4. Ledna Páji 21 narozeniny

371 19 1
                                    

Ráno Páju probudí zpěv narozeninové písničky Happy Birthday. Dozpívaly a Ondra Páju přivítal do nového dne polibkem plného vášně.

,,Tak mi vás tu necháme vy dvě hrdličky.”

Prohlásil Lukáš a Míša chtěla do něj jemně drknout, aby toho nechal, jenom že ji Ella předhonila. Ella dala Lukášovi malý výchovný pohlavek. To Lukáš nevydržel vzal Ellu do náruče a odnesl ji do jejich pokoje.

Nakonec se všichni převlékli a šli si dát ke snídani to na co měl každý chuť.
Po snídani se šli koukat na filmy až do oběda.

Na oběd si společně zašli do nejbližší restaurace, kde si každý dal to na co měl zrovna chuť. Jenom že se nesměli moc přecpat, protože odpoledne byla na plánu Páji oslava narozenin.

Odpoledne
Kolem druhé hodiny odpoledne přijely Páji rodiče a její bratr Adrian.
Hned jak vešli do obývacího pokoje se začali vítat a Vojta s Adrianem se pozdravily pozdravem, který si vymyslely během natáčení videoklipu k Magic in her eyes. Všichni na ně koukali jako kdyby spadly z vesmíru, ale to by nebyly oni.

Nejdříve se nakrojil dort. Dort byl šlehačkový s fotkou, kterou fotila Eliška v ateliéru. Na fotce byla Pája s Ondrou, kde Ondra sedí na židli, Pája mu sedí na klíně a dávají si pusu.

Přišla řada na dárky. Od Vojty s Míšou dostala kosmetický balíček. Od Lukáše s Ellou nový mobilní telefon. Od Chrise s Evou několik krytů na tenhle nový telefon. Od rodičů a bratra lekce autoškoly, protože ona jediná s Míšou nemají řidičák. Ale to nejlepší dostala od Ondry nakonec. Dostala dvě letenky do Anglie na týden. Pája začala jančit a pištět, protože tohle byl její splněný sen už od puberty.

Kolem čtvrté hodiny Páji rodiče odjeli a cestou vysadily Adriana někde v Praze.

Večer
Něco málo po sedmé hodině šel Ondra sbalit pár věcí na dva dny, protože jako další dárek dal Páje jednu noc s ním v jednom z nejlepších hotelů ve městě.
Když odcházeli k taxíku udělali všichni takové to Ó....
Ondra nad tím jenom zakroutil hlavou a zavřel za sebou dveře.

Každý pár dělal něco jiného.
Ella s Lukášem byli v kině na Fakjů pane učiteli 2.
Chris s Evou se šli projít na Petřín a noc strávily v Evy starém bytě.
Ondra s Pájou byli v hotelu na romantické noci nocí (tak to Ondra sám nazval).
Vojta s Míšou hráli až pozdní noci herní konzoli.

New Element- Příběh o VojtoviWhere stories live. Discover now