    

Je osm hodin ráno a přes celou vilu běhá Ondra a mlátí pokličkami. Chrisovi to už nedá a vylézá z postele. Otevře dveře a rázným krokem jde za Ondrou. Vezme Ondrovi pokličky a začne mu s nimi třískat u hlavy. Všichni postupně vylézáme na chodbu a jdeme do kuchyně. Najednou někdo zazvoní a Pája jde otevřít. Byla to Míšy mamka s tátou. Míšy rodiče se seznámí s celou partou. Po snídani se všichni sbalily a vyrazily na okraj Prahy na koncert.

Na koncertě
Všichni dorazily jen tak tak, protože hned měli vystupovat. Postupně vběhli na pódium. Jako první vyběhl Vojta, pak Ondra a za ním Chris. Fanynky přivítaly kluky bouřlivým potleskem.

Z jedné strany pódia vedla šikmá plocha. Po této ploše vyjela Míša s mamkou. Vojta začal vyprávět příběh, co se stalo Míšy mamce. Kluci poté začali zpívat Put you hands up. Zazpívali všechny písničky.

Po vystoupení následovala autogramiáda. Fanynky se fotili, jak s klukama, tak i Míšou a její mamkou.
Po autogramiádě jeli hned domů. Cestou si objednali čtyři pizzy.

Dorazily do vily a akorát jim přivezli pizzy. Když jedli volaly si s Lukášem a Denčou. Řekli jim všechno, co celý den dělali. Hovor ukončily asi v deset a všichni spáchali hygienu a šli spát.



New Element- Příběh o VojtoviWhere stories live. Discover now