Part 39

2.8K 290 35
                                    

Η κουραση και η ατελειωτη σκεψη μου με καινε ολοκληρη. Γιατι πρεπει να το ζω αυτο;

Πρεπει να ξεκαθαρισω πραγματα μονη μου, τελος πια τα παιχνιδια, τελος τα παρακαλια. Δεν εμπιστευομαι κανεναν. Ολοι πισω απο τη πλατη σου σχεδιαζουν πως να σου τη φερουν.

Ζηλια, ψεματα, τοσο καθημερινα για εμενα πλεον. Θελω να τα παρατησω ολα και τα φυγω, αλλα δεν γινεται.

Η Sarah ειναι το χειροτερο ατομο που εχω γνωρισει. Κατι ξερει. Προσπαθει κατι να κανει αλλα δεν θα πετυχει. Δεν θα επιτρεψω και πετυχει.

Απο την αλλη ο Niall απο ο 'τελειος φιλος', ανακαλυψα οτι δεν ειναι. Η φωτογραφια που ειχα δει δεν εξηγουσε πολλα ,αλλα γιατι καποιος ανθρωπος να λεει οτι ειναι σκοτεινος και να κραταει οπλο; Πφ.. δεν ξερω τιποτα γιατι βγαζω συμπερασατα μονη μου; Τα πραγματα ειναι τοσο μπερδεμενα.

Τα λογια της Sarah για το κρυφο παρτυ του Harry εχει σφραγιστεί στο μυαλο απο το πρωι. Θελω να δω τι ειναι αυτο το παρτυ και γιατι δεν με καλεσε ο Harry. Ισως να πηγαινα; Για να δω τι σκατα ειναι και δεν θελει να παω.

"Τα παρτυ ειναι ωραια γιατι ποτε δεν ξερεις τι μπορει να συμβει. Ποτε"

Η φωνη της ακουγονταν ανατριχιαστικη λεγοντας αυτες τις λεξεις. Δεν ξερεις ποτε τι μπορει να συμβει. Σαν τι να συμβει δηλαδη; Αυτο ειναι καποιο ειδος προειδοποιησης;

Ανοιγω τη πορτα του σπιτιου μου και πεταω τα κλειδια στο συνηθισμενο μερος. Σημερα θα πηγαινα για να βρω δουλεια, αν και βαριεμαι απιστευτα.

"Γυρισες;" ακουω τη βαρια φωνη του. Ακομα εδω ειναι;

"Απο οτι βλεπεις" λεω αποτομα και παω προς το δωματιο μου για να αλλαξω ρουχα.

"Εχεις κατι;" με ρωταει. Αα μπα τιποτα δεν εχω. Ολα καλα. Απλα ειμαι οπως παντα στο περιθωριο και δεν μου ειπες οτι θα κανεις παρτυ σπιτι σου. Παρολα αυτα καθεσαι στο δικο μου χωρις να σε νοιαζει.

"Σαν τι να εχω δηλαδη;" δεν θελω να του πω οτι ξερω. Ποσο χαζο θα ακούγονταν; Harry ειμαι θυμωμενη μαζι σου επειδη δεν με καλεσες στο παρτυ που κανεις σπιτι σου. Ακουγομαι σαν χαζογκομενα.

"Συμπεριφερεσαι περιεργα ισως.. ουτε γεια δεν ειπες" λεει. Συμπεριφερεται τοσο φυσιολογικα. Γαμωτο και γω ανθρωπος ειμαι.. ποσα ψεματα πια; Ποσα;

mr. Styles Where stories live. Discover now