Part 14

3K 351 16
                                    

"Εισαι δικη μας Jess, εισαι μαζι μας. Και αφου εμπλέκεσαι με τον Styles πρεπει να μας δωσεις πληροφορίες." γελαει.

"Δεν καταλαβενω τι ειδους πληροφορίες ζητας" λεω.

"Ωω Jess, αφου εισαι το καινουργιο τσουλακι του Harry αποκλείεται να μην ξερεις τι κανει" λεει ειρωνικα.

"Δεν ειμαι τσουλακι κανενός μπασταρδε!" του φωναζω τερμα εκνευρισμενη. Για ποια με περασε. Η ολη κατασταση ειναι πολυ περιεργη δεν ξερω καν για τι πραγμα μιλαει; Τι κανει ο Harry;

Μολις ακουει τα λογια μου αρχιζει να γελαει για εικοστη φορα απο τοτε που μπηκε στο δωματιο. Φοβαμαι με το γελιο του, φοβαμαι να βρισκομαι σε αυτο το δωματιο δεμενη, αλλα προσπαθω οσο μπορω να μην το δειχνω.

"Θα σε ελευθερωσω Jess ετσι και αλλιως εχω υποσχεθει στον πατερα σου να μην σου κανουμε τιποτα" Σαν κεραμιδι να μου επεσε στο κεφαλι τον κοιταω σαν να ακουσα κατι λαθος. Ο πατερας μου; Ο πατερας μου; Ο πατερας μου; Τα αυτια μου παιζουν παιχνιδια με το μυαλο μου. Πως μπορει να εμπλέκεται ο πατερας με αυτο. Δεν ξερει τον πατερα μου. Ο πατερας μου ζουσε σε αλλη ήπειρο. Ο πατερας μου ηταν εμπορος. Ο πατερας μου ειναι νεκρος. Ο πατερας μου ηταν καλος ανθρωπος. Δεν εχει να κανει με εγκληματιες, ο πατερας που ζουσε στο ιδιο σπιτι με εμενα 10 ολοκληρα χρονια δεν ηξερε κανεναν ανθρωπο που απαγαγει κοπελες κανοντας τους ανακριση. Ο ανθρωπος που με μεγαλωσε και με σκοτωσε μετα το θανατο του δεν ηταν αυτος. Προσπαθει απλα να με κοροϊδεψει ο παλιανθρωπος που εχω μπροστα στα ματια μου.

"Δεν ξερεις το μπαμπα μου." του λεω με αυτοπεποίθηση. Αυτο ειναι αδυνατον. Για ποσο χαζη με περναει; Ειναι σαν να μου λεει οτι βρηκε θάλασσα στη ερημο και περιμενει να το χαψω.

"Αα ναι; Ετσι νομιζεις;" λεει σαρκαστικα.

"Ο πατερας σου λοιπον-"

Σταματαει μεχρι να ανοιξει η πορτα αποτομα και ενας δυνατος πυροβολισμος να ακουστει. Το σωμα του αντρα με τα μαυρα μαλλια πεφτει στο εδαφος και γω αρχιζω να τσιριζω απο τρομο. Τα ματια μου γεμιζουν δακρυα και προσπαθω να δραπετευσω απο τη καρεκλα που ειμαι 'κολλημενη' .

"Οχι" φωναζω απεγνωσμένα.

Στην πορτα εμφανιζεται ενα αγορι με σκουρα καστανα μαλλια και καστανα σκουρα ματια. Το στομα μου ανοιγει απο την εκπληξη και τα δακρυα μου σταματουν.Τι πραγμα;

O Zayn.

"Z-Zayn;"ρωταω διστακτικα κοιτωντας τον.

"Δεν εχουμε ωρα για συζητηση Jess" λεει βιαστικα λύνοντας με. Χαρα ξεχειλιζει μεσα στο κεφαλι μου ενω παρατηρω το στηθος του που ανεβοκατεβαίνει γρηγορα και τα ματια του ανχωνενα λυνοντας τα σχοινια σαν να ειναι εκπαιδευμενος χρονια.

mr. Styles Where stories live. Discover now