Part 43

2.8K 277 13
                                    

"Παιδια ολα καλα;" ακουγεται η φωνη του Ζayn εξω απο τη πορτα διακοπτοντας το φιλι μας.

Ο Harry απομακρύνεται απο πανω μου και τα φρυδια του ενωνονται απο ενόχληση.

"Τι θες ρε μαλακα;" του φωναζει. Γιατι του φωναζει; Απλα ρωτησε αν ημαστε καλα.

Ο Zayn μπενει μεσα στο δωματιο με ενα παρηγορητικο χαμογελο τα χειλια του. Με κοιταζει και πραγματικα το βλεμα του μπορουσε να διωξει λιγο απο τον πονο μακρια.

"Ηρθα να ρωτησω αμα πειναει η Jess. Δεν θα σου τη κλεψουμε κι ολας!" του λεει ο Zayn ειρωνικα και αυτος γρυλιζει. Θεε μου ποσο οξύθυμος ειναι.

Η αληθεια ειναι οτι δεν πεινουσα καθολου. Η ορεξη μου ειχε κοπει τελείως. Μετα απο αυτον τον εφιαλτη που ειδα το μονο που θελω ειναι να κανω εμετο ,οχι να φαω.

"Ειμαι καλα, δεν πειναω" λεω και αυτος με κοιταζει εξεταστικα.

"Εισαι σιγουρη" ξαναρωταει.

"Ναι ειναι σιγουρη" λεει ο Harry αντι για εμενα. Εχει νευριασει παρα πολυ που ο Zayn μπηκε στο δωματιο.

"Θελω να σηκωθω" τους λεω. Νιωθω πιασμενη, σαν να βρισκομαι σε αυτο το κρεβατι μερες ολοκληρες. Παω να κανω μια κινηση για να κατεβω αλλα ο οξυνος πονος βρίσκεται ακομα εδω. Δεν εχω ραματα, μονο κοψιματα, αλλα καποια απο αυτα ειναι πολυ βαθια που δεν με βοηθανε στις κινησεις μου.

Κατεβαζω πρωτα τα ποδια μου, ετσι ωστε να κρέμονται στην ακρη του κρεβατιου, διπλα απο το καθησμενο σωμα του Harry. Παρατηρω τον εαυτο μου, ειμαι μονο με μια μακρια μπλουζα, που τελειωνει λιγο πιο πανω απο τα γονατα μου. Ποιος με ξεντυσε; Μπορω να φανταστω ποιος.

Τα ποδια μου γεματα πληγες και το χερια μου ελαχιστες κοντα στα δαχτυλα και στους καρπους μου. Ειμαι ενα χαλι. Κατεβαζω την μπλουζα λιγο πιο κατω γιατι χωρις να το καταλαβω τα βλεματα και των δυο ειναι καρφωμενα πανω μου. Νιωθω αβολα και ξενα. Θελω να φυγω απο δω, θελω να παω σπιτι μου.

Παω να σηκωθω και ο Harry μου δινει τον αγκωνα του για να στηριχτω. Τα καταφερνω τελικα. Το σωμα μου στεκεται ορθοιο στο πατωμα με μια ελαφρια δυσκολια. Αφηνω τον αγκωνα του Harry και περπαταω κανονικα, κοιταζω γυρω μου τον χωρο.

"Που ειναι τα ρουχα μου;" ρωταω και οι δυο τους με κοιτανε παραξενα. Τι ειπα;

"Το φορεμα σου σκίστηκε" με ενηνερωνει ο Zayn. Τελεια. Δεν εχω ρουχα δηλαδη.

mr. Styles Where stories live. Discover now