Vánoce a Silvestr

484 22 1
                                    

Teď se posuneme trochu v čase, z listopadu se přesuneme do prosince na Vánoce a silvestra

24. Prosinec
Je devět ráno a Míšu budí její budík. I když se jí vůbec nechtělo tak musela, protože ještě museli ozdobit stromek. Samozřejmě živý stromek, který jim dva dny stál na zahradě. Míša přišla s Vojtou dolů do kuchyně a hned je do nosu praštila vůně cukroví a teplého čaje. Vojta se hned vrhnul na kokosky, protože je má hrozně moc rád.

Všichni si sedli k jídelnímu stolu a pustily se do vánočky, kterou Pája přivezla od své babičky. I když ta vánočka byla dost velká, tak jí stejně snědly celou ke snídani.

Dojedli a na hodinách v obývacím pokoji odbyla desátá hodina. Všichni se šli převléknout. Eva byla převlečená a šla zpátky dolů do obýváku. Nikdo tam ještě nebyl a tak si sedla na sedačku.

Asi po pěti minutách přišly všichni dolů s jednou rukou za zády. Stály tak hezky v řadě. První Ondra, Pája, Lukáš, Ella, Eliška, Vojta, Míša a nakonec Chris. Od Ondry s Pájou dostala přívěšek na klíče ve tvaru modrého srdce. Od Lukáše a Elly (jenom abyste byli v obraze, Ella bydlí taky ve vile) kryt na telefon s Marilyn Monroe. Od Elišky dostala v rámečku společnou fotku všech z vily (týden předtím se byli všichni fotit u Elišky v ateliéru). Od Vojty a Míšy dostala bílou čokoládu, kterou Eva přímo miluje. A to nejlepší nakonec... Od Chrise dostala velké puzzle s jejich fotkou a červenou růži.  Po předání dárků k svátku začali zdobit stromek.

Stromek dozdobily asi kolem půl dvanácté. Holky udělaly k obědu jenom lehký těstovinový salát, protože k večeři budou kuřecí řízky a bramborový salát.

Celou štědrovečerní večeři měla na starosti Ella s Vojtou, protože oba dva vystudovali hotelovku. Celé odpoledne koukaly ne pohádky. Kolem čtvrté se všichni začali pomalu připravovat, protože to trvá dost dlouho než se všichni vystřídají v koupelně. Chvíli před šestou už byli všichni nachystaní a nanosily dárky pod stromeček.

Odbyla šestá hodina a všichni zasedli ke stolu. Nejdříve přišla na řadu rybí polévka, kterou přivezla Eva od své babičky. Všichni polévku dost chválily, protože ona je vážně dobrá. Následoval hlavní chod, tedy kuřecí řízky a bramborový salát. Po večeři sklidily ze stolu a umyli nádobí. A aby aspoň trochu dodržovaly tradice, tak Eliška zazvonila na zvoneček.

Všichni šli ke stromečku a kluci začali zpívat svojí novou písničku Přízrak (i když ta písnička není vánoční, vyjadřuje to co kluci s holkama prožívají). Jelikož je Eliška ze všech nejmladší tak rozdávala dárky.

Seznam kdo co dostal a od koho:

Ondra- kryt na telefon s logy Óčka a Fajn rádia od holek, novou vůni Calvin Clein od kluků, rámeček s fotkou na které je s Pájou od Elišky

Lukáš- dvě černé mikiny od holek, basketbalový míč od kluků, rámeček s fotkou na které je s Ellou od Elišky

Vojta- vůni Calvin Clein od holek, tričko s anglickou vlajkou od kluků, rámeček s fotkou na které je s Míšou od Elišky a od Míšy řetízek s přívěskem ve tvaru kříže

Chris- CD jeho oblíbené skupiny od holek, kosmetiku Playboy od kluků, rámeček s fotkou na které je s Evou od Elišky a obálku od Evy, kterou ale musí otevřít až úplně nakonec až budou mít všichni rozbaleno

New Element- Příběh o VojtoviWhere stories live. Discover now