Part 59

2.7K 323 38
                                    

"Jess;"

Αυτο ειναι το μονο που καταφερνει να ξεστομισει. Με κοιταζει σαν να ειδε φαντασμα. Εεμ βεβαια του χαλασα τη ρομαντικη σκηνουλα. Η Melissa στην αρχη δεν μιλουσε αλλα μετα για καποιον λογο αρχισε να γελαει. Τι βρισκει γαμωτο τοσο αστειο;

"Φυγετε και οι δυο!" τους λεω. Ειμαι εξαλη και αμα δεν φυγουν απο μπροστα μου θα αρχισω να σπαω πραγματα.

"Μα τι λες εγω μενω εδ-" παει να πει η Melissa αλλα φυσικα τη διακοπτω.

"Δεν μενεις εδω και δεν θα ξαναερθεις. Κοιμησου σε κανενα παγκακι δεν με νοιαζει. Παρε τα πραγματα σου και εξαφανισου ειδικα εσυ!" τονιζω. Παιρνω βαθιες ανασες απορω ακομα πως κρατιεμαι μην της σπασω το κεφαλι.

"Ελα βρε Jess τωρα σιγα.. εγω με τον Harry δεν-"

"Δεν με νοιαζει τι πηγες να κανεις με τον Harry θελω να εξαφανιστεις απο εδω περα." της λεω ξανα.

Αρχιζει ξανα να χαζογελαει. Ειναι αξιολυπητη. Δεν εχει περιθώριο να κανει τιποτα αλλο απο το να γελαει.

Ο Harry ακομα με κοιταζει. Δεν ξερω τι να νιωσω πραγματικα.

"Μα το θεο θα καλεσω την αστυνομια αμα δεν έχεις φυγει σε 5 λεπτα." την απειλω. Δεν μου εχει δωσει αλλη επιλογη. Νομιζα οτι ηταν φιλη μου. Παπαρια. Εκανε και αυτη οτιδηποτε για να με θιξει πισω απο τη πλατη μου. Ενω ηξερε, λογικα της τα ειπε ο Harry ή η μητερα μου και αυτη δεν εκανε τιποτα. Προτειμησε να κοιταξει τον εαυτουλη της.

"Μα Jess-"

"Φυγε" μονο αυτο ειπα και το χαμογελο της χαθηκε. Μαλλον τωρα καταλαβε οτι σοβαρολογω. Ο Harry δεν κανει καμια κινηση. Δεν μιλαει και απλα στεκεται εκει. Προφανως ειναι πολυ ζαλισμενος για να δρασει ή να κανει το οτιδηποτε.

"Δεν το εννοεις ετσι;" με ρωταει για αλλη μια φορα.

"Φυσ-"

"Σου φαινεται να κανει πλακα;" ξαφνιαζομαι οταν με διακοπτει η βαθια φωνη του Harry.

Η Melissa ανοιγοκλεινει τα ματια της και πριν το καταλαβω ειχε παει μεσα στο δωματιο. Η αληθεια ειναι οτι δεν περιμενα να ειναι τοσο ευκολο.

Στεκομαι στη θεση μου και παρατηρω το προσωπο του Harry. Εχει μια δυσαναγνωστη εκφραση και παιζει με τους αντιχειρες των χεριων του. Η αληθεια ειναι οτι δεν περιμενα να με υπερασπιστει ουτε να πει αυτα τα λογια στη Melissa, ακομα και μεθυσμενος. Οι σκεψεις μου γυριζουν με τις 2 αυτες απλες λεξεις 'την αγαπω'. Δεν ξερω τι να πιστεψω πια, για αυτο απλα επιλεγω να μην ασχοληθω αυτη τη στιγμη.

mr. Styles Where stories live. Discover now