29

319 20 5
                                    

'Wat heeft Samuel gedaan?' Ik hou het niet meer. Ik stort in. Tranen blijven stromen en ik laat me in de armen van Kaj vallen. Schokkend probeer ik op adem te komen. 'Kom schatje' Kaj neemt me mee naar de bank. We gaan zitten en overstuur begin ik te vertellen.

'Vanmorgen was Samuel op de badkamer met iemand aan het bellen. Hij zei van zij is de ware ofzo. Hij was helemaal aan het schreeuwen en was rood van woede. Ik liep naar hem toe en voor ik het wist waren we aan het zoenen. Later ging ik douche en toen ik de douche uit kwam stond Kevin in mijn kamer. Hij zei dat Samuel niet goed voor me was. Dat Samuel me alleen zou gebruiken voor zoenen. Samuel kwam toen binnen lopen en ik verdedigden hem. We begonnen weer te zoenen waar Kevin bij was. Ik wou hem jaloers maken. Waarom weet ik ook niet. Ik kleedde me aan en we gingen naar de stad. Toen we wat geshopt hadden kwam Cassius aan gelopen. Hij zei dat hij me moest spreken.' Ik stop even om op adem te komen. 'Ik pak je koffie wel even' Kaj loopt maar de keuken en komt terug met twee koppen koffie.

'Ga verder' zegt hij terwijl ik mijn koffie aanpak. 'Ik liep met hem mee en Cassius kwam aan met het zelfde verhaal. Dat Samuel niet goed voor me was en dat hij me alleen maar zou gebruiken voor seks. Het hing het ene oor in en het andere oor uit. We kwamen aan bij de garage en ik wou een kaartje kopen, maar ik hoorde Samuel schreeuwen. Hij stond daar tegen over het perfecte meisje. De perfecte borste, haren, lippen, heupen, buik,-' Kaj tilt mijn kin op. 'Jij bent net zo perfect als zij' ' nou goed. 'We stapte in de auto nadat ik had geschreeuwd. Ik wist dat er iets niet klopte. Ik vroeg wat er was enzo en het kwam er op neer dat Samuel twee dagen voordat hij verkering had gekregen met mij dat hij seks had gehad met haar.'

Pov Kaj
'Seks had gehad net haar.' Linda's blik staat strak. Ik wist dat Samuel vroeger problemen had, maar dit? Dag hij dit zou doen? Ik geloof het niet? 'Dat kan hij niet gedaan hebben.' Fluister ik. 'Hij heeft het toch gezegd?!' Roept ze verontwaardigd. 'Hij heeft het gezegd' 'heeft hij het uitgelegd waarom?' 'Kaj denk je serieus dat ik sta te wachten op zijn verhaal van hoe geweldig zijn seks was? Nou nee bedankt' 'vroeger zou hij dit gedaan hebben, maar de Samuel die het nu is zou dat echt niet doen er moet iets achter zitten.' 'Kaj als jij het niet wil  geloven dan vind ik dat best, maar dan moet je wel weten dat ik je geen dingen meer toe vertrouw.' Ze staat op en loopt weg. 'Linda' ik loop achter haar aan. De voordeur staat open en ze kijkt strak voor zich uit. 'Wat is er?' Ik ga naast haar staan.

Samuel.

Samuel leijten (voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu