Třetí den- 17.7.

412 22 0
                                    

Bylo 08:00, když Míše zazvonil budík. Vstala a pomalu odcházela z ložnice. Vojta jí, ale chytl za ruku a zeptal se jí kam jde. Odpověděla mu, že chce jet za svou mamkou do nemocnice.

Vojta jí řekl, že je zaprvé moc brzo a za druhé, že vypadá jako kdyby dva dny nespala. Míša si šla teda ještě na chvíli lehnout, jenom že z chvilky se staly čtyři hodiny. Míša se teda po dalších čtyřech hodinách pořádně vyspala. Bylo zrovna něco málo po dvanácté. Už zase začala jančit, ale Vojta jí uklidnil a řekl jí, že po obědě pojedou za její mamkou.
V nemocnici
Do nemocnice dorazily kolem půl druhé. Míša okamžitě zamířila do pokoje, kde její mamka ležela. Ale čekalo tam na ní překvapení. V tom pokoji nikdo nebyl. Míša začala okamžitě znova brečet. Vojta jí uklidnil a zeptal se jednoho lékaře, kde Míšy mamka leží teď. Lékař jim ukázal pokoj kde leží. Míša chtěla vejít dovnitř, jenom že v tom se dveře otevřely. Z pokoje na invalidním vozíku vyjela její mamka. Míšy oči utkvěly na jejích stehnech. Míša začala znova brečet. Ale teď už opravdu oprávněně. Míšy mamce jako následky po dosti vážné auto havárii museli amputovat část levé nohy od kolene dolů. Vojta ji začal utěšovat a hladit po zádech. Míša se uklidnila a mamka jí začala vysvětlovat co se stalo. Vojta nechtěl rušit a šel na chodbu. Sedl si na lavičku a začal psát nějaký status na svou fanpage na fb. Napsal tam:
Včera přivezli do nemocnice mamku mé přítelkyně Míšy, po dost vážné autohavarii. Jako následek této nehody jí museli amputovat část levé nohy od kolene dolů. Ona je dost výjmečná osoba a to nejen pro mě. Ona pracuje jako učitelka ve speciální škole pro hendicapované děti. A teď vás tady chci o něco poprosit. Za dva dny se objevím na jedné akci. Je to tak trochu i charitativní akce. Bude tam stánek kde můžete nechat malý finanční podíl na pohyblivou protézu pro tuto dost výjmečnou paní.
Děkuji předem za pomoct

Chvíli potom co Vojta dopsal příspěvek a přidal ho na fb se mu ozvalo několik jeho přatelů, kteří ten příspěvek sdílely.

Večer ve vile
Večer ve vile se nemluvilo o ničem jiném než o té akci. Míše se Vojtovo nápad dost zalíbil. Svojí diskuzi skončily kolem jedenácté hodiny. Ten večer si ani nestihly zavolat s Lukášem a Denčou.

New Element- Příběh o VojtoviKde žijí příběhy. Začni objevovat