Šestý den- 20.7.

369 21 1
                                    

Ráno se Pája (holka Ondry) probudila s hroznými bolestmi břicha. Pája si šla sednout na zahradu, kde se v tu samou dobu srazila s uplakanou Valerií (holka Chrise). Jenom se na ní nechápavě podívala a pokračovala na zahradu. Na zahradě seděl Chris a stékali mu po tváři slzy. Pája si sedla vedle něho na lavičku a zeptala se ho co se děje. 

,,Valerie mi řekla......
Že mě podvedla s jejím bývalým klukem. Rozešel jsem se s ní, prý se odstěhuje. Ještě dnes.....”

Tahle věc Páju zaskočila. Zmohla se jenom na slovíčko To mě mrzí. Pak přišel Ondra a zeptal se, co se děje. Pája ho vzala stranou a všechno mu řekla. Ondru to dost překvapilo. Otočil se a chtěl jít za Valerií, ale ta už se obouvala. Vzala kufr se všemi věcmi a definitivně se za ní zavřely dveře.

Z druhé patra pak přišel zbytek party a nechápaly, co se děje. Pája jim to ještě jednou všechno řekla a nikdo nechápal jak to mohla Valerie Chrisovi udělat. Právě přišel Chris ze zahrady a řekl.

,,Jak to tak, už vypadá to všichni víte. Ale abych byl upřímný tak jsem se s ní chtěl rozejít.... Protože jsem potkal jednu menší blondýnku, která mě hned na první pohled okouzlila. Až se zítra vrátí Denča s Lukášem, tak vás seznámím. A teď mě omluvte celý den nehodlám vylézt z postele. Dobrou...”

Chris odešel a všichni si začali povídat o té blondýnce, kterou jim chce Chris zítra představit. Z jejich velmi důležité diskuze je vyrušilo zvonění Ondrovo telefonu. Po chvilce se Ondra vrátil s tím, že musí někam odjet.
Ondra odjel a Míša s Pájou šli uvařit rizoto k obědu. Asi po hodině to měli hotové a šli nandavat. Míša vzala Chrisovo talíř, nandala na něj jídlo a šla nahoru. Zaťukala na jeho dveře a vešla dovnitř. Položila talíř na stůl a zase odešla.

Když přišla dolů akorát dorazil Ondra a nebyl sám. Ten kdo s ním přijel byl Lukáš. Všichni si sedli ke stolu, protože jim Lukáš chtěl něco říct.

,,Asi se všichni divíte, proč jsem se vrátil sám a ještě tak brzo. Za prvé jsem se rozešel s Denčou, protože mě podvedla s manažerem hotelu. A za druhé se tam potkala se svým známým a on jí tam nabídl hodně dobře placenou práci. Takže jí zítra pošlu všechny její věci do Španělska.”

Vojtovi to už nedalo a vmísil se do toho. 

,,Tak to dneska nejsi jediný, kdo se dneska rozešel s holkou. Dneska ráno se od nás odstěhovala Valerie. Řekla Chrisovi, že ho podvedla a on se s ní rozešel. Ale prý už má nějakou malou blondýnku.”

,,No a co, tak je malá. Já Evu miluju takovou jaká je a ještě něco, zítra se k nám stěhuje. A rizoto si ještě dám, protože je boží. Moment boží je slabý slovo.”

To dolů zrovna přilítl Chris s prázdným talířem. Nandal si na talíř další porci rizota a sedl si k ostatním ke stolu. Celé odpoledne si povídali a blby. Kolem jedenáctý už byli všichni unavení tak spáchali hygienu a šli spát.

New Element- Příběh o VojtoviWhere stories live. Discover now