Part 42

2.7K 305 22
                                    

"Jess;"

"Jess;" ακουω μια απαλη φωνη πανω απο το κεφαλι μου.

Το σωμα μου πεταγεται με αποτελεσμα η πλατη μου να φριξει απο πονο. Τα ματια μου ανοιγουν διαπλατα. Ο Harry.

Το προσωπο μου ειναι λουσμενο απο ιδρωτα και καθως κανω μια αποτομη κινηση με τα ποδια μου, βγαζω μια πνηχτη τσιριδα. Θεε μου ποναω. Ειναι σαν μικρα μαχαιρια να τσιμπανε καθε χιλιοστο του σωματος μου.

Πεθανα; Ειμαι στο παραδεισο, ειναι παντου σκοταδι. Το στήθος μου ανεβοκατεβαίνει με τοσο μεγαλη ταχυτητα. Αναπνεω.

"Δεν πεθανες ηλιθια" μου λεει το διαβολακι.

Μα πως δεν πεθανα; Τ-τον.. τον ειδα να με πυροβολαει, τον ειδα να λεει οτι δεν προκειται να με αγαπησει ποτε οπως τον αγαπησα εγω. Τι ηταν ολα αυτα;

"Jess;" ξανακουω και πεταγομαι. Ποιος ειναι;

Γιατι νιωθω ετσι; Νιωθω σε ξενο περιβαλλον, ειμαι εκτος τοπου και χρονου. Τι εγινε; Που ειμαι;

Το φως αναβει και βλεπω το προσωπο του. Ασυναισθητα κλεινω τα ματια μου απο τον αποτομο φωτισμο. Φοβαμαι. Ημουν καλα πριν στο σκοταδι. Φοβαμαι να τον δω; Δεν ξερω. Ηταν αληθεια ολα αυτα; Ηταν μηπως ονειρο;

"Εισαι καλα;" μου ψιθυριζει. Ανοιγω τα ματια μου για να τον δω. Το αγγελικο προσωπο του ειναι χτυπημενο και τα ματια του κοκκινα σαν εχει να κοιμηθεί εβδομαδες, σαν αυτο που ειδα. Αρχιζω να τρεμω. Παρολα αυτα αυτος εχει ενα απαλο χαμογελο και το χερι του παει να ακουμπησει το δικο μου. Μολις βλεπω την κινηση του αυτη, τραβιεμαι.

"Ειδες μαλλον εφιαλτη" μου λεει, περνοντας το χερι του ξανα πισω.

Τον κοιταζω περιεργα. Εφιαλτης ηταν; Δεν μου εκανε κακο; Ειναι ολα καλα;

"Φωναζες το ονομα μου στον υπνο σου.. και.." κανει μια παυση. Χαζευει γυρω το δωματιο το οποιο ειναι αγνωστο για μενα. Δεν το εχω ξανα δει. "και φωναζες να μην σε σκοτωσω"

Μενω σιωπηλη. Πιστευα οτι ηταν η πραγματικοτητα καποια στιγμη. Πιστεψα οτι ο Harry οντως προσπαθησε να με σκοτωσει, οτι με πυροβόλησε , αλλα αποδειχθηκε ενας απλος εφιαλτης.

Χωρις να το σκευτω καν, κουνιεμαι απο το κρεβατι που καθομαι και πλησιαζω το σωμα μου κοντα στο δικο του για να τον αγκαλιασω. Ενας οξυς πονος διαπερνα τα ποδια μου κρατωντας με πισω.

mr. Styles Where stories live. Discover now