Lipno

307 21 3
                                    

Z pohledu Míšy
Dneska je pátek a já s Vojtou odjíždíme na Lipno. Už se hrozně moc těším. Právě jsou dvě odpoledne a já dobaluju poslední věci.

,,Ahoj lásko. Auto je dole před domem a můžeme vyjet. Jsem rád, že budu moct strávit nějaký ten čas jenom s tebou." políbil mě na spánek.

,,Jak jenom se mnou. Nezapomeň, že teď jsme tři. Budeš si muset zvyknout " otočila jsem se k němu a spojila svoje ruce za jeho krkem. Dal mi polibek, který byl plný vášně a touhy.

***

Sedly jsme do auta a Vojta automaticky zapnul rádio. Začala hrát písnička, která vystihuje moje milované roční období.

Ten song miluju. Prostě nejlepší. Kouknu se na Vojtu a ten si začal prsty poklekávat do rytmu. Na refrén jsme oba dva vykřikly Magic in summer. Dostaly jsme záchvat smíchu. Vojta se musel hned uklidnit, protože bychom se mohli jinak vybourat.

Opustily jsme Prahu a vyjely jsme na dálnici. Začala hrát Vojtovo oblíbená písnička od Green Day 21 Guns. Zpíval celou písničku a bylo to boží.

,,Green Day byli můj vzor. Byla a je to skvělá skupina. Na nich jsem vlastně vyrůstal. Chtěl jsem být jako oni. Dokonce jsem se tak i choval. Bylo to dost vtipný. Teď se za to i trošku stydím." vyprávěl Vojta a já jsem u toho nevědomky usnula.

Probudil mě Vojta na nějaké benzínce. Vystoupila jsem z auta a zamířila na záchod. Když jsem se vracela k autu, tak mi Vojta podával láhev s minerálkou a bagetu. Sedly jsme do auta a naše cesta pokračovala.

***

Ubytovaly jsme se v hotelu a pak vyrazily na večeři.

Po večeři jsme vyrazily do města. V noci jsou města vždycky nejkrásnější. Do hotelu jsme se vrátily pozdě v noci. Daly si rychlou sprchu a zapadly do postele.


Sobota

Ráno se probudím v objetí Vojty a nemůžu skoro dýchat. Jemně do něj drknu, ale místo toho aby mě pustil, tak svoje sevření ještě zesílil. To jsem nevydržela a zakřičela jsem.

,,Vojto vstávej, já chci taky dýchat." on nadskočil až z toho spadl z postele. Dostala jsem záchvat smíchu.

,,Co se tlemíš? Kdybys nenosila mého potomka tak bych se ti pomstil." zasmála jsem se nad jeho větou a šla se připravit na snídani.

Po snídani jsme zamířily na Bobovou dráhu. Nejdříve jsme jeli spolu a pak každý sám. Moc jsme si to užily.

Vojta chtěl jet ještě lanovkou na Vyhlídku korunami stromů, tak jsme teda šli. Jak jsme tak seděli na té lanovce začala jsem mít strach. Já totiž nemám moc v oblibě výšky.

,,Copak zlato. Ty se bojíš výšek? Tak to kdybych věděl, tak tě sem netáhnu."

,,To nevadí. Pro tebe vylezu až nahoru na vyhlídku. " uculila jsem se na něho a na oplátku mi dal pusu do vlasů.

New Element- Příběh o VojtoviWhere stories live. Discover now