Part 54

2.6K 308 13
                                    

Τα παντα γυρω μου εχουν παρει μια γκρι αποχρωση. Ολα γινονται σε τοσο συντομο χρονο που δεν εχω καταλαβει τι συμβαινει. Ο δυνατος πονοκεφαλος μου ειναι το μονο που νιωθω εντονα.

Ενα πληθος εχει μαζευτει γυρω μας και καποιοι ζητοκραυγαζουν σαν να βρισκονται σε γηπεδο. Το ποτο εχει χυθει ολο κατω στο πατωμα και γω πιανω με τα χερια μου το προσωπο μου για να ξυπνησω απο αυτο το ονειρο. Το μονο που διακρινω ειναι το αγορι που καθοταν διπλα μου να τρωει μπουνιες. Δυνατες μπουνιες και να βγαζει κραβιες πονου.

Αισθανομαι σαν να βλεπω τον Harry να τον βαραει. Οχι, αποκλειεται ο Harry να βαραει τον Jacob. Γιατι να το εκανε; Τον νοιαζει τι κανω; Αρκετοι ανθρωποι εχουν στρεψει το βλεμα τους προς τα εμενα και με κοιτανε απορημενα.

"Τι κοιτατε;" τους κανω νοημα με το χερι ενοχλημενη με μια ζαλισμενη φωνη.

Ολοι μεθυσμενοι ειναι εδω μεσα. Τι τους πειραζει που ειμαι και εγω;

Ολα γινονται τοσο γρηγορα. Ξαφνικα μεσα στο πληθος εμφανιζεται ο Zayn να φωναζει, οχι σαν τους αλλους. Το προσωπο του εχει ανησυχια και σπρωχνει τους ανθρωπους γυρω του προσπερνώντας τους.

"Harry!" φωναζει και πηγαινει διπλα απο τα παλωμενα σωματα.

Harry; Ο Harry ειναι αυτος; Το κεφαλι μου σκιαζεται περισσοτερο και νιωθω ολο μου το στομαχι να γυρναει τουμπα. Πρεπει να παω σε ενα μπανιο επειγόντως.

Οι φωνες αρχιζουν να με πνιγούν. Τωρα ο ταξιτζης βρισκεται πανω απο τον Harry και ειναι η σειρα του να του ριξει τις πιο δυνατες μπουνιες του. Το σωμα μου σηκωνεται αποτομα στο θεαμα. Ο Zayn βρισκεται εκει και προσπαθει να τους σταματησει αλλα τρωει και αυτος μια στο ματι κανοντας τον να πεσει πισω.

Θεε μου πρεπει να κανω κατι.

Τα ποδια μου προσπαθουν να στερεοποιηθουν στο πατωμα και κατω μερικα βηματα μπροστα. Η οραση μου θολωνει και παραπαταω μεχρι να βρεθω καπου κοντα στον Zayn. Αυτος πιανει το προσωπο του πονεμενα πριν γυρισει και με κοιταξει.

"Jess;"

"Γ-γεια σου Za-yn " λεω ενω ο λεμος μου αρχιζει να συσπαται και βγαζω εναν ηχο σαν λοξιγκα.

"Ποσο μεθυσμενη εισαι;" ρωταει μεσα απο τους δυνατους ηχους. Η μουσικη απο οτι εχω καταλαβει εχει σταματησει.

Το προσωπο του Harry εχει γεμισει αιματα οπως και του αλλου αγοριου. Η κατασταση ειναι τραγικη.

mr. Styles Where stories live. Discover now