První den- 15.7.

486 22 1
                                    

Ráno kolem sedmé se Míša probudí a uvědomí si, že se večer neosprchovala a hrozně moc páchne. Pomalu vyleze z postele a jde si dát sprchu. Jenom že v koupelně už někdo je. Tak si sedla naproti dveřím a čekala až ten někdo vyjde. Po deseti minutách vylezl Vojta a řekl.

,,Jé, promiň že jsi musela tak dlouho čekat. Koupelna je už volná. Já se teď půjdu obléknout a potom udělám snídani."

Po těchto slovech Vojta odešel do pokoje a Míša si šla dát sprchu. Ve sprše strávila nejméně dvacet minut. Pak se na ní začal, ale dobývat Chris s tím, že není jediná, kdo si chce dát sprchu.

Míša tedy vylezla a šla se převléknout. V pokoji si oblékla Vojtovo košili a k tomu si vzala krátké kraťásky. Přišla do kuchyně ve chvíli, kdy Vojta mazal marmeládu na čerstvé vafle.

Míša si sedla ke stolu a Vojta jí hned přinesl talíř s vaflemi a kakao. Pak si sedl vedle ní a společně posnídali. Když dojedli přišel do kuchyně hladový Chris a chtěl sníst zbytek vaflí. V tom ho, ale Míša zastavila a řekla.

,,Ty vafle jsou pro všechny. Ne, jenom pro tebe Chrisi."

Chrisovi spadnul úsměv. A tak si teda vzal dvě vafle a sedl si ke stolu. Pak přišla Pája a za ní šli Valerie a Ondra. Sedli si ke stolu a vzali si taky vafle.

Po snídani Míša s Vojtou sklidily ze stolu, protože měli službu. Nádobí už měli hotové a tak se šli všichni trochu zkulturnit. Bylo asi devět, když Vojtovi zvonil telefon. Byl to Honza Gajdoš.

Kluci museli jít do studia trénovat choreografii na vystoupení. Holky měli v tom případě celý den pro sebe. Celý den kluci strávily ve studiu a holky doma u filmů.

Kolem sedmé večer se vrátili kluci domů. K večeři jim holky udělaly toasty se zeleninou. Po večeři zapli notebook, aby zavolaly Lukymu a Denče do Barcelony. Když se dovolaly začala Denča hned vyprávět co celý den dělali.

Dneska jsme byli celý den na náměstí a ani jsme ho neprošli celé.

Pak vyprávěl Ondra, co se stalo ve vile. Bylo devět večer když svůj hovor na Skypu ukončily. Všichni byly dost unavení a tak si šli lehnout.

New Element- Příběh o VojtoviWhere stories live. Discover now