37

290 21 3
                                    

2 weken later
Pov Linda
Ik draai me om naar Samuel en leg mijn hand op zijn buik. Ik geef een kus in zijn nek. 'Goedemorgen schatje' fluister ik. Samuel mompelt wat en ik stap uit bed. Ik maak de gordijnen open en buiten schijnt de zon. 'Au Samuel' roep ik lachend wanneer er een kussen tegen mijn hoofd wordt gegooid. 'Doe dat gordijn dicht Linda' ik grijns. 'Nee Samuel, kom je bed uit' 'ik kom niet mijn bed uit voordat je de gordijnen dicht hebt gedaan' 'oké'

Ik loop naar de kast en pak een zwarte broek met gaten en een Nike trui. Draai mijn haar in een knot, doe wat foundation op en mascara en loop naar beneden. Als ik beneden ben doe ik de oven aan en leg er wat broodjes in. 'Samuel hoeveel broodjes wil je?' Na een paar seconden gewacht te hebben loop ik naar boven.

'Verdomme Samuel' zeg ik als Samuel nog in bed ligt met de gordijnen dicht. Ik trek de dekens van hem af en doe de gordijnen weer open. 'Samuel je komt nu je bed uit anders komen we te laat uit school' 'kom eerst even bij me liggen babygirl' 'Sam nee' zeur ik en ik zucht. Hij gaat recht zitten en trek me naar hem toe. Ik laat me mee sleuren en hij gaat op me liggen zodat hij boven me hangt. Hij drukt zijn lippen op die van mij en neemt me mee in de zoen. Zijn hand ligt op mijn heup en gaat langzaam naar mijn billen. Ik maak me los. 'Samuel nee. Kom uit bed de broodjes verbranden.' Samuel zucht en ik loop de kamer uit.

Ik snap dat Samuel niet weer wilt beginnen met school. Deze twee weken waren heek zwaar voor hem. Hij geef gezien hoe zijn moeder om het leven kwam. Hoe ik werd bedrijft. Hij heeft geen ouders, geen werk om bet huis te betalen. Geen geld voor eten. Niks. Maar hij moet naar school om te leren, om een goede baan te krijgen. Ik voel twee handen om mijn middel en een kus in mijn nek. 'Goodmorning sunshine' ik glimlach en draai me om. Ik sla mijn armen on Samuel zijn nek en geef een kus op zijn mond. Ik geef hem twee broodjes en zijn jas.

'Rij jij of ik?'

De 3 duizend OMG dankjewel❤️❤️ ik zal vanmiddag of moren middag nog een langer hoofdstuk plaatsen byee xx

Samuel leijten (voltooid)Where stories live. Discover now