Seznámení s Chrisovo holkou

362 25 4
                                    

Kolem devaté se Míša probudila a hned si vzpomněla, že má v lednici palačinky. Seběhla schody a zamířila do kuchyně. Jenom že v kuchyni seděl u stolu Ondra s Pájou a cpaly se poslední palačinkou. Míša tam přišla rázným krokem, dala ruce v bok a chtěla něco říct. Ale v tom jí přistála na obličeji šlehačka. A po celé vile se rozhleho....

,,Drahokoupile, já tě zabiju. Ale teď se mi nechce. Ty se těš na odvetu.”

Po těhlech slovech si šla Míša opláchnout obličej do kuchyně. Když měla čistý obličej, sedla si k ostatním ke stolu a začali si povídat. To už dolů přišel i Chris s Lukášem.

Bylo asi jedenáct když zazvonil zvonek. Chris hned vylítl ze židle a šel otevřít. Ostatní slyšeli zavřít dveře a něco jako kolečka od cestovního kufru. Do obýváku přišel Chris se svou novou holkou. A Chris začal představovat.

,,Tak parto, tohle je moje nová holka Eva. Seznámili jsme se na Žižkově. To vám budeme někdy vyprávět. Já teď odnesu Evy kufr ke mně do pokoje a vy se zatím pořádně seznamte.”

Chris odešel s kufrem nahoru do pokoje a Eva se zatím seznámila s partou. Všichni ji přivítali tak, že to Eva ani Chris nečekal. Chris se vrátil dolů a holky už mezitím šli uvařit něco k obědu. Během hodiny měli uvařeno a mohly servírovat. Po obědě se šli všichni projít.

Byl krásný podzimní den. Vyrazily na Žižkov a cestou potkaly i pár fans. Tak se jim podepsali a vyfotily. Na Žižkově si každý pár sedl na jednu lavičku, teda až na Lukyho.

Najednou si k němu přisedla nějaká slečna. Lukymu se hned na první pohled líbila. Začal si s ní povídat, až se tak zakecali, že odešli. Lukáš rychle ve spěhu napsal Ondrovi esemesku s textem....

Jdu tady se svou asi novou dívkou do restarace. Večer mě nečekejte. Lukáš

Ondra ukázal ostatním esemesku a všichni hned uděli takové to dlouhé protáhlé Ó....
A najednou se stalo něco co nečekali. Začal padat sníh. Všichni začaly blbnout.

Setmělo se a byla docela zima, tak se vydaly zpět k vile. Do vily dorazily kolem půlnoci. Všichni byly tak unavení, takže si lehli do postele a usnuli.

New Element- Příběh o VojtoviWhere stories live. Discover now