Vojta představí Míšu klukům

935 32 11
                                    

Míša se probudila a podívala se kolik je hodin. Bylo deset a vystřelila jako namydlený blesk, aby se stihla připravit.

Rychle se oblékla do šatů a lehce se nalíčila. Když byla hotová někdo zazvonil. Byl to Vojta s pugetem červených růží.

Vzala si od něj růže a dala je do vázy. Pak si vzala tašku a mohli jít. Vyšli před dům, kde na Míšu čekalo překvapení.

Stál tam Chris s Pájou, Ondra s Vali a Luky s Dančou. Vojta představil Míšu klukům i holkám. Pak společně vyrazily do pizzerie.

Každý pár, který seděl u stolu si objednal jednu pizzu. Což bylo dosti roztomilé. Všichni okolo na ně s údivem koukaly.

Po obědě šli všichni do vily, kde kluci s holkama bydlí. Míša se divila, že ještě nevyhodily dům do povětří. Všichni se okamžitě začaly smát přes celou ulici.

Vešly do vily a Vojta jí ukázal, kde co je. Potom si všichni sedly do obýváku a začaly se koukat na horor Kruh.

Míša se trochu bála a tak se schoulila do Vojtova objetí, kde následně i usnula. Po skončení filmu už všichni spaly. Pozdě v noci se Míša probudila a šla si sednout zahradu.

Asi po hodině se probudila i Pája a když si všimla, že tam Míša není tak jí hned napadlo, že bude nejspíše na zahradě. Vzala dvě deky a šla na zahradu.

Míša seděla pod jabloní na lavičce. Sedla si k ní a dala jí deku. Míša se Páji zeptala, jak se s Chrisem seznámila. Tak se Pája nadechla a začala vyprávět.

,,Bylo to před půl rokem na koncertě Chrise Browna. Měla jsem žízeň, tak jsem si šla koupit pití. Když jsem si ho koupila, někdo do mě vrazil a vylil ho mě. No a pak jsme se nějak daly dohromady. A co ty a Vojta?”

,,Tak fajn. Já taky. Asi víš, že než se Vojta přestěhoval sem do vily tak bydlel se svým spolubydlícím. Já jsem s jeho spolubydlícím chodila. Jednou, když se Vojta vrátil ze zkoušky, tak ho viděl s nějakou cizí holkou a je mu se to nelíbilo, že mě takhle podvádí.

Tak mi napsal z jeho telefonu, jestli bych nechtěla přijít. Tak jsem přišla a právě je tam viděla. S brekem jsem utekla a Vojta vyběhl za mnou. No a pak jsme se nějak daly dohromady.”

Když Míša dovyprávěla svůj příběh o tom jak se s Vojtou poznaly byla jim už docela zima a tak šli zpět do domu.


New Element- Příběh o VojtoviМесто, где живут истории. Откройте их для себя