49

233 15 0
                                    

Pov Linda
Samuel staat op en steekt zijn hand uit. Ik pak zijn hand vast en samen lopen we achter de dokter aan. We lopen door een lange gang langs allemaal verschillende kamers. In een kamer zit een zwangere vrouw met een jongetje er naast die de hand vast heeft van zijn moeder denk ik. Aan de andere kant van net bed zit een man en de dokter. Ik denk dat dat de vader is. Ik glimlach. Zouden Samuel en ik ook zo over een paar jaar zitten? 'Lieverd' Samuel haalt me uit mijn gedachten. 'Kom je?' Ik knik. Ik had helemaal niet door dag ik daar al een tijdje stond te kijken. 'Gaat u zitten' zegt de dokter vriendelijk.

Samuel en ik nemen plaats. 'U wou een controle doen om te kijken of u zwanger bent klopt dat?' Vraagt de dokter. Ik knik. 'Heeft u daar nog verschillende redenen voor mevrouw?' De dokter komt voor ons zitten. 'Nee, gewoon voor de zekerheid' Hij knikt. 'Wat we gaan doen is het volgende. We kunnen nog geen echo laten maken van uw buik. Stel dat u zwanger bent dan zouden we de baby nog niet kunnen zien dus daarom zou ik u willen vragen of u op de wc in een bekertje wilt plassen zo dat wij dat kunnen onderzoeken' Ik knik en loop met de dokter mee. (Ik weet helemaal niet hoe dat gaat, ik verzin maar iets dus ja xx)

Pov Samuel
Linda loopt samen met de dokter mee naar de wc. Ik glimlach bij het idee dat we een kindje krijgen. De dokter komt terug samen met Linda en Linda komt weer naast me zitten. 'We gaan het onderzoeken en dan zullen we telefonisch het nieuw laten weten' zegt de dokter. 'En wanneer is dat ongeveer denk je' vraag ik. 'Ik denk rond volgende week' Ik knik en sta op. Linda schrijft onze telefoon nummers op en staat ook op. Ik pak haar hand, maar ze maakt hem weer los en loopt door. 'Bedankt voor uw moeite' Linda glimlacht een geeft de dokter een hand. Ik loop door. Ik heb het niet met die dokter. Hij doet me echt aan iemand denken, maar aan wie weet ik niet. Ik loop stug door naar de auto.

'Samuel!' Ik draai me om en Linda komt aanlopen. 'Ja?' 'Doe is normaal man Jezus.' Ik kijk Linda vragend aan. 'Wat heb ik nou weer gedaan?' 'Je kan toch wel normaal doen tegen de dokter? Je deed alsof hij een moord had gepleegd' Linda stapt in de auto. Stefan! Ik stap ook in de auto. 'Je sprak hem aan met je, je keek hem aan alsof het een vies insect was en gaf hem geen hand of bedankte hem niet een. Je liep gewoon door!' Roept ze verontwaardigd. Ik zucht. 'Linda' begin ik rustig. 'Wil je weten waarom ik zo deed?' 'Heel graag want ik schaamde me echt voor je. Echt je deed heel erg arrogant'

'Het was de broer van Stefan'

Samuel leijten (voltooid)Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ