Part 8

3.5K 377 5
                                    

Εχει περασει η εβδομαδα. Μια εβδομαδα και μου φανηκε πραγματικα σαν αιωνας. Καθε μερα πηγαινα απο τη σχολη στο σπιτι και απο το σπιτι στη σχολη .Ο μονος ανθρωπος που εβλεπα ηταν η Sarah η οποια ολη την ωρα μου μιλουσε για την κοπελιτσα στο κινητο της που παρεμπιπτόντως εμαθε οτι την λενε Ashley. Οχι οτι την παρατηρουσα και πολυ αυτην την εβδομαδα, δυο τρεις κουβεντες ανταλλαξαμε και οι δρομοι μας χωριζονταν.

Δεν μου ξαναπροτεινε για καφε ή κατι τετειο αλλα δεν το εκανα ουτε γω, φαινοταν πολυασχολη. Καθε φορα μολις τελειωναμε το κοινο μας μαθημα ξεστόμιζε ενα απλο "γεια" και εφευγε σχεδον τρεχοντας. Αυτο με εκανε να νιωσω λιγο μονη μου γιατι πλεον δεν ειχα και λογο να βλεπω τους υπολοιπους. Με τον Niall εχω να μιλησω απο τοτε που με εφερε στη σχολη την πρωτη μερα και με τον Harry απο τοτε που μου εφερε τη τσαντα. Οχι οτι με νοιαζει και πολυ που δεν τον ειδα απλα ενιωσα ενα βαθυ κενο καθως ειμαι ουσιαστικα χωρις παρεα αυτες τις 7 μερες.

Αυτες τις μερες που καθομουν σπιτι μονη μου σκευτομουν διαφορα. Κατι σε αυτη τη παρεα δεν μου κολλάει τελειως. Ειναι καποια πραγματα λιγο υποπτα, δεν ξερω τι αλλα κατι δεν παει καλα. Αρχικα το γεγονος οτι η Steph μου ειπε ξεκαθαρα οτι δεν θελει να κανει παρεα με αυτα τα παιδια αλλα βρησκεται εκει περα σαν να πρεπει να ειναι. Ο Harry βρισκοταν πανω απο το κεφαλι της ολη την ωρα σαν να ειχε στημενο το αυτι του και μας ακουγε μηπως η Steph μου πει κατι που δεν πρεπει. Δευτερον αλλο το σκηνικο με την Sarah που μολις της ειπα αν εχει σχεση με τον Harry αρχισε να γελαει σαν υστερικια, αλλα μολις ακουσε οτι ο Harry εκανε κατι αλλο με την Ashley ηταν ετοιμη να κλαψει. Επεισης ο Harry ακομα δεν εχω μαθει και δεν ειχα μπει στο κοπο να μαθω πως εμαθε το ονομα μου και που μενω, το σπιτι μου ουτε η Sarah δεν ξερει που ειναι.

Δεν βγαζω ακρη με ολα αυτα. Αλλα οσο και να ευχομαι να εχω παρεα σιγουρα δεν ενοω αυτους. Θα προτιμούσα να κανω νεες φιλιες στη σχολη, αυτο θα ηταν καλυτερο.

Ειναι σαββατο σημερα οποτε επελεξα να κατσω σπιτι ολη μερα μιας και δεν εχω και τιποτα καλυτερο να κανω. Ισως παω αργοτερα για ψωνια αμα δεν βρεχει καρεκλοποδαρα οπως τωρα. Πρεπει να παρω καινουργια ρουχα μιας και δεν ειχα την ευκαιρια να τα παρω ολα απο την Νεα Υορκη. Επεισης πρεπει να πιασω δουλεια καπου γιατι δεν μπορει η μαμα μου να συντηρει το σπιτι μου εδω για παντα.
Σερβιτορα ή κατι τετειο θα ηταν καλο προς το παρων.

Εχω τοσα πολλα στο κεφαλι μου αυτη την εβδομαδα που στη κυριολεξια πιστευω οτι θα σπασει. Κοιταω την αντανακλαση μου στον καθρευτη. Ειμαι με μια φορμα, μια απλη μπλουζα και τα μαλλια μου ανακατεμενα πεφτουν απαλα πανω στους ωμους μου. Τα ματια μου δειχνουν λιγο κοκκινα αλλα θα ειναι απο τον υπνο.

mr. Styles Where stories live. Discover now