Part 29

3.3K 322 15
                                    

Η μερα περασε. Εγω περιπλανιεμαι στη γειτονια και βυθιζομαι σε πολυπλοκες σκεψεις. Δεν με πολυνοιαζει ακομα και αν ερθουν να με πιασουν ή οτιδηποτε. Ο Harry σηκωθηκε και εφυγε. Δεν τον νοιαζει μαλλον τι θα κανω εγω.

Μολις το τηλεφωνο του χτυπησε ξεστομισε ενα απλο "Ερχομαι". Μετα μου ειπε εμενα ενα "Προσεχε" και εκλεισε τη πορτα πισω του.

Πηγε να συναντησει αυτους που με απηγαγαν; Πηγε να δει τον Niall; Τον Zayn; Πηγε να δει αυτον τον Ed που αναφωνουσε καθως κατεστρεφε τη καμερα; Δεν ξερω. Μπορει να μην μαθω και ποτε.

Μπορει να κατσω για αρκετο καιρο παρηστανοντας τη μπαλα για τα παιχνιδια αλλων ανθρωπων. Εγω σε ολη αυτην την ιστορια δεν μπλεκομαι καθολου. Ετσι νομιζω τουλαχιστον. Ουτε την ιστορια δεν γνωριζω.. Ο Harry λεει οτι δεν θα τη καταλαβω. Δεν θα τη καταλαβω ή δεν θελει να μου τη πει; Λογικα δεν θα με εμπιστευεται για κατι τετειο, αλλα εγω ειμαι θυμα καποιου που δεν ξερω το ονομα του.

Ο Harry ειναι απλα αυτος που με προστατευει και τυχαινει να εμπλεκεται σε ολο αυτο.

Νομιζα οτι ολα αυτα συνεβησαν μονο εξαιτιας του Harry . Noμιζα οτι την περιοδο που ημασταν χωρια και δεν μιλουσαμε οτι με ειχαν αφησει ησυχη ,αλλα οχι. Αυτοι βαλανε καμερα κρυφα στο σπιτι μου για να βλεπουν την καθε μου κινηση. Οι ανωνυμοι για εμενα ανθρωποι εχουν βαλθει να μου καταστρεψουν την ζωη αλλα εγω δεν μπορω να φυλαξω τον ιδιο μου τον εαυτο γιατι δεν ξερω απο τι.

Ολα ειναι ενα πολυπλοκο μυστηριο. Ολα μπλεκονται μεταξυ τους ακομα και αν φαινονται οτι δεν εχουν καμια σχεση. Ο πατερας μου ηταν εμπορος. Εμπορος υφασματων οπως μου ελεγε η μαμα μου. Μπορει η ιδια μου η μητερα να ειπε ψεματα; Αποκλειεται. Τον πατερα μου τον εβλεπα σχετικα συχνα 2 ακομα και 4 φορες την εβδομαδα μιας και εφευγε απο το σπιτι για να κανει ταξιδια.

Ημουν πολυ μικρη και δεν θυμαμε τα πραγματα με ακριβεια. Θολη αναμνηση την μητερας μου να φωναζει το ονομα του με το τηλεφωνο στο χερι. Καταλαβα οτι κατι πηγαινε λαθος. Μου ειπαν οτι πεθανε απο καρδια κατα τη διαρκεια ενως ταξιδιου. Απο τοτε δεν τον ξανα 'δα και αυτο με πληγωνει.

Ασχετα απο αυτο, το παραξενο για εμενα ειναι οτι ολοι ισχυρίζονται οτι τον ξερουν. Δεν ξερουν τον πατερα μου καθολου. Δεν θα μπορουσαν. Ο Harry δεν εχει αναφερει κατι με αυτο και οταν βρηκα το θαρρος να τον ρωτησω, αποκοιμήθηκε.

Αλλο περιεργο ειναι η συμπεριφορα της Steph που εχει χαραχθει στο μυαλο μου. Μπορει να την ειδα τελευταια φορα πριν πολλες μερες, αλλα ηταν περιεργη και νομιζω αυτο εχει σχεση με τον Harry ή κατι τετειο. Χωρις να ειμαι σιγουρη.

mr. Styles Where stories live. Discover now