Velké stěhování

289 19 0
                                    

Přišel únor a s nim i jedna důležitá věc. Kdo se kam odstěhuje.

Z pohledu Vojty
Ráno jsem se probudil. Míša ještě spala. Byla tak hrozně moc roztomilá, že jsem si ji musel vyfotit. Fotku jsem si hned dal na tapetu, abych ji měl pořad na očích.

Vylezl jsem z postele, oblékl jsem si džíny, tílko a košily a šel jsem do kuchyně.

V kuchyni seděl Ondra, Lukáš a Chris. Něco rozebírali. Nechtěl jsem jim do toho zasahovat, tak jsem si šel udělat snídani.

Sedl jsem si k nim a snažil se pochytit o čem se baví. Bavili se o tom, že se všichni až na Evu s Chrisem odstěhují.

Asi v deset přišli do obýváku holky a my šli za nimi. Lukáš si sedl k Elle, Ondra k Páje, Chris k Evě a já k Míše. Společně jsme se začali bavit o tom Velkém stěhování.

Ondra s Pájou se přestěhují do bytu nedaleko televizního studia Óčko. Přestěhují se do toho samého paneláku, kde bydlí Johan.

Lukáš s Ellou se přestěhují do Lukášovo starého bytu na Chodově a já s Míšou se přestěhujeme do bytu, kde dříve bydlela Eva. Eva ten byt chtěla prodat, ale já ji řekl na co ho bude prodávat, když ho může přepsat na mě. Souhlasila s tím a hned si šla zjistit jak to s tím je.

Na oběd jsme vyrazili do nejbližší restaurace, protože kolem třetí se začnou odvážet kufry.

Přesně ve tři jsme už nakládali kufry do transporteta a mého auta. Nejdříve jsme odvezli Ondrovo a Páji věci do jejich bytu. Dále naše rozvážková služba jela s Lukášem a Ellou k nim. A nakonec já s Míšou jsme jeli teď už do mého nového bytu. Eva s Chrisem jeli zpátky do vily.

Můj a Míšy nový byt
Hned jak jsme přisli do bytu, tak jsem Míše ukázal kde co je.

Hned jak se vešlo do bytu, tak jste se ocitli v dlouhé chodbě. Po levé straně byla otevřena stěna, odkud se šlo do obýváku, jídelny a kuchyně. Na pravé straně byl pokoj pro hosty a vedle něho koupelna.
A na konci chodby byla ložnice s šatnou a balkonem, ze kterého máte Prahu jako na dlani.

Kufry jsme odnesly do ložnice. Míša si začala vybalovat věci, ale mě se nechtělo. Vzal jsem Míšu za ruku a hodil jsem jí na postel. Sedl jsem si na ní obkročmo a zašeptal jí do pravého ucha.

,,Co kdybychom pokračovali tam, kde nás Pája vyrušila?”

Míša jenom souhlasně přikývla. Začal jsem jí líbat. Pomalu jsem sjel ke krku, kde jsem ji udělal cucflek. Rukama jsem ji postupně vyhrnoval tričko, až skončilo někde na zemi. Pak na zemi skončila i moje košile s tílkem.
A najednou se to stalo...
(Každý si domyslí co se stalo)

Lehl jsem si vedl ní a přikryl nás dekou. Otočil jsem se a chvíli se na ní koukal. Všimla si toho a otočila se taky. Začala mě líbat, sedla si na mě obkročmo a začala mi dělat na krku cucflek. Udělala mi ho úplně na tom samém místě, kde jsem jí ho udělal já.

Když už byla tma, tak jsme vylezli z postele. Míša se šla osprchovat a já šel udělat něco k večeři. Přišel jsem do kuchyně, otevřel lednici a zjistil, že lednice je úplně prázdná. No jo klasika. Tak jsem vzal do ruky telefon a objednal jsem čínu.

Asi po půl hodině dorazilo jídlo. Když jsem se vracel, tak zrovna vylezla z koupelny. Byla tak krásná.

,Co se děje? Mám něco na obličeji nebo co se děje?”

,,Nic jenom se dívám na tu nejkrásnější dívku pod sluncem a říkám si: Jak jsem takovou sexy kočku mohl sbalit právě já? ”

Přišel jsem k ní blíž, chytil jsem ji za boky a přitáhl si ji blíž k sobě.

,,Miluju tě”

Vtiskl jsem polibek plný vášně a hned mi ho oplatila.

,,Taky tě miluju a nikdy nepřestanu.”

Šla se převléknout do ložnice a já šel do kuchyně dát jídlo na talíř.
Po chvíli se vrátila v mém tričku a svých kraťasech. Byla tak dokonalá. Tahle kráska bude navždy patřit jenom a jenom mě.
Sedli jsme si do jídelny ke stolu a začali jsme jíst. Oba dva jsme měli to stejné a to smažené nudle s kuřecím masem a zeleninou. Pořad jsme se smály, protože jsme srkaly ty nudle tak, že jsme měli špinavé obličeje.

Po jídle jsme se šli umýt a to by jsme nebyli my, kdybychom nespáchali několik vodních bitev. Po celém bytě byla voda. Skoro jsme vytopily sousedy. Já vím, jsme šikovní.

Když jsme teda měli i vytřeno, protože asi ani jeden z nás se  nechce hned po ránu natáhnout na mokré podlaze, lehli jsme si do postele.

Moje milovaná Míša mi usnula v náručí. Byla krásná. Tak dokonalá, že se to ani nedá popsat.

Kolem jedné v noci mě probudil její křik. Měla noční můry, asi o tom co se stalo mezi ní a Marcelem. Chudinka moje mála si toho dost prožila. Za každou cenu musím stát při ní.
Probudila se a byla celá spocená. Klepala se a zrychleně dýchala.

,,Lásko, naložíme se do vany. Tam se uklidníš.”

Šel jsem napustit vanu. Vana byla plná skoro až po okraj. Dal jsme do ní ještě pěnu a zapálil pár svíček. Lehli jsme si do vany a začali si povídat o všem možném.

Něco jsem jí začal vyprávět a ona mi u toho usnula. Opatrně jsem ji osušil a odnesl do postele. Lehl jsme si k ní. Spala opravdu tvrdě. Vzal jsem si svůj telefon do ruky a zkontroloval všechny věci.

Byl jsem zrovna na instagramu, když se mi začali hlásit upozornění. V hlavě se mi honily myšlenky typu: proč tady mám tolik upozornění, vždyť jsem tam nic nedával.

Rozklikl jsem svůj profil a podíval se na poslední příspěvek. Byla tam fotka, na které Míša spí a pod tím hned jako první její komentář.
Promiň lásko, musela
Nad tím jsem se musel pousmát.

To samý bylo i na mé fanpage a na mém soukromém profilu.

Tu fotku jsem si nastavil jako úvodní fotku.

Zkouknul jsem ještě na Míšy profil. Na profilovce měla naší společnou fotku z ateliéru a na úvodce měla fotku, kde já spím a přitom se usmívám.

Když jsem chtěl jít spát, tak mi napsali kluci.

Nejdřív jsme si asi dvě hodiny psali a pak jsme zapnuli Skype. Nechtěl jsem Míšu vzbudit, tak jsem šel s noťasem do obýváku.

Ani jsme si neuvědomili, že už je ráno. Zaklapl jsem noťas, vrátil ho na své místo a šel za Míšou do ložnice. Stál jsem zrovna ve dveřích, když se vzbudila ze své říše snů.

Chtěl jsem s ní být ještě v posteli, ale už musela do školy a já musel za klukama do studia.

Kolem sedmé jsme se sešli u stolu v jídelně, kde jsme jedli večeři. Měli jsme pečivo se šunkou a sýrem.

Postupně jsme se vykoupali a kolem devátý zalehly do společně postele.






New Element- Příběh o VojtoviWhere stories live. Discover now